Regisztráció  Belépés
Seszták Miklós: az egyház és az állam közösen dolgozik a nemzet felemelkedéséért
... megtapasztalható bölcsesség az, ami gondolkodásunkat, szellemiségünket, viselkedésünket és - remélem - döntéseinket is leginkább meghatározza" - fogalmazott Seszták Miklós.
A tárcavezető reményét fejezte ki, hogy a felújított püspöki épületek szent helyekké válnak, amelyek erős hitű, lelkileg és szellemileg példamutató papokat fognak kinevelni.
Orosz Atanáz, a Miskolci ...
2018-02-10 13:45:50
FM: Magyaroszág környezetvédelmi kérdésekben nyújt segítséget Szerbiának
...
A közlemény szerint Fazekas Sándor a találkozón elmondta, hogy Magyarország érdekelt Szerbia bevonásában a környezetvédelmi regionális együttműködésekbe.
A tárcavezető hozzátette: "szívesen átadjuk szerb partnereinknek azokat a konkrét szakmai tapasztalatokat is, amelyeket az európai uniós csatlakozási folyamat során szereztünk".

Emellett Fazekas Sándor felv...
2018-02-10 13:00:45
Balog Zoltán: a Fehér Ház költségvetési igazgatója is a magyar-amerikai kapcsolatok megújítását szorgalmazza
...
Balog Zoltán péntekenmintegy egyórás megbeszélést folytatott a Fehér Házban a költségvetésért felelős miniszteri rangú igazgatóval.

A tárcavezető az MTI-t arról tájékoztatta: a megbeszélésen a magyar-amerikai kapcsolatok gazdasági és biztonságpolitikai vonatkozásait tekintették át, valamint szó esett a magyar kormánynak az üldözött keresztények érdekében tett figy...
2018-02-10 12:59:40
Románia - A szakszervezetek szerint 30-50 ezer közalkalmazottnak csökkent a bére januártól
... aránytalanságok vannak a közszférában a különböző bérek között, magyarázta, és a jogszabály szerint több lépcsőben, 2022-re alakul ki teljes mértékben a méltányos egyensúly.
A tárcavezető szerint már tavaly tudni lehetett, hogy a közalkalmazottak körülbelül 3 százaléka kevesebbet fog keresni januártól, de szerinte csak a nagyon nagy fizetéssel rendelkezők kerültek ilyen hely...
2018-02-06 18:43:27
Modern városok - Kósa Lajos: 90 milliárd forint értékű fejlesztés valósul meg Egerben
... forintos uniós összeg fedezi. Ezt leszámítva eddig 4,5 milliárd forint állami forrást már megkapott az önkormányzat, mely idén várhatóan további 400 millió forinttal egészül ki - közölte a tárcavezető.
Hangsúlyozta: időközben nyilvánvalóvá vált, hogy a Zárkándy bástya rekonstrukciója is megkerülhetetlen feladat, ezért megállapodás született a helyhatósággal, hogy 600 millió ...
2018-02-06 16:32:43
Csaknem félmilliárdos parkfejlesztés kezdődik Óbudán
... pihenőpark létesül a Lékai bíboros téren. Olyan valódi közösségi tér alakul ki mindkét helyen, amelyet az itt élők és az ide látogatók is örömmel vehetnek igénybe - vélekedett.

A tárcavezető kifejtette: a Szépvölgyi útnál (a HÉV-megálló és a Lajos utca közötti parkban) átépítik a burkolatokat, megújítják a zöldfelületet, parkolóhelyeket, kerékpártárolókat alakítanak ki,...
2018-02-06 12:32:39
A román oktatási miniszter módosítani ígéri az angol tanulmányi verseny szabályzatát
... RMDSZ tájékoztató hírlevele szerint Kovács Irénke, az oktatási minisztérium kisebbségi oktatásért felelős államtitkára megbeszélést folytatott a miniszterrel, aminek eredményeként a tárcavezető megígérte: a rendeletet úgy módosítják, hogy ne legyen hátrányosan megkülönböztető a nemzetiségi diákokkal szemben.
Egy tavalyi rendelet szerint a verseny megyei és országos szakaszába...
2018-02-05 19:23:28
Fazekas: az embargó ellenére nőtt az oroszországi agrárexport
... években, ami már közelíti az embargó előtti szintet. Érdekeltek vagyunk abban, hogy mind a forgalom, mind az itteni vegyesvállalatokban való magyar részvétel növekedjen" - jelentette ki a tárcavezető.
A külkereskedelmi adatokat "biztatónak" nevezve rámutatott, hogy noha a 2013-ban 266 millió eurós oroszországi magyar export az embargó miatt 2015-ben 180 millióra esett vissza...
2018-02-05 17:23:18
Szijjártó: történelmi előrelépés az energiabiztonságban a magyar-román együttműködés
...
A felek megállapodtak arról, hogy Románia 2020-ra megteremti a Magyarországra irányuló gázexport műszaki feltételeit, 2022-től pedig lehetőség nyílik jelentős mennyiségű, a Fekete-tengeren kitermelt gáz Magyarországra szállítására, miután magyar vállalatok kötötték le a gázszállítási útvonal teljes, évi 4,4 milliárd köbméteres szállítási kapacitását.
"Ez az első olyan al...
2018-02-05 16:23:05
Szijjártó: a dán biotechnológiai cég beruházásával 88 új munkahelyet teremt
... foglalkoztatásnak, a kabinet a munkahelyek hozzáadott értékére és színvonalára koncentrál.
A dán cég beruházása kiválóan illeszkedik az új magyar gazdasági irányvonalhoz - mutatott rá a tárcavezető.
Ismertette, tavaly az első 11 hónapban 19 százalékkal magasabb volt a Dániába irányuló magyar kivitel, mint egy évvel korábban. Szerinte az eddig rendelkezésre álló adatok ...
2018-02-05 12:21:55
1 2 3 ....................245 246 ..........368 369 ..........490 491 492 
Címkék: Seszták Miklós, Balog Zoltán, Fehér Ház, Kósa Lajos, Orosz Atanáz, Fazekas Sándor, Emellett Fazekas Sándor, Fehér Házban, Kovács Irénke, állam közösen, nemzet felemelkedéséért, magyar-amerikai kapcsolatok, szakszervezetek szerint, bére januártól, román oktatási, angol tanulmányi, embargó ellenére, oroszországi agrárexport, magyar-román együttműködés, tárcavezető reményét, felújított püspöki, közlemény szerint, találkozón elmondta, környezetvédelmi regionális, tárcavezető hozzátette, konkrét szakmai, európai uniós, költségvetésért felelős, magyar kormánynak, üldözött keresztények, különböző bérek, jogszabály szerint, méltányos egyensúly, tárcavezető szerint, közalkalmazottak körülbelül, nagyon nagy, tárcavezető kifejtette, oktatási minisztérium, tárcavezető megígérte, nemzetiségi diákokkal, tavalyi rendelet, verseny megyei, embargó előtti, külkereskedelmi adatokat, embargó miatt, felek megállapodtak, gázszállítási útvonal, első olyan, munkahelyek hozzáadott, évvel korábban, eddig rendelkezésre,
© 2013 TVN.HU Kft.