Regisztráció  Belépés
A német kormánypártok lezárták az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vitájukat
... kapcsolatban Horst Seehofer a minisztériumban tartott tájékoztatóján kiemelte, hogy Hans-Georg Maassen fizetése az új pozíciójában nem változik, és nem nyugdíjazzák Gunther Adlert. A tárcavezető kifejtette, hogy a politikusoknak figyelembe kell venniük a választók véleményét.
Andrea Nahles a párt székházánál tett nyilatkozatában aláhúzta: az új megállapodás azt jelzi, hogy "a...
2018-09-23 21:44:37
Matolcsy: kilenc szellemi műhely működik majd a "bölcs várban"
... fejlődés érdekében a kormány határozott célja, hogy a 2020-ra GDP 1,8 százalékára növeli a kutatás plusz fejlesztésre, illetve az innovációra fordítható összegek nagyságát - jelezte a tárcavezető.
A Pallas Athéné Alapítványok értékteremtő munkájának köszönhetően 2014-ben kezdődtek el az egykori budai Óvárosháza régészeti és műemléki kutatásai. A teljes körű felújítás eredmény...
2018-09-21 17:29:23
Klimkin: Magyarország elérte a tűréshatárt az állampolgárság osztogatásával
... támogatásban. Kárpátalján minden ötödik magyar család kap támogatást - tette hozzá. "Hogyan, milyen pénzből, milyen mechanizmusokon keresztül? Éppen most vizsgáljuk" - közölte.
A tárcavezető elmondta, hogy vannak témák, amelyeket a magyarokkal meg kell beszélni. "De elvben, ha akarják, nevezzék ezt +tűréshatárnak+: ők (a magyarok) nem fogják csak úgy osztogatni az állampolgár...
2018-09-21 14:18:37
Az ukrán külügyminiszter nem zárja ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását
... hiteles.

"Közlöm Szijjártóval, hogy a konzulnak semmi dolga Kárpátalján, jobban teszi, ha Budapesten osztogatja a magyar útleveleket a magyar állampolgároknak" - mondta a külügyi tárcavezető, jelezve, hogy "meglehetősen feszített lesz találkozójának napirendje" magyar kollégájával.
A magyar állampolgársági eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson készült áll...
2018-09-19 23:06:55
Mol-INA-ügy - Szijjártó: sajnálatos, hogy a Mol-INA-ügy beárnyékolja Horvátország és Magyarország együttműködés
... igazán szomorú, hogy fennáll az Mol-INA-ügy kérdése.
"Nehéz megérteni, miért van napirenden, és miért nem próbáljuk meg racionálisan és pragmatikusan megoldani" - hangsúlyozta a tárcavezető, majd hozzátette: amennyiben mégis sikerülne megoldani az ügyet, az együttműködésből horvátoknak és a magyaroknak is nem kis haszna származhatna.
Rámutatott, hogy a Mol Nyrt. a legn...
2018-09-19 21:26:22
Szankciókat helyezett kilátásba Moszkvában az amerikai energiaügyi miniszter az Északi Áramlat 2-vel szemben
... Államok, mint két, az energiagazdaság területén vezető nagyhatalom, csak együtt tudja kielégíteni a világ növekvő energiaigényeit és szavatolni az ellátás biztonságát.
Az orosz tárcavezető szerint Vlagyimir Putyin és Donald Trump megteremtette az orosz-amerikai energetikai párbeszéd alapjait, a miniszteri szintű eszmecsere pedig elősegíti a bizalomerősítést "a mostani, nem eg...
2018-09-13 20:52:35
Átadták a Sotiva Seed Kft. beruházását Tiszavasváriban
... kiírással a Sotiva Seed Kft.-nek is lesz lehetősége további fejlesztésekre, ugyanis a társaság a mostani gépbeszerzés után egy mákmosó eszközre is benyújthatja a pályázatát - tette hozzá a tárcavezető.
Vinnai Győző, a térség fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, Tiszavasvári környékén nagy hagyományai vannak a mák termeltetésének és feldolgozásának. Sotkó Gyula üg...
2018-09-10 20:22:34
Építőmérnök konferencia - Palkovics: modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök
... munkájába, annak természetéből adódóan, időként belefér az eredménytelenség. Az építőmérnököknek biztonságos és élhető fizikai világot kell létrehozniuk - fogalmazott a miniszter.
A tárcavezető elmondta, hogy társadalmi cél a vonzó, takarékos, egészséges, jól tervezett és megfizethető otthonok, illetve munkahelyi környezet, összességében a minőségi, fenntartható és élhető ép...
2018-09-10 19:12:13
Nagy István: együtt kell küzdeni a gazdákkal minden eurócentért
... legfontosabb feladata, hogy előkészítse, a gazdák jövőbeli generációi ne csak alapanyagot, hanem minél jobban feldolgozott termékeket állítsanak elő, mert ez a magyar vidék jövője.
A tárcavezető beszélt arról is, hogy igen fontos az ágazat versenyképessége és jövője szempontjából, hogy a friss kutatási eredmények mielőbb beépülhessenek a termelésbe és javítani tudják annak h...
2018-09-07 17:34:00
Szijjártó: 2019-ben indulhat a gázszállítás a horvát-magyar összekötő vezetéken
... majd hozzátette: ahhoz, hogy Magyarország hosszú távú gázszállítási megállapodást kössön, a horvát félnek hosszú távú garanciákat kell vállalnia.
A migrációval kapcsolatban a tárcavezető elmondta, hogy kétoldalú tárgyalást folytatott Radmila Sekerinska macedón miniszterelnök-helyettessel és Igor Crnadak bosznia-hercegovinai külügyminiszterrel.
"Jeleztem számukra, hogy ...
2018-09-02 10:01:47
1 2 3 .............................93 ...............139 140 ...............185 186 
Címkék: Északi Áramlat, Sotiva Seed Kft, Nagy István, Horst Seehofer, Hans-Georg Maassen, Gunther Adlert, Andrea Nahles, Pallas Athéné Alapítványok, Közlöm Szijjártóval, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, Vinnai Győző, Sotkó Gyula, Radmila Sekerinska, Igor Crnadak, német kormánypártok, alkotmányvédelmi hivatal, állampolgárság osztogatásával, ukrán külügyminiszter, beregszászi magyar, amerikai energiaügyi, gazdákkal minden, horvát-magyar összekötő, minisztériumban tartott, tárcavezető kifejtette, politikusoknak figyelembe, választók véleményét, párt székházánál, kormány határozott, kutatás plusz, innovációra fordítható, egykori budai, teljes körű, tárcavezető elmondta, konzulnak semmi, magyar útleveleket, magyar állampolgároknak, külügyi tárcavezető, magyar állampolgársági, együttműködésből horvátoknak, energiagazdaság területén, világ növekvő, ellátás biztonságát, orosz tárcavezető, orosz-amerikai energetikai, miniszteri szintű, mostani gépbeszerzés, mákmosó eszközre, térség fideszes, építőmérnököknek biztonságos,
© 2013 TVN.HU Kft.