Regisztráció  Belépés
Donald Trump az acél- és alumíniumvámok emelésével fenyegeti Törökországot
... fogvatartott Andrew Brunson amerikai lelkipásztort.
Az amerikai pénzügyminisztérium a múlt héten hozott büntető intézkedést Abdülhamit Gül belügyminiszter és Süleyman Soylu igazságügyi tárcavezető ellen, azért, hogy nyomást gyakoroljon Ankarára Brunson tiszteletes szabadon bocsátása érdekében.
Az 50 éves, észak-karolinai lelkipásztor több mint húsz éve él Izmirben és a...
2018-08-10 16:18:33
Hat tusnádfürdői medve kiemelését hagyta jóvá a román Környezetvédelmi Minisztérium
... dokumentációt Tusnádfürdőn.
A medvék miatt kialakult tusnádfürdői veszélyre Gratiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter is kitért egy szerdai gyulafehérvári sajtótájékoztatón. A tárcavezető elmondta: a bocsos anyamedvéknek csak az áthelyezését hagyhatja jóvá a minisztérium. Hozzátette: négy ilyen kérésből hármat hagyott jóvá a tárca.
Gratiela Gavrilescu megjegyezte: h...
2018-08-08 14:39:56
Hazugságvizsgálattal cáfolta érintettségét az emberrablás ügyében a volt szlovák belügyminiszter
... belpolitikai válság idején is erőteljesen hallatta hangját, már a találkozó előtt azt mondta a sajtónak: elveszítette bizalmát Denisa Saková jelenlegi belügyminiszter iránt, mert úgy érzi, a tárcavezető akadályozza a vietnami férfi elrablásának kivizsgálását.

Andrej Kiskát ezért a kijelentéséért több bírálat is érte, mások mellett a legfőbb ügyész részéről, aki az állam...
2018-08-07 22:57:21
Áthelyeztek egy 650 éves fürdőt Törökországban egy óriásgát építése miatt
... számára példaértékű az az örökségvédelem, amelyet Törökország folytat Hasankeyf műemlékeinek átköltöztetésével. Rámutatott: Törökország "hihetetlen" történelmi gazdagság birtokosa.
A tárcavezető egyúttal jelezte: a tározó feltöltése előtt még áthelyeznek több dzsámit és egy közösségi házat is.
A fürdő előtt eddig egy műemléket költöztettek az új településre, szintén egy ...
2018-08-06 18:22:13
Szlovákiában politikai témává vált egy tavaly Németországból elrabolt vietnami funkcionárius ügye
... erőteljesen hallatta hangját, már a találkozó előtt úgy nyilatkozott, hogy elveszítette bizalmát Denisa Saková jelenlegi belügyminiszter iránt. Ezt azzal indokolta, hogy úgy érzi, a tárcavezető akadályozza a vietnami férfi elrablásának kivizsgálását. A miniszter - akit a sajtó a korábbi tárcavezető jobbkezének tart - még ez előtt jelentette be, hogy az ügy kivizsgálásának lezárásá...
2018-08-06 18:21:57
Csökkentené a civil szervezetek támogatását a cseh pénzügyminiszter
...
Alena Schillerová pénzügyminiszter feladatul adta az érintett tárcavezető kollégáinak: tegyenek konkrét javaslatokat, hogy az eddigi majdnem 14 milliárd koronás állami támogatást a jövő évi költségvetésben tízmilliárd koronára lehessen csökkenteni.
"Az elképzelésem az, hogy néhány milliárd koronát meg lehetne takarítani. Felkértem kollégáimat a kormányban, vizsgálják fel...
2018-08-06 18:01:39
Véget ért a taxissztrájk Spanyolországban
... Madridban.
A taxisok a sztrájk beszüntetésével bizalmat szavaztak a spanyol fejlesztési minisztériumnak, amely lényegében ígéretet fő követelésük teljesítésére.
José Luis Ábalos tárcavezető szerda este jelentette be: engedélyezik, hogy az önkormányzatok helyben is szabályozzák az olyan alternatív, közösségi személyszállító cégek működését, mint az Uber és a Cabify.
...
2018-08-02 11:41:41
Az amerikai kongresszus megszavazta a Pentagon 2019-es költségvetését
... védelmi tárca szándéka szerint ugyanis nem akarnak egyes államokat - azért, mert orosz fegyverzetet is vásárolnak - teljesen Oroszország felé tolni. Amerikai sajtóhírek szerint Mattis tárcavezető elsősorban Indiára gondolt, amely Oroszországtól is vásárol fegyvereket és jelenleg éppen légvédelmi rendszerek megvásárlásáról egyeztet Moszkvával, ugyanakkor partner az amerikai fegyver...
2018-08-02 07:05:08
BMW-gyár - Német lap: 2023 körül kezdődhet a termelés a BMW debreceni gyárában
... beruházással teremtenek - áll a Stuttgarter Zeitung beszámolójában.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden jelentette be, hogy a BMW gyárat épít Debrecenben. A tárcavezető elmondta: a város melletti 400 hektáros területen a legmodernebb gyártási technológiákkal, egy gyártósoron állítanak elő autókat.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: a beruházás értéke megha...
2018-08-01 17:21:51
Szövetségi államok perelik Washingtont, amiért engedélyezte fegyverek 3D-ben történő kinyomtatását
... fogalmazták meg. Valamennyien demokrata párti tisztségviselők. Ezen kívül 21 szövetségi állam főállamügyésze levélben sürgette Mike Pompeo külügyminisztert és Jeff Sessions igazságügyi tárcavezetőt, hogy a kormány lépjen vissza a Defense Distributeddel kötött megállapodástól.
"Azonnali kockázatot jelent a közbiztonságra" - figyelmeztettek az aláírók.
A Defense Distribute...
2018-07-31 07:04:46
1 2 3 ...............................195 196 ................293 294 ................390 391 392 
Címkék: Donald Trump, Környezetvédelmi Minisztérium, Andrew Brunson, Abdülhamit Gül, Süleyman Soylu, Ankarára Brunson, Gratiela Gavrilescu, Denisa Saková, Andrej Kiskát, Alena Schillerová, José Luis Ábalos, Stuttgarter Zeitung, Szijjártó Péter, Mike Pompeo, Jeff Sessions, Defense Distributeddel, Defense Distribute, román Környezetvédelmi, emberrablás ügyében, volt szlovák, óriásgát építése, tavaly Németországból, civil szervezetek, cseh pénzügyminiszter, taxissztrájk Spanyolországban, amerikai kongresszus, múlt héten, medvék miatt, szerdai gyulafehérvári, tárcavezető elmondta, bocsos anyamedvéknek, áthelyezését hagyhatja, találkozó előtt, tárcavezető akadályozza, vietnami férfi, kijelentéséért több, legfőbb ügyész, tárcavezető egyúttal, tározó feltöltése, közösségi házat, fürdő előtt, műemléket költöztettek, korábbi tárcavezető, érintett tárcavezető, eddigi majdnem, sztrájk beszüntetésével, spanyol fejlesztési, önkormányzatok helyben, olyan alternatív, amerikai fegyver, város melletti, legmodernebb gyártási,
© 2013 TVN.HU Kft.