Regisztráció  Belépés
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
... gyilkolási ösztönre hegyezte ki az írását Bayer Zsolt, sajnos a legfőbb állati ösztön, a fajfenntartás mindenáron is jellemző rájuk. A romák életmódja a teljes európai-, de főleg a magyar társadalom életét veszélyezteti, mint valami időzített bomba."

...Majd ugyanehhez a Kérdéshez kapcsolódva...
'sunchat' — 2012.12.30. 12:57 (#25)...
2018-01-20 04:58:26
Justo Lofeudo atya beszéde a Szentangyalok templomban
... szívében, a városnak, és az országnak,
Amikor imádjuk az Úrat az örök imádásban, akkor Krisztust tesszük az életünk középpontjába, a személyes életünkbe, a családi életünkbe és a társadalom életébe.
A másik dolog, hogy2020 -ba Budapest lesz a helyszíne, a Eucharisztikus Világ Kongresszusnak. Ez a templom is helyszíne lesz és az örök imádás nagyon fontos ebben. El...
2018-01-19 20:14:28
Kötelező olvasmány?
... kifosztottak elvárásainak, az elmúlt 2 évben és az elmúlt hónapokban intenzíven és fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy egységes politikai fellépéssel szerezzünk érvényt a kifosztott társadalom jogainak, a kifosztókkal szemben.

Ezért most nyilvánosságra hozom, hogy A Haza Pártjának elnökeként, 10 politikai párt vezetésével folytattam tárgyalásokat, illetve kerestem ...
2018-01-19 13:38:49
MAGAS LABDÁK a LEVEGŐBEN
...2018. január 16., kedd

MAGAS LABDÁK A LEVEGŐBEN

Rengeteg olyan esemény történt az elmúl hét évben, melyek egy normális társadalomban már régen kiverték volna a biztosítékot, de hát tudjuk, ez nem egy normális társadalom, ez Orbán Magyarországa.
Viszont az ellenzéke is olyan, amilyet ez az ország megérdemel, hiszen ha éppen nem egymást püfölik, akkor a pro...
2018-01-17 22:26:17
Spirituális "végrendelet"
... világosságot, hogy a valóságot saját nevén nevezzék, a bátorságot, hogy bocsánatot kérjenek és a képességet, hogy megtanulják és meghallgassák, mint mond az Úr, és ne nyalogassák a sebeiket. A társadalom változóban van, tekintsünk előre és nézzünk szembe a személyes, közösségi és társadalmi valósággal úgy, ahogy van - tanácsolta a Szentatya.

Beszédének második po...
2018-01-17 21:12:12
Ha még mindig nem világos, hogy ezek hadat üzentek a saját p
... bírja elviselni az ellenkező véleményeket. És ha úri kedvük úgy tartja, akkor majd olyan illetéket nyomnak rá tetszőlegesen bárkire, hogy esélye nem lesz levegőt sem venni. És ha majd a társadalom peremén élőket, időseket, betegeket, éhező gyerekeket évtizedek óta segítő civilekre mutatnak rá, mert Soros, akkor majd ők is mennek a levesbe. Mivel máshogyan még nem sikerült kiirtani...
2018-01-17 17:59:18
Tudose-nyilatkozat - Iohannis passzivitását sérelmezik egy sepsiszentgyörgyi tüntetés résztvevői
... évfordulóján. Önre rendkívüli szerep hárul, hogy ezek a frusztrációk ne alakuljanak a nemzeti gyűlölet megnyilvánulásává" - áll a petícióban.
A tüntetés résztvevői szerint a romániai társadalom alapvető, demokratikus értékeihez való ragaszkodásukat jelzi, hogy elkötelezettek Székelyföld autonómiája mellett.
Gazda Zoltán, a Háromszéki Székely Tanács elnöke a magyar közmé...
2018-01-17 17:14:32
Mai harmónia kártyám
... aki tudja és érti céljait, és nem akarja őket mindenáron fizikai síkon megélni. A harcos elsősorban önmagával megharcoló ember. A meghasonlásból kiutat kereső, küzdő lény. Eredetileg a társadalom vezetői és védelmezői lennének, ma politikusokként és rendőrökként kellene megjelenniük, de nem látják el a feladatatukat. A harcos nehéz karmája abban áll, hogy harcolnia és bántania kel...
2018-01-17 17:10:50
Megalakult az új katalán parlament, függetlenségpárti elnököt választott
... fős törvényhozásban.
A politikus a demokráciát és az együttélést jelölte meg új mandátuma két pilléreként, és mint mondta, ezen elveken keresztül hozzá kíván járulni a katalán társadalom újraegyesítéséhez.
"Sokszínű, egymást keresztező identitású társadalom vagyunk, amelynek szorosabbra kell szőni az összetartó szövetét" - hangsúlyozta.
Roger Torrent szólt arról, h...
2018-01-17 14:44:45
Szakítópróba előtt a magyar-lengyel barátság? - Brüsszel kö
... Miután az USA kivonta magát a demokratikus alapértékek védelméből a világon, az Európai Unióra hárul, hogy megóvja azokat az alapértékeket és eljárásokat, amelyek minden demokratikus társadalom elengedhetetlen kellékei. Ezért nem csupán Lengyelország, hanem Európa és a Nyugat sorsa a tét - írta nemrégiben Charles Kupchan, aki az Obama-adminisztráció európai ügyekért felelős osztál...
2018-01-17 10:11:46
1 2 3 .............1363 .......2044 2045 .......2725 2726 
Címkék: Justo Lofeudo, MAGAS LABDÁK, Bayer Zsolt, Eucharisztikus Világ Kongresszusnak, Haza Pártjának, MAGAS LABDÁK LEVEGŐBEN, Orbán Magyarországa, Gazda Zoltán, Háromszéki Székely Tanács, Roger Torrent, Európai Unióra, Charles Kupchan, célja ezen, fórum színvonalát, pöcegödörbe terelni, sepsiszentgyörgyi tüntetés, magyar-lengyel barátság, írását Bayer, legfőbb állati, fajfenntartás mindenáron, romák életmódja, teljes európai-, magyar társadalom, örök imádásban, életünk középpontjába, személyes életünkbe, családi életünkbe, társadalom életébe, másik dolog, örök imádás, elmúlt hónapokban, kifosztott társadalom, kifosztókkal szemben, normális társadalomban, normális társadalom, ország megérdemel, valóságot saját, társadalom változóban, ellenkező véleményeket, társadalom peremén, nemzeti gyűlölet, tüntetés résztvevői, romániai társadalom, magyar közmé, harcos elsősorban, meghasonlásból kiutat, társadalom vezetői, harcos nehéz, együttélést jelölte, katalán társadalom, összetartó szövetét, demokratikus alapértékek,
© 2013 TVN.HU Kft.