Regisztráció  Belépés
Brexit - Forrongás veszélyére figyelmeztetett az Amazon nagy-britanniai vezetője
... eshetőségre készülnek a brit európai uniós tagság alig nyolc hónap múlva várható megszűnésével kapcsolatban, hogy továbbra is ki tudják szolgálni vevőiket és a kisvállalkozásokat, amelyek számítanak rájuk.
Theresa May miniszterelnök hivatala hétfőn nem tulajdonított nagy jelentőséget a Doug Gurr idézett kijelentéseinek. "Semmi sem támasztja alá, hogy ez történne", ha nem lesz...
2018-07-23 17:22:32
BÉT - Iránykeresésre számítanak az elemzők a tőzsdén
...
Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője elmondta, hogy álmosabb nyári kereskedés várható, nagyobb elmozdulás nélkül.
A Richter árfolyamában napon belül nagyobb mozgásokra számít, ugyanakkor megjegyezte, hogy a papír tarthatja a 4800 forintos szintet. Az OTP és a Mol részvényei vélhetően a pénteki árszinten mozognak majd - tette hozzá.
Varga Zoltán, az...
2018-07-23 08:40:57
Harmonia.......
... természetének megismerésére figyelmeztet. Arra, hogy az idő uralható, s hogy folyása érzéseink szerint relatív, az óramű szerint azonban abszolút. Itt nincs helye a megérzéseknek, csak a tények számítanak. A ráció kártyája.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek a józan, érzésektől mentes döntések meghozataláról szól. A párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés a részletekre...
2018-07-07 16:36:19
BÉT - Stagnálásra vagy kisebb emelkedésre számítanak a tőzsdén az elemzők
...
Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint a hazai részvényindex nem fog jelentősebben elmozdulni a hétfőihez képest, de egyes részvények árfolyamában jöhetnek komolyabb mozgások.
Elmondta: a rossz nemzetközi hangulat enyhült, ezért stagnálásra, illetve kisebb pozitív nyitásra számít a magyar tőzsdén. A szakértő ezt valószínűsíti a nap egészére is, de...
2018-07-03 08:41:19
Tőzsde - Enyhe emelkedéssel nyithatnak a főbb európai piacok
... Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) megállapodott menekültügyi vitájuk lezárásáról, és ezzel elhárult egy kormányválság veszélye.
Az IG Market elemzői arra számítanak, hogy a londoni FTSE-100 mutató 12 ponttal, a frankfurti DAX-30 index 30 ponttal, a párizsi CAC-40 index pedig ugyancsak 12 ponttal emelkedhet a nyitásban.
Ázsia és a ...
2018-07-03 08:41:03
Az Európai Űrügynökség az MTA-val közösen nyitott üzleti inkubátorházat Budapesten
... üzleti terveik kidolgozására.
Tandi Zsuzsanna a megnyitón tette közzé az ESA BIC Hungary első felhívását, amelyben megerősítette, hogy azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezésére számítanak, amelyek űrtechnológiát kívánnak földi termékük vagy szolgáltatásuk kialakításánál felhasználni. Az érintett cégek 2018. október közepéig adhatják be pályázataikat, a felhívásról bővebb in...
2018-07-02 21:12:46
Kilenc európai ország közös intervenciós katonai erőt hoz létre
... konfliktusokba. A résztvevő kilenc állam: Belgium, Dánia, Észtország, Franciaország, Hollandia, Nagy-Britannia, Németország, Portugália és Spanyolország. Az aláírók hangsúlyozták, hogy számítanak Londonra akkor is, amikor az Egyesült Királyság már távozott az Európai Unióból.
A luxembourgi találkozó alkalmából Florence Parly francia védelmi miniszter egy üzenetben azt magyará...
2018-06-25 20:22:38
Pénteken a Rigolettóval indul a Szegedi Szabadtéri Játékok évada
... újranyitás lehetőséget ad a műsorkínálat újragondolására - tudatta az igazgató.
Az elmúlt öt évben évről-évre bővül a fesztivál látogatóinak száma, idén 60 ezernél is több nézőre számítanak. Az idei évadra - noha három plusz előadását is meghirdették - a jegyek több mint háromnegyede már elkelt - tudatta Herczeg Tamás.
Az évadnyitó Verdi-operát, melyet a fesztivál művész...
2018-06-25 16:21:58
Már kapható a magyar dinnye a legtöbb áruházláncnál
... 2017-ben minden dinnyefajtát beleértve mintegy 7220 tonna dinnyét értékesített magyarországi áruházaiban, az idén a szokatlan, korán jött nyárias időjárás miatt a forgalom bővülésére számítanak.
Hozzátették, hogy a legnagyobb kereslet továbbra is a magvas görögdinnye iránt van, amelynek származását a szállítók a papír kalodán jelzik. A magszegény és sárgahúsú dinnye esetén a...
2018-06-25 15:32:03
AMC: a hazai dinnye fogyasztását népszerűsítő kampány indult
... szerint idén a görögdinnye várható termésmennyisége 192 ezer tonna lesz, mintegy 5 százalékkal kevesebb a tavalyinál. Ennek 40 százalékát exportálják a termelők, jelentős felvevőpiacnak számítanak a környező országok, valamint Németország és a Baltikum.
A NAK elnöke rámutatott arra, hogy Magyarországon található Európa negyedik legnagyobb görögdinnye-termőterülete, amely az e...
2018-06-25 14:42:05
1 2 3 ......................289 290 ............434 435 ............578 579 580 
Címkék: Európai Űrügynökség, Szegedi Szabadtéri Játékok, Theresa May, Doug Gurr, Móró Tamás, Concorde Értékpapír Zrt, Varga Zoltán, Kereszténydemokrata Unió, Keresztényszociális Unió, Tandi Zsuzsanna, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Florence Parly, Herczeg Tamás, főbb európai, magyar dinnye, legtöbb áruházláncnál, hazai dinnye, brit európai, papír tarthatja, 4800 forintos, pénteki árszinten, óramű szerint, tények számítanak, ráció kártyája, párkapcsolatban élők, hazai részvényindex, hétfőihez képest, rossz nemzetközi, magyar tőzsdén, kormányválság veszélye, londoni FTSE-100, frankfurti DAX-30, párizsi CAC-40, megnyitón tette, jelentkezésére számítanak, érintett cégek, felhívásról bővebb, résztvevő kilenc, aláírók hangsúlyozták, luxembourgi találkozó, műsorkínálat újragondolására, fesztivál látogatóinak, idei évadra, jegyek több, évadnyitó Verdi-operát, fesztivál művész, forgalom bővülésére, legnagyobb kereslet, magvas görögdinnye, papír kalodán, görögdinnye várható, környező országok, vállalkozásoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.