Belépés
ITM-államtitkár: útfelújítási hullám várható Magyarországon
... Hozzátette, a kivitelezés keretében hat gyalogátkelőhelyet jelöltek ki, a régi vasbeton korlátokat acél szalagkorlátokra cserélték, hatékonyabbá tették a vízelvezetést, növelve a közlekedés biztonságát.
Szászfalvi László (KDNP), a térség országgyűlési képviselője a környék lakói és a vállalkozások szempontjából történelmi jelentőségű eseménynek nevezte az útszakasz átadását.|...
2018-10-10 17:32:39
Krónika 10. rész (viták, napirend után)
... állnának át, és pénzügyi szempontból is veszélyt jelent a projekt, mert az soha nem fog megtérülni.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) szerint a javaslat csak szavakban szolgálja az ország biztonságát és "bűzlik" attól, hogy nem képes a célt elérni. Hozzátette: a javaslat a korrupció melegágya.
A szerzői jogról, a magyar édesvízi akvakultúrás haltermelésről szóló, Eurofish elnev...
2018-10-01 20:24:41
Krónika 4. rész (kérdések)
...
Fidesz: továbbra is számíthatnak-e a kormány támogatására az autóipar hazai szereplői?

Simon Róbert Balázs fideszes képviselő a győri Audi-gyár 25 éves fennállása kapcsán azt kérdezte a külgazdasági és külügyminisztertől, hogy számíthatnak-e a kormány támogatására a következő időszakban is az autóipar hazai szereplői.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügym...
2018-09-24 15:03:53
Szíria - Párizs szerint Idlíb ostroma esetén a dzsihadisták Európa biztonságát fenyegethetik
...
"Van egy biztonsági kockázat abból a szempontból, hogy ebben a térségben található nagyon sok, elsősorban az al-Kaidához tartozó dzsihadista, a számuk 10-15 ezer körül lehet, és akik a jövőben kockázatot jelenthetnek a biztonságunkra" - mondta kedden a francia diplomácia vezetője a BFM hírtévének. Köztük "néhány tucat" francia állampolgár is lehet a tárcavezető szerint.
...
2018-09-11 20:13:16
Szijjártó: az európai közösség ereje az erős tagállamokon alapszik
... volt olyan uniós vezető, aki biztonsági kihívásnak nevezte volna a migrációt" - szögezte le. Ha viszont a migrációt "nem nevezzük biztonsági veszélynek, képtelenek leszünk földrészünk biztonságát megőrizni" - figyelmeztetett.
Beszélt arról, hogy az EU-ban két felfogás érvényesül: az egyik uniós szinten a multikulturális társadalom mellett száll síkra, a másik a tagállamokra b...
2018-09-05 12:50:14
V4-Ausztria - A migráció és az uniós költségvetés volt a téma a parlamenti elnökök találkozóján
...
Kövér László, az Országgyűlés elnöke a tanácskozást követően az MTI-nek elmondta: a korábbi, migrációval kapcsolatos, a nemzetek biztonságát szem előtt tartó álláspont megerősítése mellett arról tárgyaltak, hogy szükség lenne a menekültek és a gazdasági bevándorlók kilétét meghatározó szűrőállomások felállítására az unió határain kívül.
Közölte: a 2021 és 2027 közötti id...
2018-06-22 15:32:57
Ellenőriznék a Magyarország biztonságát sértő külföldi befektetéseket
...
A parlament honlapján elérhető javaslat alapján az EU-n, az Európai Gazdasági Térségen, illetve Svájcon kívüli állam állampolgára vagy ilyen államban bejegyzett jogi személy, egyéb szervezet bizonyos tevékenységeket végző magyarországi székhelyű gazdasági társaságban a meghatározottnál nagyobb tulajdonrészt csak úgy szerezhet, ha ezt bejelenti az illetékes miniszternek, aki e...
2018-06-20 13:02:04
Netanjahu: Izrael a síita milíciák elleni légicsapásokkal a térség biztonságát erősíti
...
Netanjahu a Globális fórum a terrorellenes kampányban (Global Forum in the Campaign Against Terror) címmel első alkalommal megrendezett nemzetközi konferencián fejtette ki biztonságpolitikai nézeteit.
Első helyen a drónok megjelenése nyomán keletkező veszélyekről szólt az izraeli kormányfő. Elmondta, hogy a biztonsági kihívások szempontjából "valóságos rémálom" aszóban ...
2018-06-14 16:02:02
Trump-Kim csúcstalálkozó - Külföldi lapvisszhangok (1.rész)
... védőernyőt is. A cikkben hangoztatott vélemény sze...
2018-06-13 14:12:11
Takács Szabolcs: Európa nagyon komoly problémákkal néz szembe, miközben Brüsszel támogatásokat vonna meg
... vélte: ez a térség sikerre van ítélve, ha jól politizál.
A régiót meg kell építeni, összekötni infrastrukturálisan, energetikailag, és garantálni kell a stabilitását, a fizikai biztonságát, vagyis a határok védelmét - emelte ki.
A határvédelemmel kapcsolatban beszéltek a horvát-boszniai határra nehezedő migrációs nyomásról.
A magyar politikus azt kérte Horvátországt...
2018-06-06 21:01:24
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Takács Szabolcs, Szászfalvi László, Varga-Damm Andrea, Simon Róbert Balázs, Menczer Tamás, Kövér László, Európai Gazdasági Térségen, Global Forum, Campaign Against Terror, dzsihadisták Európa, európai közösség, erős tagállamokon, uniós költségvetés, parlamenti elnökök, síita milíciák, térség biztonságát, kivitelezés keretében, régi vasbeton, közlekedés biztonságát, térség országgyűlési, környék lakói, vállalkozások szempontjából, útszakasz átadását, javaslat csak, ország biztonságát, célt elérni, korrupció melegágya, szerzői jogról, magyar édesvízi, kormány támogatására, autóipar hazai, győri Audi-gyár, következő időszakban, biztonsági kockázat, térségben található, al-Kaidához tartozó, számuk 10-15, jövőben kockázatot, francia diplomácia, tárcavezető szerint, egyik uniós, multikulturális társadalom, tanácskozást követően, nemzetek biztonságát, gazdasági bevándorlók, unió határain, parlament honlapján, meghatározottnál nagyobb, illetékes miniszternek, terrorellenes kampányban, drónok megjelenése,
© 2013 TVN.HU Kft.