Regisztráció  Belépés
Vallomás két tételben...
...


Niklai Ádám:

Vallomás két tételben...


A nyugalom vagy te, a mondat
Mibe minden szó bele olvad.

Kör vagy körülem, bűvös pálya,
Nap és éj dialektikája.

Ki egyetlen vagy, mint az élet,
lásd, hozzád mindig visszatérek.
...
2018-03-18 21:46:28
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú...
2018-03-17 20:18:22
Emberi fogyasztásra alkalmatlan San Benedetto ásványvizet vont ki a forgalomból a Nébih
... fogyasztói bejelentés alapján vizsgálták az interneten rendelt Aqua Minerale San Benedetto S.p.a. olasz gyártó által előállított fél literes kiszerelésű, szénsavmentes ásványvizet. A kifogásolt tételben a laboratóriumi vizsgálat kórokozó mikroorganizmusok jelenlétét nem mutatta ki, de fogyasztása nem javasolták.
A hatóság vizsgálata kiterjedt a bejelentőnél fellelhető, valami...
2018-03-16 11:52:13
Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közv
... adott exkluzív árajánlatot.

Szemet szúrt a brüsszeli vizsgálóknak a hévízi projekt is, ahol a Grep és a kecskeméti Polar Studió adott be ajánlatot, amelyek 48 költségvetési tételben pontosan ugyanakkora mértékben, hét, illetve kilenc százalékkal haladták meg az Eliosét. Az OLAF szerint mindez csalás és okirathamisítás gyanúját veti föl.

A cég többségi tul...
2018-03-14 20:43:04
Simicska Lajos sorra dobja le atombombákat: a legnagyobb mé
... Svédországban dőzsölve jávorszarvasokra vadászgat az ájtatos szemforgató
végül ma Kósa Lajos arcába fröccsent a sza... sár, miután a Magyar Nemzet lehozta, hogy milliárdos tételben brókerkedhetett a tárca nélküli miniszter.

Szorul a hurok, mi jön még?

A mintázat tökéletesen kirajzolódik: Simicska, mint valami ragadozó elkezdte levadászni az Orbán...
2018-03-13 21:59:57
Haydn egyik legnépszerűbb művét tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok
... szertartásra.
A megrendelő pontosan meghatározta a zenemű főbb vázlatait is: "nyolc lassú tételt kértek a bevezető és a szenvedéstörténet hét mondatának illusztrálására, majd az utolsó tételben, a földrengés ábrázolásához egy gyorsat" - írták.
A PFZ összegzése szerint az így létrejött, "a hallgatót befelé fordulásra késztető zene" a mai napig Haydn legnépszerűbb művei kö...
2018-03-06 12:44:03
Közpénzektől duzzad az eklézsia
... tornatermeinek, sportcsarnokainak fejlesztése 2,2 milliárdért, a székelyudvarhelyi Tamási Áron gimnázium felújítása másfélmilliárdért, vagy Torontói Első Magyar Református Egyháznak két tételben adott, összesen ötszázmillió forintnyi juttatás. Ez csak a töredéke annak a 118, illetve 80 milliárdos keretnek, amit a kormány tavalyelőtt és tavaly különített el egyházi támogatásra...
2018-03-05 20:35:11
Folyékony mosószer - házilag elkészítve
... egy-egy jól bevált alapreceptet. Ha vizsgálat tárgyává tesszük a háztartásban használt dolgokat, mindenre találhatunk otthon elkészíthető alternatívát. Nincs más dolgunk, mint nagyobb tételben beszerezni néhány olyan alapanyagot, melyet sokféle termékben használhatunk, kiegészítve még néhány speciálisabb dologgal.

Jó, ha mindig van otthon:

-szódabikarbóna...
2018-03-01 12:01:34
A csoda szódabikarbóna!


A csoda szódabikarbóna! (Nátrium-hidrokarbonát, vagy szóda-bikarbonát)

1.) Nem veszek drága mosóport. Gyógyszertárban nagy
tételben lehet venni szódabikarbónát, a fehérekhez fele -
fele arányban teszem a m.porral. Ki kell tapasztalni az
adagot, hiszen minden gép más. ESZ...
2018-02-24 18:00:57
A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és h...
2018-02-20 23:15:35
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Noam Chomsky, Simicska Lajos, Pannon Filharmonikusok, Niklai Ádám, Aqua Minerale San Benedetto, Polar Studió, Kósa Lajos, Magyar Nemzet, Tamási Áron, Torontói Első Magyar Református Egyháznak, csoda szódabikarbóna, hivatalos agymosás, nyugalom vagy, híres tételsor, emberek agyát, interneten rendelt, kifogásolt tételben, laboratóriumi vizsgálat, hatóság vizsgálata, bejelentőnél fellelhető, brüsszeli vizsgálóknak, hévízi projekt, kecskeméti Polar, ájtatos szemforgató, tárca nélküli, mintázat tökéletesen, megrendelő pontosan, zenemű főbb, utolsó tételben, földrengés ábrázolásához, hallgatót befelé, székelyudvarhelyi Tamási, töredéke annak, kormány tavalyelőtt, háztartásban használt, fehérekhez fele, mesterkedéseinek, jávorszarvasokra, okirathamisítás, illusztrálására, gyógyszertárban, meggyőződhetünk, filharmonikusok, tízparancsolata, brókerkedhetett, szódabikarbónát, szódabikarbóna, szodabikarbona, tornatermeinek, svédországban, legnépszerűbb, ábrázolásához, szénsavmentes, diadalmenetét, költségvetési,
© 2013 TVN.HU Kft.