Regisztráció  Belépés
A hivatalos agymosás...
A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét.Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

...
2018-02-15 00:45:30
A cukorbetegségről
... szerint évről-évre nő a cukorbetegek száma hazánkban. Ha kiderül, hogy cukorbeteg vagy, számos hasznos tudnivalót kell olvasnod és alkalmaznod.

AZ INZULINKEZELÉS ,,TÍZPARANCSOLATA"

1. Mindig szobahőmérsékletű inzulint használj. A nem használt inzulint, a hűtőszekrény ajtajában tárold.
2. Bizonyos inzulinkészítmények esetében a beadás előtt a ...
2018-01-27 14:35:46
Isten tízparancsolata
A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a valláserkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. érvényessége minden időben megmarad, mivel Jézus azt mondta: "Nem megszüntetni jöttem a Törvényt, hanem beteljesíteni" (Mt 5,17).

I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
Istent felismerve első...
2018-01-15 17:40:26
A házasok tízparancsolata
...1. Légy nyitott és fejlődőképes!
2. Fogadd el házastársad másságát!
3. A MÁSIKAT akard boldoggá tenni, ne saját boldogságodat hajszold!
4. Magaddal szemben szigorúság, társaddal szemben engedékenység!
5. Házastársadat a sorban SENKI és SEMMI meg nem előzheti!!
6. Legyen rugalmasan kialakítva a felelősség-megosztás!
7. Legyen nyitott a család mások felé...
2018-01-15 13:51:02
Emmi: jövőre szigorodnak az iskolai buszos kirándulások szabályai
... kézikönyvét, amelyet a napokban az iskolákba is eljuttatnak. Az Emmi ajánlásával és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával megjelent kötet címe "Az autóbuszos utazás tízparancsolata".
A kézikönyv célja, hogy szakmailag, de közérthető módon mutassa be az autóbuszos kirándulások legfontosabb biztonsági szempontjait - mondta Dittel Gábor, aláhúzva, általánoss...
2017-10-04 13:22:32
Hobo: összegyűjtött szövegek és koncert Bob Dylan dalaiból
... így a Csattanuga csucsu, a Ballada a két sebzett hattyúról, A Gulag virágai, a Circus Hungaricus, a korábbi időszakból például a Lombardozzi, az I Love You Budapest, a Csavargók tízparancsolata vagy a Halj meg és nagy leszel!
"Bekerültek irodalmi munkáim is, összesen 1456 oldal a két kötet és 4,5 kiló súlyú, ezért elalvás előtt nem érdemes olvasni. Nem gyűjtöm saját munkáimat...
2017-09-14 12:52:51
Cserhalmi György és Tordai Teri is fellép a Bethlen Téri Színházban
... Kristóf rendezésében.
Az Aradi Kamaraszínház ősszel a Sex, drugs, gods & rock 'n' roll című produkciót mutatja be a Bethlen téren, az évad második felében pedig a Rudolf Hess Tízparancsolata című darabot lehet látni a társulat előadásában.
Szögi Csaba arról is beszélt, hogy a színház idén is helyet ad a Közép-Európa Táncszínház (KET) rendezésében novemberben a Sissi Őszi...
2017-09-06 18:43:44
Az öröm tízparancsolata
Gaston Courtois

Az öröm tízparancsolata

1.Minden reggel hűségesen kérd Istentől az örömöt.
2.Mosolyogj, és tanúsíts nyugalmat kellemetlen helyzetben is.
3.Szívből ismételgesd: ,,Isten, aki engem szeret, mindig jelen van."
4.Szüntelenül törekedj arra, hogy csak a jó oldalukat lásd az embereknek.
5.Könyörtelenül űzd el magadtól a szomorús...
2017-08-20 15:45:58
A boldogság tízparancsolata
...
2017-06-16 15:30:19
A terítés tízparancsolata
Eljött a ballagások ideje, ilyenkor nagy eszem-iszom, mulatságokat tartanak a szülők. Összejön a rokonság, a barátok és az ünnepség vetekszik egy lakodalommal. Nem árt figyelembe venni a következőket:

1. A vendégváró asztalterítő tiszta, folt nélküli legyen, mert a pecsétes abrosz étvágyűző látvány.
2. Ép szélű edények kerüljenek az asztalra, az evőeszköz se legye...
2017-06-13 11:20:34
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Cserhalmi György, Tordai Teri, Bethlen Téri Színházban, Noam Chomsky, Sínai-hegyen Istentől, ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, Dittel Gábor, Circus Hungaricus, Love You Budapest, Aradi Kamaraszínház, Rudolf Hess Tízparancsolata, Szögi Csaba, Közép-Európa Táncszínház, Sissi Őszi, Gaston Courtois, hivatalos agymosás, házasok tízparancsolata, iskolai buszos, öröm tízparancsolata, boldogság tízparancsolata, terítés tízparancsolata, híres tételsor, cukorbetegek száma, hűtőszekrény ajtajában, beadás előtt, valláserkölcsi élet, embernek Isten, sorban SENKI, család mások, autóbuszos utazás, kézikönyv célja, autóbuszos kirándulások, korábbi időszakból, évad második, társulat előadásában, színház idén, ballagások ideje, ünnepség vetekszik, pecsétes abrosz, mesterkedéseinek, cukorbetegségről, tízparancsolata, meggyőződhetünk, valláserkölcsi, inzulinkezelés, alaptörvényei, összegyűjtött, kötelességeit, támogatásával, kamaraszínház, könyörtelenül, házastársadat, engedékenység, beteljesíteni, boldogságodat,
© 2013 TVN.HU Kft.