Regisztráció  Belépés
Tízparancsolat
... sötétséget nem lehetséges értelemnek nevezni).

Ideteszek egy pontos másolatot a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által hitelesített tízparancsolatból:

Isten tízparancsolata

A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a valláserkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. Érvényessé...
2018-05-13 19:36:47
Kirándulók tízparancsolata!
...1. Egyre többet hallunk a parazitákat hordozó szúnyogokról és a kullancs terjesztette agyvelő- és agyhártya-gyulladásról, ami azt mutathatná, hogy a természet veszélyes. Védekezzünk ellenük és merjük meg az megelőzés módját.
2. Kirándulás előtt vásároljunk kullancs és szúnyogirtó szereket, krémeket, vagy adassuk be magunknak és gyermekünknek is a megfelelő védőoltást.
3....
2018-05-03 12:09:34
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú...
2018-03-17 20:18:22
A Rudolf Hess tízparancsolata a Bethlen Téri Színházban
... közleményében.
Mint kiemelik, az Aradi Kamaraszínház rendszeresen vendégszerepel a Bethlen Téri Színházban. A Magyarországon és Romániában több mint 30 alkalommal játszott Rudolf Hess tízparancsolata című előadást - számos más díja mellett - a transindex.ro hírportál a 2008-as év legjelentősebb előadásának választotta, a szegedi Thealter nemzetközi színházi fesztiválon, szint...
2018-03-01 07:04:44
A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és h...
2018-02-20 23:15:35
A hivatalos agymosás...
A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét.Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

...
2018-02-15 00:45:30
A cukorbetegségről
... szerint évről-évre nő a cukorbetegek száma hazánkban. Ha kiderül, hogy cukorbeteg vagy, számos hasznos tudnivalót kell olvasnod és alkalmaznod.

AZ INZULINKEZELÉS ,,TÍZPARANCSOLATA"

1. Mindig szobahőmérsékletű inzulint használj. A nem használt inzulint, a hűtőszekrény ajtajában tárold.
2. Bizonyos inzulinkészítmények esetében a beadás előtt a ...
2018-01-27 14:35:46
Isten tízparancsolata
A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a valláserkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. érvényessége minden időben megmarad, mivel Jézus azt mondta: "Nem megszüntetni jöttem a Törvényt, hanem beteljesíteni" (Mt 5,17).

I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
Istent felismerve első...
2018-01-15 17:40:26
A házasok tízparancsolata
...1. Légy nyitott és fejlődőképes!
2. Fogadd el házastársad másságát!
3. A MÁSIKAT akard boldoggá tenni, ne saját boldogságodat hajszold!
4. Magaddal szemben szigorúság, társaddal szemben engedékenység!
5. Házastársadat a sorban SENKI és SEMMI meg nem előzheti!!
6. Legyen rugalmasan kialakítva a felelősség-megosztás!
7. Legyen nyitott a család mások felé...
2018-01-15 13:51:02
Emmi: jövőre szigorodnak az iskolai buszos kirándulások szabályai
... kézikönyvét, amelyet a napokban az iskolákba is eljuttatnak. Az Emmi ajánlásával és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával megjelent kötet címe "Az autóbuszos utazás tízparancsolata".
A kézikönyv célja, hogy szakmailag, de közérthető módon mutassa be az autóbuszos kirándulások legfontosabb biztonsági szempontjait - mondta Dittel Gábor, aláhúzva, általánoss...
2017-10-04 13:22:32
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Noam Chomsky, Rudolf Hess, Bethlen Téri Színházban, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Sínai-hegyen Istentől, Aradi Kamaraszínház, ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, Dittel Gábor, hivatalos agymosás, házasok tízparancsolata, iskolai buszos, pontos másolatot, valláserkölcsi élet, embernek Isten, parazitákat hordozó, kullancs terjesztette, természet veszélyes, megelőzés módját, megfelelő védőoltást, híres tételsor, emberek agyát, szegedi Thealter, cukorbetegek száma, hűtőszekrény ajtajában, beadás előtt, sorban SENKI, család mások, autóbuszos utazás, kézikönyv célja, autóbuszos kirándulások, mesterkedéseinek, cukorbetegségről, tízparancsolata, meggyőződhetünk, valláserkölcsi, vendégszerepel, tízparancsolat, magyarországon, inzulinkezelés, legjelentősebb, házastársadat, beteljesíteni, alaptörvényei, kötelességeit, boldogságodat, közleményében, gyermekünknek, kamaraszínház, támogatásával, engedékenység, fejlődőképes, szúnyogokról, gyulladásról, cukorbetegek, rendszeresen, terjesztette,
© 2013 TVN.HU Kft.