Regisztráció  Belépés
Feltámad a szél, az esernyőkre is szükség lesz
... északkeletre található légörvény határozza meg péntekig időjárásunkat, emiatt gyakran erős, főként szerdán sokfelé viharos légmozgásra kell számítani, és a nyugati, délnyugati megyék kivételével többfelé jelentősebb csapadék is hullhat.

Viharos szél támad szerdára

Észak-északnyugat felől sok felhő érkezik fölénk a hét harmadik napján, hosszabb napos időszakok...
2018-07-17 23:41:49
Mennyi a végeredmény?
Valóban azzal kezdődött. Mérő László facebook.
Erre írtam én, hogy hármat is találtam, aki szóba jöhet. Újfent nem olvastál figyelmesen.
Ne félts a felsüléstől, én tudok veszíteni.
Akármit is vársz, természetesen nem fogom nyilvános üzenetben megkeresni, ezt te sem gondolod komolyan. De arra egész biztosan találunk majd megoldást, hogy a válaszát úgy tudd meg, ahogy...
2018-07-17 06:41:51
Mennyi a végeredmény?
......Zavarodottságot?... Magamnak?... ÉN?...
Ne nevettess!...

Különben, ott van a 136-osban, kire utalok! (Azzal kezdődik a jegyzet...) És rá is találtál.
Jelenlegi munkahelye: ELTE PPK Pszichológiai Intézet. (Ahol feltehetőleg a hozzád hasonlatos matematikai hozzá-nem értők lélektani mozgatórugóinak feltérképezéséhez ad szakmai tanácsot...) ;) Az előző munkahely...
2018-07-16 22:30:22
Mennyi a végeredmény?
Úgy látom, eljutottál arra a szintre, hogy némi zavarodottságot okoztál magadnak.
Az általad említett urat nem ismerem, de természetesen nem hagyom ki ezt a lépést sem. Főleg ha ennyire nagyra tartod őt. Remélem, megtalálom, ha nem sikerülne, kérek tőled egy kis segítséget, mondjuk egy linket hozzá.
Természetesen ez nem egy nevezetes szorzat. Ez egy egyszerű, sima művelet...
2018-07-16 07:59:23
Hol marad a forróság?
... sem érte el sehol a csúcshőmérséklet a 35 fokot, igaz akkor az Országos Meteorológiai Szolgálat Mezőkovácsházán 34,8 fokot mért. A déli-délkeleti országrészben automatáink, észlelőink is többfelé mértek ezen a napon 35 fok közeli maximumokat.


Maximum-hőmér...
2018-07-15 23:37:07
ezotéria

Ez az optikai csalódásra alapuló kép egy igazán érdekes feladvány. Itt nem létezik jó, vagy rossz megoldás, azonban a válaszod sok mindent elárul rólad.
Agyunk többféle módon képes értelmezni a valóságot, éppen ezért vagyunk mindannyian mások. Az alábbi képen látható arc is kétféleképpen láth...
2018-07-15 15:23:44
Lestyán, mint gyógynövény
Lestyán, mint gyógynövényA lestyán - orvosi lestyán a zellerfélék családjába tartozó évelő fűszer- és gyógynövény. Egyéb, népies elnevezései lecsihan, leustyan, levescsík, levestikom, levestököm, löböstök, lóstya, delikátfa.

Petrezselyemhez, talán egy kicsit...
2018-07-15 10:41:35
Marad a meleg, zivatarokkal tűzdelt idő
... köszönjük!

Kedden sem marad ki az északkeleti régió, emellett délnyugaton, délen is számíthatunk zivatarokra, a legtöbb napsütés továbbra is a középső tájakon ígérkezik. Az északnyugati szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik, a maximumok 30 fok közelében alakulnak.

Változatlanul északkeleten, keleten lesz több felhő szerdán az égen, többfe...
2018-07-14 22:55:18
Három orvos cenzúrázott publicisztikája a gender-tudományról


Orvosi szemmel a homoszexualitásról... címmel közölt egy komoly tanulmányt a Mindset nevű pszichológiai szaklap. Aztán hamarosan törölték az oldalról, de az internet nem felejt (lásd az alábbi képet). Most egy az egyben közöljük a cenzúrázott tanulmányt.

Ahhoz, hogy...
2018-07-14 17:44:14
A fő boldogság
Vörösmarty Mihály

A fő boldogság

A fő boldogság, melyhez rövid életüdőnkben
Minden szorgalmink, s ügyeink közelíteni vágynak,
Nem csak az elrakatott kincsek tárháziban áll vagy
A fellegbe merűlt Paloták fény szobrai mellett,
Sem pedig a tele tölt csűrökben. Az állhatatlan sors
Mindent átölelő karjával határt szab ezeknek.
Kincse...
2018-07-14 16:11:21
1 2 3 ..................893 894 .........1340 1341 ..........1786 1787 1788 
Címkék: Mérő László, ELTE PPK Pszichológiai Intézet, Országos Meteorológiai Szolgálat Mezőkovácsházán, Vörösmarty Mihály, hozzád hasonlatos, előző munkahely, általad említett, linket hozzá, nevezetes szorzat, déli-délkeleti országrészben, optikai csalódásra, igazán érdekes, alábbi képen, lestyán &#8211, zellerfélék családjába, északkeleti régió, legtöbb napsütés, középső tájakon, északnyugati szelet, komoly tanulmányt, alábbi képet, cenzúrázott tanulmányt, elrakatott kincsek, fellegbe merűlt, tele tölt, állhatatlan sors, szentkoronaradio, csúcshőmérséklet, mozgatórugóinak, petrezselyemhez, publicisztikája, zavarodottságot, mezőkovácsházán, változatlanul, természetesen, pszichológiai, országrészben, kétféleképpen, meteorológiai, időjárásunkat, zivatarokkal, északnyugati, feltehetőleg, északkeleten, életüdőnkben, északkeletre, számíthatunk, aqswdefrgthz, elnevezései, északnyugat, végeredmény, gyógynövény, zellerfélék, légmozgásra, mindannyian, jelentősebb, figyelmesen, délnyugaton, kivételével, állhatatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.