Belépés
Gender kender tender
... a társadalmi nemek pedig, hát első körben bejönni látszott, tetszett mert azt hittem, visszavezet a kőkorszakba, az állatvilágba, ahol ugyebár nincsenek akkora különbségek állat és állat között, a hímnek valamivel nagyobb a fasza de attól még a nőstény is ugyanakkorát tud ugrani, rúgni, vagy harapni, szóval az a jó.

De aztán mégse tetszik, mert ez a kender is mint a töb...
2018-10-19 10:35:38
9.3.1. Az általános figyelemzavar típusai és jellemzői
... tartalmi részletére figyel, a többi tartalomra már nem.

A figyelem átvitelének zavara: a gyermek nem tud gyorsan és megbízhatóan "kapcsolgatni" a különböző figyelmi helyzetek között. (Torda, 2000 alapján)

Hallgatók figyelmébe!
A figyelem tapadása szintén tipikusnak mondható a tanulásban akadályozott tanulók munkavégzésénél. Feladatlapnál pl. nem veszi és...
2018-10-16 13:55:53
Fáradtság mint betegségtünet
... szomorúság érzése és a koncentrációs problémák.

A szív fertőzése vagy gyulladása, más néven endokarditisz is eredményezhet fáradtságot. A láz és a hidegrázás is a gyakori tünetek között szerepelnek. A kezelés a gyógyszeres terápiát, egyes esetekben pedig a műtétet foglalja magába.

Az alvási apnoé egy alvás közben jelentkező betegség, amikor is a légzés kimara...
2018-10-12 22:02:47
Fáradtság mint betegségtünet
... szomorúság érzése és a koncentrációs problémák.

A szív fertőzése vagy gyulladása, más néven endokarditisz is eredményezhet fáradtságot. A láz és a hidegrázás is a gyakori tünetek között szerepelnek. A kezelés a gyógyszeres terápiát, egyes esetekben pedig a műtétet foglalja magába.

Az alvási apnoé egy alvás közben jelentkező betegség, amikor is a légzés kimara...
2018-10-12 22:00:51
Zonda Attila: Boldogság könyv, Medvegomba
... vége felé a pap bácsi egyszer csak megállt egy sűrű mogyoróbokor előtt, és hosszasan nézett be a bokor közepébe. Ez a tekintet nem olyan gombakereső, mert nem a földet nézte, hanem az ágak között valamit. Furcsálltam én ezt, és meg is kérdeztem:
- Mit lát ott a bokor közepében, pap bácsi?
- Én azt látom, hogy a madárfészek üres, és ez egy kicsit elszomorít. Ebben a fésze...
2018-10-12 06:16:46
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
... Sargentini-jelentéshez, amelyben politikai eszközként használják fel a jogállam fogalmát, és "ideologizálnak kérdéseket", amelyeket inkább párbeszéddel kellene rendezni.
A miniszter a többi között kifejtette, hogy a jelentés körüli viták az ideológia mellett hatalmi politikáról is szólnak, mert sokan egy "új centrumot" akarnak létrehozni "Macronnal és Merkellel" - a francia á...
2018-10-11 15:02:05
Rekordszámú befektetőt vonzott a magyar stand a Müncheni Expo Realon
... négymilliárd euróról szóló színvonalas projekteket mutatott be Magyarország - fűzte hozzá.
Elmondta: a Müncheni Expo Realra 2500 kiállító és 45 ezer látogató érkezett október 8. és 10. között. A német vásárszervező cég többször hangsúlyozta, hogy Európában egy válságálló lakáspiac van, ahol javítani kell a lakáshoz jutás esélyeit. Továbbá központi téma volt a digitalizáció, a...
2018-10-11 10:41:52
Újabb gyanúsított a mórahalmi Mini Hungary Park ügyében
... próbáltak okozni az uniós és a magyar költségvetésnek a történelmi Magyarország műemlékeit makettekkel bemutató park kivitelezése során.
A gyanúsítottak 2013 májusa és 2014 júniusa között az elkészült makettek darabszámáról és a projekt készültségi fokáról valótlan tartalmú dokumentumokat nyújtottak be a regionális fejlesztési ügynökségnek. Így el nem végzett munkákra és be n...
2018-10-11 10:02:06
Nézőpont: Tarlós egyértelmű esélyese a főpolgármester-választásnak
... együtt (Jobbi...
2018-10-11 08:20:56
Szenátorok levélben kérték Donald Trumpot, hogy járjon a végére az eltűnt szaúdi újságíró ügyének
... Egyesült Államokban élt. Hasogdzsi többször fogalmazott meg kritikát a szaúdi trónörökös, Mohamed bin Szalmán bizonyos döntéseiről, például a jemeni háború, illetve a Kanada és Szaúd-Arábia közötti diplomáciai feszültség kapcsán. Hasogdzsi írt a többi között a The Washington Post című tekintélyes amerikai lapnak is.
Hasogdzsi azután tűnt el, hogy október 2-án Isztambulban fel...
2018-10-11 07:05:28
1 2 3 ..............1488 1489 ........2232 2233 .......2975 2976 2977 
Címkék: Zonda Attila, Müncheni Expo Realon, Mini Hungary Park, Donald Trumpot, Müncheni Expo Realra, Egyesült Államokban, Washington Post, általános figyelemzavar, magyar stand, mórahalmi Mini, eltűnt szaúdi, társadalmi nemek, hímnek valamivel, többi tartalomra, figyelem átvitelének, különböző figyelmi, figyelem tapadása, tanulásban akadályozott, koncentrációs problémák, szív fertőzése, gyakori tünetek, gyógyszeres terápiát, műtétet foglalja, alvási apnoé, alvás közben, légzés kimara, sűrű mogyoróbokor, bokor közepébe, földet nézte, ágak között, bokor közepében, madárfészek üres, kicsit elszomorít, jogállam fogalmát, többi között, jelentés körüli, ideológia mellett, német vásárszervező, válságálló lakáspiac, lakáshoz jutás, magyar költségvetésnek, történelmi Magyarország, gyanúsítottak 2013, elkészült makettek, projekt készültségi, regionális fejlesztési, szaúdi trónörökös, jemeni háború, munkavégzésénél, költségvetésnek, főpolgármester, dokumentumokat, ideologizálnak, endokarditisz, koncentrációs,
© 2013 TVN.HU Kft.