Regisztráció  Belépés
Magyar labdarúgó-válogatott - Fiola és Guzmics kihagyja a barátságos meccseket
... szövetségi kapitány. A magyar együttes csütörtökön Luxemburggal idegenben, Costa Ricával pedig öt nappal később a Groupama Arénában játszik.
Vasárnap 17 futballista érkezett meg Telkibe, a többiek hétfőn csatlakoznak hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.
A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapat...
2017-11-05 21:44:10
Katalán válság - Előzetes letartóztatásba helyezett nyolc volt katalán kormánytagot a bíróság
... lehetőség, neki is börtönbe kell vonulnia.
Ő volt az egyetlen a katalán politikusok közül, aki a délelőtti tárgyaláson hajlandó volt válaszolni az ügyészek és a bíró kérdéseire is, a többiek - élve ezzel a jogukkal - kizárólag védőügyvédeik által feltett kérdésekre feleltek.
Santi Vila azelőtt lépett ki a katalán kormányból, hogy múlt pénteken a katalán parlament megszav...
2017-11-02 18:23:18
Cseh kormányalakítás - Az államfő jónak látná, ha kisebbségi kormány alakulna Csehországban
... programjának egy-egy fontos pontját felvállalná.
Babis vasárnap kizárta egy új, előre hozott képviselőházi választás megtartását. "Ez jelenleg szóba sem jöhet" - szögezte le. "Ha a többiek nem akarják teljesíteni programjukat, akkor azt mi részben felvállaljuk, és így fogunk velük tárgyalni" - tette hozzá a politikus a kisebbségi kormány létrehozására célozva.
A köztárs...
2017-10-30 19:23:43
Katalán népszavazás - Kijev nem tartja legitimnek a referendumot
...
A tisztségviselő kifejtette, hogy az október 1-jén megrendezett "úgynevezett népszavazást" Kijev azért nem tartja legitimnek, mert annak megrendezése a spanyol jogszabályokba és az ország alkotmányába ütközött.
Hozzátette: Ukrajna támogatja azt, hogy a spanyol kormány kész párbeszédet folytatni különböző politikai erőkkel az országban "az alkotmányos keretek közötti ren...
2017-10-03 13:22:03
Krónika 1. rész (napirend előtt: idősek, "Soros-terv")
... korrupt és megszorításmániás". Azt még nem tudni, hogy az MSZP ezek után kit emel ki a "kalapból" - ahonnan mintha már látszana "Gyurcsány Ferenc feje búbja" -, de az ugyanolyan lesz, mint a többiek - fogalmazott, azt sürgetve, hogy a "csúnya miniszterelnök-jelölti casting" alatt az MSZP kérjen bocsánatot a Czeglédy-ügyben károsult diákoktól.
LMP: a kormánynak nincs időspolit...
2017-10-02 14:42:33
Fidesz: Botka tele volt botrányokkal
...
A kormánypárt az MTI-nek hétfőn küldött közleményében úgy fogalmazott: Botka László ugyanolyan szocialista jelölt volt, mint Gyurcsány és a többiek. Ugyanúgy megszavazta a "Bajnai-megszorításokat", mint az összes szocialista: elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, és elvettek egyhavi bért a közszolgáktól - írták.
A Fidesz-frakció szerint "a következő jelölt is ugyanoly...
2017-10-02 11:22:12
Evezős vb - Galambos negyeddöntős, két egység reményfutamba került
... Vandával kiegészülve kormányos kettesben versenyez, és első pályáján harmadik lett három indulóból. Ebben a számban csak két futamot rendeztek, melyekből az elsők közvetlenül a döntőbe, a többiek pedig reményfutamba jutottak. Juhászék futamában az ausztrál és a német hajó vívott kiélezett küzdelmet, így a magyarok - a nemzetközi szövetség eredményközlője alapján - az utolsó 500 mé...
2017-09-24 17:48:09
Junior öttusa-vb - Dél-koreai arany férfi váltóban, 12. a magyar páros
... lovaglásban és a kombinált számban több hibát is elkövettek. A szakvezető szerint nagyon kiegyensúlyozott volt a mezőny, olyan, amelyben "a kisebb hibák sem maradnak büntetlenül, hiszen a többiek akkora előnyhöz jutnak, amekkorát nagyon nehéz ledolgozni".
A hétfőig tartó vb-n csütörtökön és pénteken a női és férfi hagyományos verseny selejtezőjét rendezik, majd következik a k...
2017-08-09 18:32:28
Megható és tanulságos
... listáját.
Már kis idő múlva mindegyik nevetett.
Tényleg? - hallatszott a suttogás...
Nem is tudtam, hogy én
valakinek is jelentek valamit! -
és Nem tudtam, hogy a többiek ennyire kedvelnek -
szóltak a megjegyzések.

Ezután senki nem emlegette többé a listát.
A tanár nő nem tudta, hogy a diákok egymás közt,
vagy esetleg a szüleikkel...
2017-08-07 23:41:21
IM: egyenlő eséllyel lehessen közigazgatási bíró a közigazgatásból és a bíróságról pályázó
... bírákat pályázati rendszerben, pontszámok alapján nevezik ki, és az IM javaslata értelmében az állami hivatalokból érkező pályázók kétszer annyi pontot kapnának a szakmai múltjukra, mint a többiek. A portál szerint "a minisztériumokban és más állami hivatalokban jellemzően a Fideszhez lojális emberek ülnek, főleg azokban a pozíciókban, ahonnan eséllyel lehet bírónak pályázni". A c...
2017-07-31 15:23:41
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Costa Ricával, Groupama Arénában, Bese Barnabás, Santi Vila, Gyurcsány Ferenc, Botka László, barátságos meccseket, államfő jónak, magyar páros, bíróságról pályázó, magyar együttes, többiek hétfőn, vasárnap esti, első megbeszélést, katalán politikusok, délelőtti tárgyaláson, bíró kérdéseire, katalán kormányból, katalán parlament, kisebbségi kormány, tisztségviselő kifejtette, október 1-jén, spanyol jogszabályokba, ország alkotmányába, spanyol kormány, alkotmányos keretek, ugyanolyan lesz, kormánynak nincs, összes szocialista, következő jelölt, számban csak, elsők közvetlenül, többiek pedig, német hajó, nemzetközi szövetség, kombinált számban, szakvezető szerint, kisebb hibák, többiek akkora, hétfőig tartó, többiek ennyire, diákok egymás, állami hivatalokból, szakmai múltjukra, portál szerint, kiegyensúlyozott, megszorításokat, kormányalakítás, közigazgatásból, letartóztatásba, eredményközlője, tisztségviselő, miniszterelnök, jogszabályokba, létrehozására, csehországban, képviselőházi, reményfutamba,
© 2013 TVN.HU Kft.