Regisztráció  Belépés
Zaklatási ügyek - Catherine Deneuve bocsánatot kért
... bűntény, de a makacs vagy ügyetlen flörtölés nem az és a nők körüli legyeskedés sem macsó agresszió".
Feminista aktivisták azonban úgy értelmezték, hogy ezzel a hozzáállással Deneuve és a többiek trivializálják a szexuális erőszakot - ismertette a BBC News hétfőn.
A Le Monde-ban megjelent levél azzal érvelt, hogy miközben ahatalmukkal visszaélő férfiak ellen törvényesen ...
2018-01-15 10:11:32
Férfi kézilabda Eb - Lékai: nem eshetünk szét ennyire
... gyakoroltak ránk, amivel meggyűlt a bajunk. Nagyszerű játékosaik vannak, akik ezúttal is gyorsan kézilabdáztak, és sajnos nem tudtuk tartani őket. A fiatal játékosaink jól teljesítettek, és a többiek is a lehető legtöbbet kihozták magukból, de tudom, hogy képesek még ennél is jobban játszani" - nyilatkozta.
A svéd edző kiemelte, hogy a hangulat csodálatos volt, a fantasztikus...
2018-01-14 21:13:41
Hét gazdasági blöff, amivel Orbán szédíti a választóit
... egyetlen tagállam, ahol a válság egyetlen évében sem zsugorodott a gazdaság - ott 50-ről 68 százalékra nőtt a relatív fejlettség.
A csehek már a csatlakozás idején is elhúztak a többiek mellett: 79 százalékos fejlettségük 2016-ra már 88 százalékos volt.

7. "2030-ra lehagyjuk Ausztriát"

Ha már annyit emlegettük a relatív fejlettséget: az osztrák...
2018-01-12 17:58:53
Dékány András melyik regényében szerepel "Kimi" ?
... irodalmi, egy a facebook, meg a levelezőm. Leépítettem majdnem mindent egy tavalyi baleset óta, nem akarok soha sikeres lenni írásban, nem azért tettem. Ha szépről ír valaki, akkor formálja a többieket, ezért nem jár fizetség, ha meg a saját sorsáról, azért meg végképp nem jár. Írásban nem lehet hazudni, az ember azt adja, ami éppen foglalkoztatja. Ezért csodálom az írókat, hogy f...
2017-11-22 15:01:43
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Kósa: sporttörténelmi siker
... világbajnok, idén 1000 méteren szöuli diadalával vk-győztes idősebbik Liu-fivér azt is elárulta, ki ki vérmérséklete szerint nézte a döntőt, ugyanis Knoch Viktor a szállodában maradt, a többiek a lelátóról követték az eseményeket, míg ő közvetlenül a ring széléről.
A csapat rangidőseként negyedik olimpiájára készülő Knoch Viktor saját bevallása szerint képtelen lett volna vég...
2017-11-20 21:24:18
Magyar labdarúgó-válogatott - Fiola és Guzmics kihagyja a barátságos meccseket
... szövetségi kapitány. A magyar együttes csütörtökön Luxemburggal idegenben, Costa Ricával pedig öt nappal később a Groupama Arénában játszik.
Vasárnap 17 futballista érkezett meg Telkibe, a többiek hétfőn csatlakoznak hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.
A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapat...
2017-11-05 21:44:10
Katalán válság - Előzetes letartóztatásba helyezett nyolc volt katalán kormánytagot a bíróság
... lehetőség, neki is börtönbe kell vonulnia.
Ő volt az egyetlen a katalán politikusok közül, aki a délelőtti tárgyaláson hajlandó volt válaszolni az ügyészek és a bíró kérdéseire is, a többiek - élve ezzel a jogukkal - kizárólag védőügyvédeik által feltett kérdésekre feleltek.
Santi Vila azelőtt lépett ki a katalán kormányból, hogy múlt pénteken a katalán parlament megszav...
2017-11-02 18:23:18
Cseh kormányalakítás - Az államfő jónak látná, ha kisebbségi kormány alakulna Csehországban
... programjának egy-egy fontos pontját felvállalná.
Babis vasárnap kizárta egy új, előre hozott képviselőházi választás megtartását. "Ez jelenleg szóba sem jöhet" - szögezte le. "Ha a többiek nem akarják teljesíteni programjukat, akkor azt mi részben felvállaljuk, és így fogunk velük tárgyalni" - tette hozzá a politikus a kisebbségi kormány létrehozására célozva.
A köztárs...
2017-10-30 19:23:43
Katalán népszavazás - Kijev nem tartja legitimnek a referendumot
...
A tisztségviselő kifejtette, hogy az október 1-jén megrendezett "úgynevezett népszavazást" Kijev azért nem tartja legitimnek, mert annak megrendezése a spanyol jogszabályokba és az ország alkotmányába ütközött.
Hozzátette: Ukrajna támogatja azt, hogy a spanyol kormány kész párbeszédet folytatni különböző politikai erőkkel az országban "az alkotmányos keretek közötti ren...
2017-10-03 13:22:03
Krónika 1. rész (napirend előtt: idősek, "Soros-terv")
... korrupt és megszorításmániás". Azt még nem tudni, hogy az MSZP ezek után kit emel ki a "kalapból" - ahonnan mintha már látszana "Gyurcsány Ferenc feje búbja" -, de az ugyanolyan lesz, mint a többiek - fogalmazott, azt sürgetve, hogy a "csúnya miniszterelnök-jelölti casting" alatt az MSZP kérjen bocsánatot a Czeglédy-ügyben károsult diákoktól.
LMP: a kormánynak nincs időspolit...
2017-10-02 14:42:33
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Catherine Deneuve, Dékány András, Knoch Viktor, Costa Ricával, Groupama Arénában, Bese Barnabás, Santi Vila, Gyurcsány Ferenc, barátságos meccseket, államfő jónak, makacs vagy, hozzáállással Deneuve, többiek trivializálják, szexuális erőszakot, fiatal játékosaink, lehető legtöbbet, svéd edző, hangulat csodálatos, válság egyetlen, gazdaság &#8211, relatív fejlettség, csatlakozás idején, többiek mellett, relatív fejlettséget, tavalyi baleset, saját sorsáról, szállodában maradt, lelátóról követték, ring széléről, csapat rangidőseként, magyar együttes, többiek hétfőn, vasárnap esti, első megbeszélést, katalán politikusok, délelőtti tárgyaláson, bíró kérdéseire, katalán kormányból, katalán parlament, kisebbségi kormány, tisztségviselő kifejtette, október 1-jén, spanyol jogszabályokba, ország alkotmányába, spanyol kormány, alkotmányos keretek, ugyanolyan lesz, kormánynak nincs, kormányalakítás, sporttörténelmi, letartóztatásba, gyorskorcsolya, jogszabályokba, foglalkoztatja, trivializálják, tisztségviselő,
© 2013 TVN.HU Kft.