Regisztráció  Belépés
Magdus Melinda: UNOKÁIMHOZ...
Magdus Melinda: UNOKÁIMHOZ...

Ki az életében unokáit láthatja,
annak nem lehet oka semmilyen panaszra,
csak öröm töltheti be lelkét, és a hála,
nála van a földgolyó összes gyémántja!

Nem bánja...
2018-01-12 08:48:20
A lengyel szejm jóváhagyta a választójogi törvények szenátusi módosításait, köztük a mozgássérültek levélben sz
... a novemberben esedékes helyhatósági választásokra. Ezeket ezentúl nem négy-, hanem ötévente tartják meg, a polgármesteri posztot pedig egy személy legfeljebb két választási cikluson át tölthetibe. Csökken a választókerületek száma, és lefaragják a községi, a járási és a vajdasági közgyűlésekbe egy választókerületben megválasztható képviselők számát is.
A törvénymódosításokat ...
2018-01-11 16:09:17
MFB: kedvezően változtak a lakossági energiahatékonysági hitel feltételei
... korszerűsítése nemzetgazdasági jelentőségű kérdés.
Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy a magánszemély hiteligénylők kevesebb időráfordítással és egyszerűbben tölthetik ki a hitelkérelmi nyomtatványt, a dokumentum terjedelme ugyanis az eddigi 49 oldalról 13 oldalra csökkent.
A lakossági energiahatékonysági hitelhez a jövőben sem kapcsolódnak egyéb...
2018-01-08 17:13:28
Udvarlás
... leggyümölcsözőbb házassághoz. Nem lehet bizonyos sztereotípiákra leegyszerűsíteni azt a titokzatos folyamatot, melynek során két fiatal (vagy idősebb) ember felismeri, hogy csak együtt tölthetik be teljesen Isten akaratát. Néha úgy tűnik, hogy a keresztyének nehezebb helyzetben vannak, mert kapcsolatuknak van egy lelki dimenziója is: meg kell küzdeniük Isten akaratáért. Arra is sz...
2018-01-08 11:56:02
Isten
..."Isten olyan végtelenül csodálatos, olyan hatalmasan és teljesen gyönyörűséges, hogy semmi mással, csak önmagával töltheti be és áraszthatja el teljes lényünk legmélyebb vágyait."

- A. W. Tozer -...
2018-01-08 11:54:31
Tállai: hétfőtől már elérhető az e-szja számos szolgáltatása
...
Az egyéni vállalkozóknak is segít az adóhivatal, az e-szja webes kitöltő felületének használatával (www.nav.gov.hu/szja/szja) az egyéni vállalkozók gyorsabban és egyszerűbben tölthetik ki szja-bevallásukat - ismertette. Megjegyezte azt is, január 8-tólmár bárki beküldheti elektronikusan az szja 1+1 százalékos nyilatkozatát.
Az államtitkár elmondta, hogy a NAV a változás...
2018-01-08 11:11:38
Minden ember szívében van
... azok számára, akik nem keresik, és nem ismerik Őt.

Minden ember szívében van egy Isten-alakú vákuum, melyet sohasem lehet betöl...
2017-12-29 21:10:00
Harry herceg menyasszonya is a királyi családdal ünnepelte a karácsonyt
...
Az esemény jelentőségét emeli önmagában az a tény, hogy a jegyespár a királynő - Harry nagymamája - téli rezidenciáján, a kelet-angliai Sandringham kastélyában töltheti a karácsonyt a királyi család ilyenkor hagyományosan ott összegyűlő többi magas rangú tagjával együtt. A hosszú időre visszanyúló konvenció ugyanis azt diktálja, hogy ezen az összejövetelen a családtagok csak ...
2017-12-25 16:22:35
Kell-e nekünk a 3 napos ünnep?
... egész világon, ehhez párosul a négy évszak birodalmában az örökzöld fenyő, mint az ünnep egyetlen legendája. Szükség van a családoknak arra, hogy készüljenek az év végére, amikor együtt tölthetik az idejüket, amikor gondtalanul játszhatnak, összehozhatják a nagy családot is, vendégeskedhetnek rokonoknál. Csodálatos a szeretet ünnepe, nem lehet semmihez sem hasonlítani.

...
2017-12-24 12:55:23
Uniós bíróság: a sofőrök nem tölthetik járművükben rendszeres heti pihenőidejüket
... pihenésre vonatkozó szabályt megszegve a kamionjukban éjszakáztak. A sofőrök a megszakítás nélküli pihenőidőre vonatkozó rendelet mellett megszegték azt a szabályt is, hogy ez idő alatt nem tölthetik az éjszakát a kamionjukban.
Magyarországon a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) egy Németországban hatályba lépett intézkedés ellen tiltakozik, amely szerint május 25-től ...
2017-12-20 13:32:46
1 2 3 ...................59 .........88 89 .........117 118 
Címkék: Magdus Melinda, Bernáth Tamás, Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete, lengyel szejm, választójogi törvények, mozgássérültek levélben, e-szja számos, királyi családdal, életében unokáit, földgolyó összes, novemberben esedékes, polgármesteri posztot, személy legfeljebb, választókerületek száma, vajdasági közgyűlésekbe, magánszemély hiteligénylők, hitelkérelmi nyomtatványt, dokumentum terjedelme, titokzatos folyamatot, keresztyének nehezebb, lelki dimenziója, egyéni vállalkozóknak, e-szja webes, egyéni vállalkozók, államtitkár elmondta, esemény jelentőségét, kelet-angliai Sandringham, királyi család, hosszú időre, családtagok csak, négy évszak, örökzöld fenyő, ünnep egyetlen, családoknak arra, nagy családot, szeretet ünnepe, kamionjukban éjszakáztak, megszakítás nélküli, időráfordítással, leggyümölcsözőbb, leegyszerűsíteni, vezérigazgatója, sztereotípiákra, nemzetgazdasági, korszerűsítése, németországban, összejövetelen, elektronikusan, magyarországon, pihenőidejüket, megválasztható, összehozhatják,
© 2013 TVN.HU Kft.