Regisztráció  Belépés
A hivatalos agymosás...
A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét.Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

...
2018-02-15 00:45:30
Lelkes Miklós
... arcul csapása is Becsületnek,
aki így tesz, az tolvajok cinkosa.

Hit is kell olykor, de csak ész-határig.
Az, aki ember, - az ne legyen barom!
Vágóhidra mily tömegeket hajtott
embertelenség, sok álszent hatalom!

Minden emberben, igaz, ott az állat
ős-múltjából, ám túlzásba mégse vidd
imádatát egy múltból jött világnak,
mely...
2018-02-09 09:16:40
Bburago: Ferrari FXX-K fém autómodell 1/18 fekete
hogy az autó még látványosabb legyen, hiszen 200km/órás sebességnél a kocsi már 540 kilogrammnyi plusz leszorítóerőt termel. Az FXX-K ezúttal nem csak a versenypálya szélén felsorakozott tömegeket gyönyörködtetheti, de a Te vendégeidet is ámulatba ejtheti, hála az olasz Bburago-nak. A gyár 1/18-as Ferrarija igazi koronaékszer, hiszen messze a valaha alkotott egyik legszebb modell....
2018-02-08 11:27:20
Orbán: az ENSZ migrációs tervezete olyan, mintha a "Soros-tervből" másolták volna
... közösség megmaradhatna annak a kevert világnak egy értékes színfoltjaként".
Európa ezzel szemben mindig is keresztény kultúrájú kontinens volt - folytatta -, de azzal, hogy ide muszlim tömegeket engednek be, kevert népesség jön létre, a keresztény kultúrára épülő életforma veszélybe kerül, "az otthonosságérzés kezd eltűnni".
Nyugat-Európában ez az életérzés már rendkívü...
2018-02-02 09:31:29
Aki a legnagyobb átéléssel hazudik a vezénylőtábornok nagysá
... hogy ezek antipluralisták, nem tudják tolerálni az ellenfeleket.

A közönségből valaki az egypártrendszer pszichológiai előnyére volt kíváncsi látván, hogy sok helyen jelentős tömegeket képes megmozgatni maga mellett, vagy legalább közömbössé teszi, hogy a választástól távol tartsa. Applebaum szerint az egypártrendszeren belül nagyon hatékony a szándékok kezelésére. Mego...
2018-01-31 13:43:15
Kiderült, h Orbán éveken át hazudott nekünk, most miért nincs tele a Kossuth-tér?
Ugye a kérdés az, hogy miért nincs tele a Kossuth tér?
Ugye számtalan, széles tömegeket érintő kérdés, ütközés volt, ami megegyezéssel megoldódott. (internet adó, tandíj, stb.)
A vasárnapi boltzár visszavonásából sem lett sem napokig tartó tüntetés sorozat. Hoztak egy új törvényt és kész. Amit az ellenzék ugye a kormány vereségeként propagált. És ennek örömére sem mente...
2018-01-31 10:39:15
Vajon kinek az érdekeit is szolgálja ez a véletlen?
... semmit az elmúlt nyolc évben a kormány, hogy olyan lakáspolitikája legyen, ami mindenkihez elér, ami megtartja az utcára kerülés előtt, a devizahitelben eladósodó és lakását elvesztő tömegeket, a munkájukat elvesztőket, a lecsúszókat, a szegényeket. Ami segítség a fiatal pályakezdőknek, a vidékről Budapestre költöző egyetemistáknak.

A kormány egyszerűen semmilyen eleset...
2018-01-28 22:03:55
Egy fokozattal csökkentették a terrorkészültség szintjét Belgiumban
... éberséget jelent.
Jan Jambon belügyminiszter az előző héten arról számolt be, hogy a hármas szint várhatóan továbbra is érvényben marad bizonyos nagykövetségek védelme esetében és a nagy tömegeket vonzó helyszíneken. Ezt eddig nem erősítették meg a hatóságok.
A történtek kapcsán Charles Michel belga kormányfő hangsúlyozta, az utóbbi években jelentősen megerősödött a "biz...
2018-01-22 17:55:28
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... tetszőlegesen manipulálható, a kormányra nézve semmiféle kötelezettséget nem előíró "nemzeti konzultációt".
- Eltitkolt, szelektált, manipulált információkkal "tájékoztatják" az tömegeket a központi irányítás alatt álló és a haverok kezében lévő médián keresztül.
- A munkanélküli embereket nem segítik, 3 hónap alatt kilökik az ellátórendszerből.
- 8 év alatt nem növ...
2018-01-17 00:21:20
Fazekas: elfogadhatatlan a modernkori gyarmatosítási szándék
... - fejtegette -, pedig tudomásul kell venni, hogy a magyar emberek egyértelműen döntöttek arról, hogy magyar Magyarországot akarnak. "Nem akarunk vegyes társadalmat, ázsiai és afrikai tömegeket befogadni",(...) nem kérünk a bűnözésből, a terrorizmusból, "abból meg különösen nem, hogy mások mondják meg nekünk", mi a jó Magyarországnak - fogalmazott Fazekas Sándor.
Egy betelepí...
2018-01-06 17:22:51
1 2 3 ...........................87 88 ..............131 132 ..............174 175 176 
Címkék: Lelkes Miklós, Ferrari FXX-K, Noam Chomsky, Charles Michel, Fazekas Sándor, hivatalos agymosás, legnagyobb átéléssel, vezénylőtábornok nagysá, fokozattal csökkentették, terrorkészültség szintjét, fityisz csinált, modernkori gyarmatosítási, híres tételsor, tolvajok cinkosa, múltból jött, versenypálya szélén, olasz Bburago-nak, valaha alkotott, kevert világnak, értékes színfoltjaként, keresztény kultúrára, otthonosságérzés kezd, közönségből valaki, egypártrendszer pszichológiai, választástól távol, egypártrendszeren belül, szándékok kezelésére, ellenzék ugye, kormány vereségeként, elmúlt nyolc, utcára kerülés, devizahitelben eladósodó, munkájukat elvesztőket, fiatal pályakezdőknek, vidékről Budapestre, kormány egyszerűen, előző héten, hármas szint, nagy tömegeket, történtek kapcsán, utóbbi években, kormányra nézve, központi irányítás, haverok kezében, munkanélküli embereket, magyar emberek, vezénylőtábornok, terrorkészültség, mesterkedéseinek, otthonosságérzés, magyarországnak, egyetemistáknak,
© 2013 TVN.HU Kft.