Regisztráció  Belépés
Világzenei fesztivál és zenei világapokalipszis
... áldozásában, valamennyi Rákóczi térrel emelkedő utcanépével az Orvosokkal, Elmeosztályával együtt az összes magyar zenei világ résztvevőjének.

Fenyő Miklós elölről kezdte a lengyel történelmét a feketemágusoknak,vidáman az utcanépével a Józsefvárosnak, értelmiség legyőzőkként Müller Péterékkel együtt.

A három akkordos hangom miatt ekkor kitermelt Zámbó Jimmy ...
2018-05-21 15:29:11
Krisztus és a jungista aranysas szentlélek Mária vallással
Többmillió évvel ezelőtt érkezett ide a világűrből a jelenlegi Hunnia börtön felettes tűzIstene, amelyik egyidőben jött meg körülbelül a csillagok teremtőjével, aki csillagrendjével és dr. Melionnal, mint aranysasával érkezett a földönkívülieknek. Innen van az állandó aranykori elmélet.

Megfestettem a rajzát, amikor ismételték a földre jövetelésük idejét, egy trapéz aran...
2018-05-21 14:43:31
Krisztus és a jungista aranysas szentlélek Mária vallással
Többmillió évvel ezelőtt érkezett ide a világűrből a jelenlegi Hunnia börtön felettes tűzIstene, amelyik egyidőben jött meg körülbelül a csillagok teremtőjével, aki csillagrendjével és dr. Melionnal, mint aranysasával érkezett a földönkívülieknek. Innen van az állandó aranykori elmélet.

Megfestettem a rajzát, amikor ismételték a földre jövetelésük idejét, egy trapéz aran...
2018-05-21 14:43:27
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
... “távolból cselekvések", nem is létezhetnek.

Ez a tabu egészen a felvilágosodásig nyúlik vissza, legalább a XVIII. század végéig. De ez nem az a hely, ahol ennek történelmét vizsgáljuk. Inkább összefoglalok néhány újabb kísérletet, melyek azt sugallják, hogy a telepátia nem csak hogy létezik, hanem például normális része az állati kommunikációnak.

...
2018-05-20 12:05:16
A barátság akadályai
A barátság akadályaiKultúránkban a férfiak azért kapnak társadalmi elismerést, ha jól dolgoznak, eltartják a családjukat, jó férjek, apák, de azért nem, mert jó barátok. Persze ahhoz, hogy egy férfi jól végezhesse a munkáját, barátságosnak kell lennie. A szívélyes, illedelmes férfiak egydimenziós barátságokat kötnek, mert biztosítani szeretnék, hogy a telefo...
2018-05-19 15:50:37
Taktikai lealjasodás
Taktikai lealjasodás

H. Andrea | Ma | 8:04

Szép és jó, friss és üde reggelt kívánok mindenkinek! Különösebb barokk bevezető nélkül bele is vágnék a közepébe, bár olyan okosakat, mint Orbán kétharmaddal ki- és meghallgatott, újonnan felkent miniszterei, egészen biztosan nem fogok tudni mondani. Arra a magaslatra ugyanis, hogy az afrikai sertéspestis ve...
2018-05-15 19:37:25
Olasz kormányalakítás - Olasz sajtó: elkészült az Öt Csillag Mozgalom és a Liga közös kormányprogramja
...
Luigi Di Maio, az M5S, és Matteo Salvini, a Liga vezetője egész hétvégén Milánóban egyeztetett a születendő M5S-Liga kormányprogram részleteiről. Matteo Salvini úgy nyilatkozott: készen állnak az államfővel találkozni. Luigi Di Maio kijelentette, a két párt történelmet ír, ezért időigényes a közös program megalkotása.
Az eddig ismert ütemezés szerint a két párt hétfőn to...
2018-05-14 11:59:35
Élet menete - Az emlékezés fontosságát hangsúlyozták a szónokok
...
Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntőjében kiemelte: hatalmas közösséggé váltak azok, akik minden évben részt vesznek a Élet menetén. Örömét fejezte ki amiatt, hogy egyre több fiatal is velük tart.
Elmondta azt is, hogy az idén először megemlékeznek a második világháború befejeződésének napjáról is.
Az idei Élet menete a Friedrich B...
2018-05-14 11:50:32
Emmi: Choli Daróczi József halálával a magyarországi cigányság ikonja távozott
...
A család a RomNet hírportállal tudatta szombaton, hogy életének 79. évében elhunyt Choli Daróczi József író, költő, műfordító, pedagógus, népművelő.
A minisztérium a közleményben részvétét fejezte ki Choli Daróczi József családjának.
Daróczi József 1939. május 26-án született Bedőn. Főiskolai tanulmányait a Budapesti Tanítóképző Főiskolán végezte 1972-1975 között. 1...
2018-05-14 11:38:33
Elhunyt Choli Daróczi József
...
Életének 79. évében elhunyt Choli Daróczi József író, költő, műfordító, pedagógus, népművelő. A hírt a család a RomNet hírportállal tudatta szombaton.

A magyarországi cigány közélet egyik ismert alakja 1939. május 26-án született a Hajdú-Bihar megyei Bedőn. A RomNeten olvasható életrajz szerint Choli Daróczi József 1975 óta tagja volt a Magyar Írószövetségnek és a ...
2018-05-13 07:40:56
1 2 3 .......................286 287 ............429 430 ............571 572 573 
Címkék: Rupert Sheldrake, Csillag Mozgalom, Choli Daróczi József, Elhunyt Choli Daróczi József, Fenyő Miklós, Müller Péterékkel, Zámbó Jimmy, Luigi Di Maio, Matteo Salvini, Gordon Gábor, Élet Menete Alapítvány, Friedrich, Daróczi József, Budapesti Tanítóképző Főiskolán, Magyar Írószövetségnek, jungista aranysas, barátság akadályai, emlékezés fontosságát, magyarországi cigányság, összes magyar, lengyel történelmét, három akkordos, jelenlegi Hunnia, csillagok teremtőjével, állandó aranykori, földre jövetelésük, trapéz aran, tabu egészen, felvilágosodásig nyúlik, állati kommunikációnak, férfiak azért, magaslatra ugyanis, afrikai sertéspestis, születendő M5S-Liga, államfővel találkozni, közös program, eddig ismert, idén először, második világháború, idei Élet, közleményben részvétét, magyarországi cigány, feketemágusoknak, felvilágosodásig, kormányprogramja, csillagrendjével, befejeződésének, írószövetségnek, kommunikációnak, kormányalakítás, elmeosztályával, kuratóriumának, kormányprogram, józsefvárosnak,
© 2013 TVN.HU Kft.