Regisztráció  Belépés
Szijjártó: nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai
... jóllehet az ígéretekről akkor derül ki, hogy mennyit érnek, amikor végrehajtják őket, ezért szurkolunk az ukrán kormánynak, hogy keresztül tudja vinni ezen elköteleződését az ukrán törvényhozáson, és várakozással tekintünk a júliusi konzultáció elé, amikor ki fog derülni, hogy az ígéretek milyen formában fognak testet ölteni" - mondta, jelezve, hogy a magyar kormány állandó kapcso...
2018-06-22 16:22:33
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer kilátásba helyezte a német kormánykoalíció felbontását
... Megfigyelők szerint a testvérpártok között a határigazgatásról 2015 óta változó intenzitással zajló konfliktus elmérgesedése nem választható el attól, hogy Bajorországban októberben helyi törvényhozási (Landtag-) választásokat tartanak, és a csak a tartományban működő CSU támogatottsága gyengül.
A legutóbbi mérések szerint a CSU a 40 százalékos szint közelébe süllyedt, ami a...
2018-06-22 13:41:33
Bloomberg a novemberi választásokon demokrata párti jelölteket támogat
... azokkal, akik a választásokban csak arra látnak lehetőséget, hogy alkotmányos eljárással elmozdíttathassák Donald Trump elnököt, de az ország nem engedhet meg magának még egy olyan törvényhozást, amelynek tagjaiból hiányzik a bátorság, hogytúllépjenek a pártérdekeken, és nem képesek az összefogásra. A kommünikében Bloomberg nem részletezte, hogy kiket és mely szövetségi államokban...
2018-06-21 07:04:42
A macedón parlament ratifikálta az ország nevének megváltoztatásáról szóló egyezményt
...
A múlt vasárnap létrejött megállapodás becikkelyezésére a 120 tagú törvényhozás 69 képviselője szavazott igennel, nem volt sem tartózkodás, sem ellenszavazat. A legnagyobb ellenzéki pártnak, a jobboldali Belső Macedón Forradalmi Szervezet - Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártjának (VMRO-DPMNE) a tagjai kivonultak az ülésről, nem vettek részt a voksoláson.
Zoran Zae...
2018-06-20 14:41:47
EU-csúcs - Megegyezés születhet a menedékkérelmek elbírálására szolgáló központok EU-n kívüli felállításáról
... arra is kitérnek: "a menedékkérők tagállamok közötti másodlagos mozgása súlyosan veszélyezteti a menekültügyi rendszer integritását, az uniós országoknak ezért minden lehetséges belső törvényhozási és adminisztratív eszközzel fel kell lépni ez ellen, és szorosan együtt kell működniük".
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke megküldte a vázlatot a tagállamoknak, és tárgyalni fo...
2018-06-19 17:26:26
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel a kijevi parlament előtt
... baleset áldozatai is részt vesznek, létszámuk viszont a másik két csoporthoz képest elhanyagolha...
2018-06-19 13:01:52
Hivatalos látogatásra Magyarországra érkezik Ilir Meta, Albánia elnöke
... tárgyal Áder Jánossal, csütörtökön pedig Kövér Lászlóval, az Országgyűlés elnökével folytat megbeszélést a Parlamentben.
Ilir Metát 2017 áprilisában választotta meg a tiranai törvényhozás az ország államfőjének. Korábban az albán parlament elnöke és a Szocialista Mozgalom az Integrációért (LSI) kisebbik kormánypárt vezetője volt, kormányfővé jelölését pedig támogatta a kormán...
2018-06-19 12:41:30
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
... székházát, amely szerinte "fallikus szimbólumként" jelenítené meg a társaság hatalmát, miközben szörnyű tájsebet ejtene a budapesti látképen.
Tuzson Bence zárszavában kijelentette, a törvényhozás egy keretrendszert hoz létre, az építészi ízlés témakörébe tartozó kérdéseket pedig az önkormányzatokra, illetve a szakmára bízza.
Napirend után
Napirend utáni felszólalás...
2018-06-18 22:13:22
Másfél millióan tiltakoztak online a készülő orosz nyugdíjreform ellen
... minősítette az államfőhöz intézett tiltakozó kérvényeket.
Peszkov szerint a 86 év után előterjesztett reformtervezetet, amelyen eddig a kormány tagjai és szakértők dolgoztak, most a törvényhozás szakértői elé került. Arra a kérdésre, hogy Putyin megvétózná-e az új nyugdíjtörvényt, a szóvivő kijelentette, hogy a jogszabály végső formája a Kreml számára sem világos.
Putyin...
2018-06-18 14:32:43
Handó: a bírói függetlenséget semmi sem fenyegeti
... fegyelmi felelősség alól, és "ezzel visszaélnek egyes tagok ebben a testületben".
Az OBH elnöke ugyanakkor azt mondta, bízik abban, hogy a helyzet hamarosan rendeződik, akár a törvényhozás által, vagy a bírói kar véleménynyilvánításának köszönhetően is. Szerinte van jelzésértéke annak is, hogy a tanács 27 választott tagja és póttagja közül eddig 17 lemondott.
Handó Tünde...
2018-06-17 07:51:00
1 2 3 .......................278 279 ...........417 418 ............555 556 557 
Címkék: Horst Seehofer, Ilir Meta, Donald Trump, Belső Macedón Forradalmi Szervezet, Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártjának, Zoran Zae, Donald Tusk, Európai Tanács, Áder Jánossal, Kövér Lászlóval, Ilir Metát, Szocialista Mozgalom, Tuzson Bence, Handó Tünde, kárpátaljai magyar, német kormánykoalíció, novemberi választásokon, macedón parlament, ország nevének, menedékkérelmek elbírálására, kijevi parlament, készülő orosz, bírói függetlenséget, ígéretekről akkor, ukrán kormánynak, ukrán törvényhozáson, júliusi konzultáció, ígéretek milyen, magyar kormány, testvérpártok között, határigazgatásról 2015, tartományban működő, legutóbbi mérések, választásokban csak, olyan törvényhozást, kommünikében Bloomberg, múlt vasárnap, legnagyobb ellenzéki, jobboldali Belső, tagjai kivonultak, menedékkérők tagállamok, menekültügyi rendszer, uniós országoknak, tiranai törvényhozás, ország államfőjének, albán parlament, társaság hatalmát, budapesti látképen, építészi ízlés, szakmára bízza, államfőhöz intézett,
© 2013 TVN.HU Kft.