Regisztráció  Belépés
Szemszárazság kezelése - otthon
... fájdalmassá válhat.

Ha a szemszárazság valamilyen meglévő betegség kísérő tünete, akkor a betegség kezelésével együtt szinte magától elmúlik. Amennyiben nem betegség okozza, akkor a tüneteket kell kezelni. A megfelelő folyadékfogyasztás és a műkönny használata mellett több olyan gyógynövény segíthet, amely szemnyugtató hatásán túl a könnytermelést is beindítja.
...
2018-04-22 12:47:59
Szemszárazság kezelése Otthon
... válhat.Ha a szemszárazság valamilyen meglévő betegség kísérő tünete, akkor a betegség kezelésével együtt szinte magától elmúlik. Amennyiben nem betegség okozza, akkor a tüneteket kell kezelni. A megfelelő folyadékfogyasztás és a műkönny használata mellett több olyan gyógynövény segíthet, amely szemnyugtató hatásán túl a könnytermelést is beindítja.
...
2018-04-22 10:41:00
Nem mi a magyarok irányítják az országunkat...
... használni.
Amivel "csak" annyi a probléma, hogy károsítják az idegrendszert, a hormonrendszert, meddőséget, terméketlenséget, fejlődési rendellenességeket okozhatnak, valamint allergiás tüneteket idéznek elő!
Sajnos ezt a listát még hosszan tudnám folytatni, de ez most nem az a poszt.

- Feltalálók elnyomása. Egy nemzeti kormánynak prioritás kellene, hogy legye...
2018-04-16 21:09:24
Propolisz - Isten ajándéka
... szerint ahányadik üveg fogyott el annyi hét - szünetet tartani. Gyermekeknél plusz ajánlott, hetente 1 napot kihagyni.

Figyelmeztetések!

Allergia esetén fellépő tünetek: Kis hegyes viszkető pattanások a bőrfelületen,

szemhéj piros lesz, orr alsó része kipirosodik és viszket, nehéz légzés ritkább esetben erős vérnyomás csökkenés....
2018-04-16 08:56:47
Halálos parazita leselkedik kutyáinkra, macskáinkra
... tüdőartériákban, és a szív jobb kamrájában élősködnek. Sokszor tünetmentes marad a fertőzés, azonban súlyosabb esetben köhögés, légzési elégtelenség, véralvadási zavar, szemészeti és idegrendszeri tünetek is előfordulhatnak. az Angiostrongylus vasorum élősködővel Magyarországon a rókák 5%-a fertőzött, Angliában ez a szám 18,3.

Crenosoma vulpis féreg szintén kutyákat, ró...
2018-04-15 20:46:06
Tipikus tavaszi betegségek
... legtöbben szenvednek. Télen az influenza a legjellegzetesebb, nyáron a különböző ,,strandbetegségek" (bőrgomba, ételmérgezés, leégés...), ősszel a megfázással kapcsolatos tünetek fordulnak elő legnagyobb számban. Természetesen a tavasznak is vannak sajátos megbetegedései melyeket röviden ismertetünk és röviden jellemezzük a tavaszi fáradtság specifikus okait, tünete...
2018-04-10 12:31:07
Pellagra és megelőzése
... a bőr gyulladása, a harmadik pedig a diarrea, vagyis a hasmenés. A pellagrában szenvedő beteg bőrén gyulladás keletkezik, valamint a bőr elszarusodása és hámlása figyelhető meg. Ezek a tünetek a bőr azon részein jelentkeznek elsősorban, amelyek napsugárzásnak vannak kitéve. Emellett a nyálkahártya is elfekélyesedhet, amely nagy fájdalommal járhat. A hasmenés is a gyakori tünetek k...
2018-04-08 14:44:52
Veszélyben a fiatalok! Nagyon gyors lefolyású súlyos .......
... immunrendszerű csecsemőket, a közösségben lévő fiatalokat, illetve a rossz körülmények között élőket veszélyezteti.
A fertőzés tünetei: hirtelen magas láz, eszméletvesztés, valamint idegi tünetek.
Az orvos szerint nagyon gyors lefolyású, roppant súlyos betegség.
,,Annyira gyors lefolyású, hogy az első tünetek megjelenésétől kezdve szinte pár óra alatt é...
2018-03-27 19:44:36
a fájdalom
... (bőrre, izomra, csontokra, ízületekre vagy szervekre lokalizálódik), erősségéről, minőségéről (akut vagy krónikus), megéléséről, előzményeiről, a jelentkező disz-komfortérzésről, a vegetatív tünetekről (pl. sápadtság, verejtékezés, remegés).

Akut fájdalomnál: pulzusszám, légzésszám emelkedik, vérnyomás (RR) emelkedik, pszichomotoros nyugtalanság, táguló pupillák, verej...
2018-03-23 19:23:35
Gyakorló ápoló
... nő.

- Simaizom: tónus csökken (AB - hörgtágítás)

- Anyagcsere: nő, hőtermelés nő, vércukorszint nő

- KIR: stimuláló hatás

- Allergia: akut tüneteket szünteti

Készítmény: Tonogen 1 mg inj.

Terápiás felhasználás

- anaphylaxia

- keringési elégtelenség

- műtéti terület vértelenítés...
2018-03-23 19:12:38
1 2 3 ...................116 117 .........175 176 .........232 233 234 
Címkék: magyarok irányítják, szemszárazság valamilyen, betegség kezelésével, tüneteket kell, műkönny használata, nemzeti kormánynak, szív jobb, rókák 5%-a, különböző &#8222, megfázással kapcsolatos, tavaszi fáradtság, harmadik pedig, pellagrában szenvedő, gyakori tünetek, közösségben lévő, rossz körülmények, orvos szerint, első tünetek, vegetatív tünetekről, figyelmeztetések, strandbetegségek, terméketlenséget, előfordulhatnak, eszméletvesztés, hormonrendszert, komfortérzésről, elfekélyesedhet, tüdőartériákban, angiostrongylus, immunrendszerű, magyarországon, könnytermelést, megbetegedései, napsugárzásnak, megjelenésétől, pszichomotoros, lokalizálódik, szemszárazság, vércukorszint, természetesen, előzményeiről, elszarusodása, idegrendszert, idegrendszeri, veszélyezteti, felhasználás, nyugtalanság, elégtelenség, szemnyugtató, vértelenítés, nyálkahártya, jelentkeznek, verejtékezés, gyermekeknél, ételmérgezés, macskáinkra, gyógynövény, anaphylaxia, megfázással, megéléséről, jellemezzük, minőségéről, körülmények, kezelésével,
© 2013 TVN.HU Kft.