Regisztráció  Belépés
“Ó, vaslábas, te guszta kis jószág!”
... erre a közös akcióra végül nem is került sor, mert szerencsére nem sokkal később már itthon is elérhetővé váltak a nagyon drága, és a kevésbé drága vaslábasok.
Amikor aztán végre sikerült beszerezni, kiderült, hogy még annál is jobb, mint ahogy azt előtte gondoltuk. Olyan sokoldalúan használható, és annyira más a benne készült ételek minősége, hogy azóta egyértelműen az egyik...
2017-11-18 09:57:44
Tíz évet kapott az idős balástyai asszonyra tanyáját rágyújtó férfi
... meggondolta magát, szólt a vele lakó szüleinek, és együtt indultak a lángoló tanyához.
Egy másik szemtanú értesítette a tűzoltókat, akik éjjel eloltották a tüzet. Közben az idős asszonynak sikerült kimenekülnie a házból.
A férfi, hogy elterelje magáról a gyanút május 2-án a szülei házának melléképületében tárolt négy köbméter tűzifát gyújtotta föl.
A táblabíróság d...
2017-11-17 12:52:17
Wass Albert - Idézetek
... játszanak a szavakkal. Úgy éppen, mint a gyermekek a játékkockákkal. Csakhogy a szavak veszedelmesebbek, mint a játékkockák. Nem lehet összeszedni őket, és elrakni a ládába, ha rosszul sikerült a játék. A szavak örökre ott maradnak, ahová az első pillanatok hangulatában helyeztük őket. Láthatatlanok és megfoghatatlanok, és ezért nem lehet kijavítani a hibát, amit elkövettünk velök...
2017-11-10 22:15:58
Halottak Napja, vagy Ősök Napja?
... tudatából. Utódaik, a cionista-kommunisták pedig a még megmaradt információkat igyekeztek kitörölni az emberek agyából. Mivel a nemzetrontók nem értek fel az igazi Tudókkal, ezért ez nem sikerült nekik. Szerencsére még sok más sem, bár a Tudók nem írják le ma sem az ismeretanyagukat, hiszen annak egy része csak szóban adható át. Viszont nagyon kevesen vannak, akik tanítványnak jel...
2017-11-01 22:52:01
Merényletek Párizsban - A belga hatóságok Abdeslam ideiglenes kiadatását kérték Franciaországtól
... Abdeslam búvóhelyéül szolgált.
A művelet során tüzet nyitottak a rendőrökre, akik a lakásban tartózkodó három férfi közül egyet agyonlőttek; kettőnek - köztük Abdeslamnak - viszont sikerült elmenekülnie a háztetőkön át. A lövöldözésben több rendőr is megsebesült. A szökevényeket néhány nappal később elfogták.
Az ügyben Abdeslam és társa, Soufien Ayari ellen gyilkossági k...
2017-10-27 16:52:45
Kigyulladt egy busz, egy teherautó és öt személygépjármű Pomázon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az oltást a szentendrei és a pomázi tűzoltók kezdték meg. Hozzátette, hogy a tüzet sikerült idejében megfékezni, ezért a környező házakra nem jelent veszélyt és a jelenlegi információk szerint személyi sérülés sem történt.
Az anyagi kár jelentős, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének az okát. ...
2017-10-22 20:53:38
Nőtt a Kaliforniában tomboló tűzvész halálos áldozatainak a száma
...
Hétfő estig a Kaliforniában mozgósított több mint 11 ezer tűzoltónak sikerült ugyan - hivatalos közlés szerint - "előrehaladást elérnie", és három helyen megfékezni a tüzet, de a természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma 41-re növekedett. A hatóságok attól tartanak, hogy a tűzvész még további halálos áldozatokat követelhet.
Robert Giordano, a tűzvész által legjo...
2017-10-17 07:05:07
Mai harmónia kártyám
... egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lél...
2017-10-10 06:27:47
Harmonia.......
... tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.

Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomban, sikerült sok szép lángot szítanom." Ha teheted, melegedj ma valódi tűznél, egyél olyan ételt ami parázson tűz erővel sült, vagy főtt. Menj szaunába.

...
2017-10-07 21:22:35
Érdekesség
... működik az agy ,,élőben", és az emberi elme beláthatatlanul tágas térségeire vetett első pillantásunk nyomán a férfi és nő közti különbségekre vonatkozó kérdések közül többre is sikerült választ találnunk.

A XX. század javarészében e különbségeket a társadalmi szoktatással magyarázták, vagyis azt állították, hogy szüleink és tanáraink beállítottsága miatt vag...
2017-10-03 17:09:25
1 2 3 .............................93 94 ...............140 141 ...............186 187 188 
Címkék: Wass Albert, Halottak Napja, Ősök Napja, Merényletek Párizsban, Soufien Ayari, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Robert Giordano, Olvasd Heine, idős balástyai, belga hatóságok, közös akcióra, nagyon drága, kevésbé drága, benne készült, vele lakó, lángoló tanyához, másik szemtanú, idős asszonynak, gyanút május, szülei házának, szavak veszedelmesebbek, szavak örökre, első pillanatok, emberek agyából, igazi Tudókkal, része csak, művelet során, lakásban tartózkodó, lövöldözésben több, szökevényeket néhány, ügyben Abdeslam, pomázi tűzoltók, tüzet sikerült, környező házakra, jelenlegi információk, természeti katasztrófa, hatóságok attól, tűzvész által, szennyes vízben, szellemi virágzás, tüzet táplálni, emberi elme, társadalmi szoktatással, veszedelmesebbek, spiritualitásról, franciaországtól, melléképületében, megfoghatatlanok, ismeretanyagukat, személygépjármű, beláthatatlanul, keletkezésének, játékkockákkal, beállítottsága, megvalósítanod, előrehaladást, kaliforniában, különbségekre,
© 2013 TVN.HU Kft.