Regisztráció  Belépés
Harmonia.......
... tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.

Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomban, sikerült sok szép lángot szítanom." Ha teheted, melegedj ma valódi tűznél, egyél olyan ételt ami parázson tűz erővel sült, vagy főtt. Menj szaunába.


...
2018-07-10 15:45:11
Szent Iván éj
... lobbantották a kereket, és örömujjongásokkal kísérve elindították lefelé a lejtőn. A mellette futó legényeknek az volt a feladatuk, hogy a tüzes monstrumot egy közeli folyóba tereljék. Ha ez sikerült, a környék lakói bőséges szüretre számíthattak abban az évben. Talán mondanunk sem kell, hogy a lejtőn leguruló tüzes kerék a Napot jelképezi, amely a nyári napforduló után életének h...
2018-06-25 15:59:26
Merényletek Párizsban - Vakbélgyulladás miatt Salah Abdeslam kórházba került Párizsban
... szökésben lévő Abdeslam búvóhelyéül szolgált. A művelet során tüzet nyitottak a rendőrökre, akik a lakásban lévő három férfi közül egyet agyonlőttek, de a másik kettőnek, köztük Abdeslamnak sikerült elmenekülnie. A lövöldözésben négy rendőr megsebesült, a szökevényeket nem sokkal később elfogták, s Abdeslamot átadták Franciaországnak.
A Brüsszelben született Salah Abdeslam a ...
2018-06-20 14:12:40
Harmonia.......
... egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lél...
2018-06-18 18:25:46
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... páni zűrzavar tombolt: hogy van ez, hiszen egy hete sincs úton, a VDNH
elesett volna, s a feketék már a Puskinszkaját támadják, és a küldetése kudarcba
fulladt? Elkésett, nem sikerült megbirkóznia a feladattal? Minden haszontalan
volt? Nem, ez nem lehet, biztosan jöttek volna hírek, akár eltorzítva a veszélyt,
hisz valamilyen hírek okvetlenül lettek volna…...
2018-06-18 12:16:23
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... rejtélyes körülményeiről, a zúgásról, melyet kétszer is hallott az
elmúlt napban, az emberi értelemre tett ártalmas hatásáról, a maga
tapasztalásairól és gondolatairól, amikor sikerült meghallania az. alagút
dallámát - és úgy döntött, ha van, akinek érdemes beszélnie az ilyen dolgokról,
akkor éppen ez az az ember, ez, aki őszintén Dzsingisz kán utolsó
megt...
2018-06-18 10:24:28
Angyalföldi raktártűz - Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség
... környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemeletes irodaépületre.
Hozzátette: az ol...
2018-06-13 15:32:18
Angyalföldi raktártűz - Megfékezték a lángokat
... kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. Az oltásban több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó vett részt.
Kisdi Máté elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemeletes irodaépületre.
Hozzátette: a...
2018-06-13 13:42:03
Nincs Cím
HONVÉDHUSZÁROK SZIBÉRIÁBAN.
ÍRTA: FARKAS EMŐD

BARNA JÓNÁS: RÁKÓCZI ÁRVÁI CÍMŰ KÖNYVBŐL (106. oldal):
(1906)
(A szöveg javítva)

A hatvanas évek közepén vakmerő módon szökött meg Szibériából egy lengyel gróf, aki tevékeny részt vett az 1863-iki lengyel fölkelésben.
Száműzött társaival összebeszélt, aztán adott jelre őreiket megrohant...
2018-06-09 13:54:18
Mai harmónia kártyám
... egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lél...
2018-05-23 05:44:37
1 2 3 ...............................95 96 ................143 144 ...............190 191 192 
Címkék: Szent Iván, Merényletek Párizsban, Salah Abdeslam, Dmitry Glukhovsky, Nincs Cím, Olvasd Heine, Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, HONVÉDHUSZÁROK SZIBÉRIÁBAN, FARKAS EMŐD, BARNA JÓNÁS, RÁKÓCZI ÁRVÁI CÍMŰ KÖNYVBŐL, tüzet táplálni, mellette futó, tüzes monstrumot, közeli folyóba, környék lakói, lejtőn leguruló, nyári napforduló, művelet során, lakásban lévő, másik kettőnek, lövöldözésben négy, szennyes vízben, szellemi virágzás, hete sincs, küldetése kudarcba, emberi értelemre, ilyen dolgokról, tüzet kora, lánggal égést, közelben álló, oltásban több, szöveg javítva, lengyel gróf, 1863-iki lengyel, spiritualitásról, tapasztalásairól, franciaországnak, vakbélgyulladás, honvédhuszárok, megvalósítanod, körülményeiről, irodaépületre, háromemeletes, élethelyzetet, puskinszkaját, gondolatairól, tisztaságodat, szökevényeket, lövöldözésben, elindították, megszüntetni, lefeketíteni, lobbantották, összebeszélt, számíthattak, megbirkóznia, elmenekülnie, biztonságos, kiürítették, angyalföldi, megsebesült,
© 2013 TVN.HU Kft.