Regisztráció  Belépés
Helyreállt a forgalom a buszbaleset után a XXII. kerületben
... MTI-t arról tájékoztatta, hogy az autóbuszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.
Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant a buszra. Az oszl...
2018-06-15 10:11:15
Villanyoszlopnak ütközött a 114-es busz Budapesten, teljes útzár
...
Kisdi Máté közölte: az autóbuszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.
Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant a buszra. Az oszlopot a tűzoltók daruval emelik le a járműről - mondta a szóvivő.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte, hogy a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a szakaszon közlekedő bus...
2018-06-15 08:41:00
Előállították a túszejtőt Párizsban, senki nem sérült meg
... akció alatt.
Gérard Collomb belügyminiszter a Twitteren az írta, hogy "az elkövetőt előállították és a túszok már nincsenek veszélyben". A tárcavezető üdvözölte a rendőri erők és a tűzoltók, és mindenekelőtt a rendőrség elitalakulatának professzionalizmusát és gyors fellépését.
"Két túsz, az egyikük benzinnel leöntve, kiszabadult" - közölte a prefektúra.
A túszejtő...
2018-06-12 20:53:08
Eloltották a veszprémi irodatüzet
... négyzetméter alapterületű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, a Veszprém belvárosában húzódó Victor Hugo utcában.
A tűzhöz a veszprémi, az ajkai és a balatonfűzfői hivatásos...
2018-06-08 07:05:49
Halálos baleset a 49-es főúton Őrnél
...
Dóka Imre elmondta, a gépkocsiban utazó két ember a járműbe szorult, őket a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsok közül.
A személyautó vezetője - az MTI információi szerint egy középkorú nő - a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
A műszaki mentési munkálatok idejére a főút érinte...
2018-06-04 15:00:08
Két fiatal tüzet okozott a kemenessömjéni katolikus templomban
... bejussanak.
A két éve kilencmillió forintért vásárolt orgona teljesen kiégett.
Az elkövetők közül egyikük helybeli, akit kérdőre vontak, de nem tudta megindokolni a tettét - írták.
A tűzoltók eloltották a tüzet, de a templomot belül újra kell festeni, a falak kormosak lettek.
Németh Zoltán plébános a lapnak azt mondta, hogy vasárnap mindenképpen megtartják a ...
2018-06-03 20:47:18
Kétszázötven embert menekítettek ki sérült gázvezeték miatt Budaörsön
...
A Rubik Ernő utcában átvágott vezetékhez a fővárosi, a törökbálinti hivatásos, a budaörsi önkéntes tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.
A katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai elszorították a gázvezetéket és megkezdték kiszakaszolását. A munkálatok idejére a Rubik Ernő utcát teljes szélességében lezárták, a közelben lévő ké...
2018-05-28 19:26:28
Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás
... arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: az autóbusz teljes terjedelmében égett. A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg átvizsgálják a járművet és visszahűtik a fém alkatrészeket. Mindenki elhagyta időben a buszt, nem sérült meg senki.
Hozzátette: az első információk szeri...
2018-05-21 19:55:22
Robbanás történt egy salgótarjáni üzemben, hat embert vittek kórházba
... katasztrófavédelmi szóvivő közölte: a bokáján égési sérüléseket szenvedő dolgozó saját felelősségére hazament, a légzési nehézséggel küzdő hat embert kórházba vitték.
A helyszínre a tűzoltók mellett a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is kivonult. Kiérkezésükig az üzem dolgozói megkezdték a tűz megfékezését, majd a tűzoltó...
2018-05-20 07:10:04
1 2 3 ............................88 89 ..............132 133 ..............176 177 
Címkék: Kisdi Máté, Budapesti Közlekedési Központ, Gérard Collomb, Veszprém Megyei Adó-, Victor Hugo, Dóka Imre, Németh Zoltán, Rubik Ernő, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, buszbaleset után, 114-es busz, túszejtőt Párizsban, veszprémi tűzben, veszprémi irodatüzet, 49-es főúton, kemenessömjéni katolikus, salgótarjáni üzemben, autóbuszon mintegy, ütközés következtében, villanyoszlop kettétört, tűzoltók daruval, rendőrségi helyszínelés, műszaki mentés, szakaszon közlekedő, elkövetőt előállították, tárcavezető üdvözölte, rendőri erők, rendőrség elitalakulatának, egyikük benzinnel, háromszintes irodaépület, munkálatok közben, tetőszerkezet több, adóhatóság tájékoztatása, balatonfűzfői hivatásos, gépkocsiban utazó, járműbe szorult, mátészalkai hivatásos, roncsok közül, személyautó vezetője, helyszínen életét, műszaki mentési, főút érinte, elkövetők közül, tűzoltók eloltották, templomot belül, falak kormosak, törökbálinti hivatásos, budaörsi önkéntes, munkálatok idejére,
© 2013 TVN.HU Kft.