Regisztráció  Belépés
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... bemásolom, viszont egyetértek vele!

"Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.
...
2018-01-14 14:46:27
Ünnepek - Csökkent a bejelentett szexuális bűncselekmények száma a német nagyvárosok szilveszteri rendezvényein
... dobálta meg a rendőröket.
A legtöbb feladatot az utóbbi évekhez hasonlóan ezúttal is a tűzijátékokkal kapcsolatos balesetek és tűzesetek adták a rendőrségnek, a mentőknek és a tűzoltóknak. Országszerte több száz baleset és lakástűz történt. Brandenburg tartományban egy 35 éves férfi és egy 19 évesfiatalember meghalt tűzijáték miatt keletkezett sérülések következtében.
A...
2018-01-01 16:36:29
Halálos baleset történt Gödöllőn
...
Csámpai Attila elmondta: a Blaháné útján két személygépkocsi ütközött össze. Az egyik autó annyira összeroncsolódott, hogy a tetejét is le kellett vágniuk a tűzoltóknak. Az abban lévő sérült a tűzoltók emelték ki a járműből, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tette hozzá a szóvivő....
2017-12-13 22:24:29
Vihar - Katasztrófavédelem: csaknem kilencszáz helyszínen dolgoztak délben a tűzoltók
... ötezer fogyasztói helyen nincs még áram, a szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán - sorolta...
2017-10-30 13:22:53
Vihar - Csaknem kétszázezren maradtak áram nélkül Szlovákiában
... legtöbb problémát az ország nyugati részében, a nyitrai, trencséni, pozsonyi és nagyszombati megyékben okozta, utóbbiakban több, mint háromszáz helyszínen kellett károkat elhárítaniuk a tűzoltóknak.
A villanyáram-ellátás kiesése leginkább Pozsony, Trencsén és Nagyszombat környékén okozott gondokat, ezekben a régiókban még hétfőn reggel is hatezer háztartás volt áram nélkül. A...
2017-10-30 11:42:19
Vihar - Csaknem ezer fogyasztási helyen nincs áram Rákóczifalván
... hozzá.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében a katasztrófavédelmet vasárnap reggeltől délután négy óráig 35 helyre riasztották...
2017-10-29 16:52:30
Már 40 halálos áldozata van a kaliforniai tűzvésznek
A kitartó szél miatt gyorsan terjedő tűz szombatra virradó éjjel már felemésztett több épületet Sonoma határában, amikor a tűzoltóknak sikerült megállítaniuk árkok ásásával. A tüzeknek immár 40 halálos áldozatuk van a tűzoltók szombat esti közlése szerint. Életkoruk 14 és 100 év közötti, de legtöbbjük idős ember volt. Körülbelül 300 embert eltűntként tartanak nyilván, bár a hatós...
2017-10-15 21:28:53
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.

Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.
Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legal...
2017-10-09 19:47:35
Hogyan „lopta meg” az Orbán kormány 2010 óta a m
... kampányhoz, osszátok ezerrel!!!

Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.

Aztán jőtt Kolontár és Devecser a vörösiszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.

Aztán kifizették ...
2017-09-05 20:29:56
Gyújtogatás miatt őrizetbe vettek egy lengyel férfit Montenegróban
... hogy semmilyen körülmények között ne gyújtsanak tüzet, a nagy szárazság miatt ugyanis...
2017-08-30 16:52:43
1 2 3 ....19 20 ..28 29 ..37 38 39 
Címkék: Öszödi Böszme, Csámpai Attila, Bajnaiék Hajdúbétjének, fityisz csinált, bejelentett szexuális, német nagyvárosok, kaliforniai tűzvésznek, baloldali választási, lengyel férfit, vörös iszappal, éven belül, legtöbb feladatot, utóbbi évekhez, tűzijátékokkal kapcsolatos, egyik autó, abban lévő, tűzoltók emelték, helyszínen életét, szakemberek folyamatosan, hiba elhárításán, ország nyugati, kitartó szél, tűzoltóknak sikerült, tüzeknek immár, tűzoltók szombat, nagy szárazság, bűncselekmények, évesfiatalember, személygépkocsi, lakberendezést, tűzijátékokkal, rákóczifalván, rendezvényein, következtében, montenegróban, vörösiszappal, hajdúbétjének, megállítaniuk, szlovákiában, nagyszombati, elhárítaniuk, kétszázezren, felszámolták, szilveszteri, rendőrségnek, országszerte, tartományban, folyamatosan, felemésztett, gyurcsányék, szakemberek, tűzoltóknak, elhárításán, gyújtogatás, libatartóit, riasztották, nagyvárosok, sérüléseket, béremelését, dolgozóinak, kaliforniai, brandenburg, keletkezett, kapcsolatos, villanyáram, fogyasztási,
© 2013 TVN.HU Kft.