Regisztráció  Belépés
Sam, a tűzoltó: Penny játékfigura


A Sam, a tűzoltó: Penny játékfigura leírása:Penny a tűzoltóság női tagjaként helytáll a férfiak mellett, az ötletei gyakran szokatlanok és ellentétes a férfi tűzoltótársai gondolataival, de legtöbbször bebizonyosodik, hogy neki volt igaza. Penny nagyon ügyes sz...
2017-07-20 16:19:42
Clics, csöves építőjáték, tűzoltóság - 3 modellhez


A Clics, csöves építőjáték, tűzoltóság - 3 modellhez leírása:A csomagolás mérete 12,5 x 20,5 x 7,5 cmAnyaga: műanyag
...
2017-07-20 10:40:18
A horvát államfő és kormányfő politikai konfliktusához vezetett a közép-dalmáciai tűz
... Kolinda Grabar-Kitarovic azonnal felmenthetik tisztségéből, ha bebizonyosodik, hogy a hadsereg nem reagált időben és szakszerűen a tűzesetekre. Jelezte, hogy a hadsereg közbelépését a tűzoltóság országos parancsnokának kell kérnie, de kedd délutánig nem érkezett hozzá ilyen kérelem.
A miniszter mindvégig Splitben tartózkodott és segített a tűz eloltásában is. Kedden pedig a k...
2017-07-19 18:04:23
A horvátországi tüzek miatt kialakult helyzetre figyelmeztetett a KKM
... peremkerületekben néhány lakóházat és bevásárlóközpontot átmenetileg kiürítettek, de azóta mindenki visszatérhetett az otthonába. A tüzet a hatóságok sikeresen lokalizálták, kedd estétől a tűzoltóság a helyszínen ügyeletet tart.
Kiemelték: jelenleg minden erdőtűz ellenőrzés alatt van, nincs veszély. Az autópálya, valamint a közutak teljesen járhatók.
Az elmúlt napok tűze...
2017-07-19 14:43:10
Netanjahu-látogatás - Szijjártó: Magyarország és Izrael együttműködése új szakaszba léphet
... adminisztráció - mondta.
A tárcavezető arra is kitért, hogy a jelenlegi helyzet nem indokolja, hogy változtassanak Horvátország utazási besorolásán, mert információik szerint a helyi tűzoltóság eredményesen vette fel a harcot az erdőtüzekkel szemben, és ellenőrzése alatt tartja a helyzetet. Segítségkérés a magyar nagykövetséghez vagy annak konzuli részlegéhez nem érkezett, de...
2017-07-18 20:14:06
Sikkasztás gyanúja az önkormányzati tűzoltóknál Oroszlányban
...
Ivák István tájékoztatása szerint a múlt hónapban merült fel a gyanú, hogy nem fizették be a tűzoltóság dolgozóinak munkavállalói és társadalombiztosítási járulékát, a pénzt valaki a folyószámláról készpénzben felvette és eltulajdonította.
A szervezet könyvelőjét elszámolásra szólították fel, amelyet nem tudott maradéktalanul teljesíteni, így a munkaviszonyát június 30-i...
2017-07-04 16:03:45
Gyerekszáj
... amilyet már a saját fejére is föltett. Aztán azt mondta: -
Maradj nyugton, hadd lássam, hogy áll nekem.
***
Fiatal kolléganőm húga még óvodás volt, amikor a tűzoltóság oktatást tartott az oviban. A bemutató után a tűzoltó feltette a következő kérdést: - Gyerekek, mit csináltok, ha ég a kabátotok? Megszólalt az egyik kisfiú:
- Nem veszem fel!
...
2017-06-24 18:06:48
Londoni tűzvész - Scotland Yard: zárlatos hűtőszekrény okozta a tüzet, az épületburkolat nem felelt meg a tűzvé
... elő.
Nagy-Britanniában négyezer hasonló toronyház épült az 1960-as és az 1970-es években, a legtö...
2017-06-23 13:32:08
Merényletkísérlet miatt kiürítették Brüsszel főterét és a város egyik pályaudvarát
... kiáltást hallottak, majd egy robbanást és lövéseket. A közelben járőröző rendőrök meglőtték a támadót, aki súlyosan megsebesült, de állítólag nem halt meg.
Pierre Meys, a brüsszeli tűzoltóság szóvivője megerősítette, hogy egy kisebb robbanás történt, további részleteket azonban nem közölt.
A tudósítások szerint pánik tört ki a helyiekkel és turistákkal zsúfolt környéken,...
2017-06-20 22:35:22
Londoni tűzvész - Rendőrség: 79 lehet a halálos áldozatok száma
... falfelületein.
Nagy-Britanniában négyezer hasonló toronyház épült a múlt század 60-as és 70-es éveiben, a legtöbb közülük ma is lakott. Nick Hurd, a brit belügyminisztérium államtitkára, aki a rendőrség és a tűzoltóság munkáját is felügyeli, elrendelte az összes ilyen lakóépület teljes tűzbiztonsági felülvizsgálatát.
A brit kormány első gyorssegélyként 5500 fontot (kétmi...
2017-06-19 17:27:50
1 2 3 ........................76 77 ............115 116 ............152 153 154 
Címkék: Scotland Yard, Kolinda Grabar-Kitarovic, Ivák István, Pierre Meys, Nick Hurd, horvát államfő, horvátországi tüzek, önkormányzati tűzoltóknál, város egyik, halálos áldozatok, férfiak mellett, ötletei gyakran, férfi tűzoltótársai, csomagolás mérete, hadsereg közbelépését, tűzoltóság országos, miniszter mindvégig, hatóságok sikeresen, helyszínen ügyeletet, közutak teljesen, elmúlt napok, tárcavezető arra, jelenlegi helyzet, helyi tűzoltóság, erdőtüzekkel szemben, magyar nagykövetséghez, múlt hónapban, tűzoltóság dolgozóinak, pénzt valaki, folyószámláról készpénzben, szervezet könyvelőjét, munkaviszonyát június, saját fejére, tűzoltóság oktatást, bemutató után, következő kérdést, egyik kisfiú, 1970-es években, közelben járőröző, brüsszeli tűzoltóság, kisebb robbanás, tudósítások szerint, múlt század, legtöbb közülük, tűzoltóság munkáját, összes ilyen, brit kormány, eltulajdonította, felülvizsgálatát, figyelmeztetett, visszatérhetett, nagykövetséghez, gyorssegélyként, folyószámláról, épületburkolat,
© 2013 TVN.HU Kft.