Regisztráció  Belépés
Karácsony Gergely februárban árnyékkormányt állítana fel
... érdekeit nézi, akkor a választók könnyen megtalálhatják a Jobbikban a kormány alternatíváját - magyarázta.
A két politikus úgy látta, hogy a két párt programja összefésülhető, nem sokban különböznek.
A kampányról Molnár Gyula azt mondta, a kormánypárti médiatúlsúly miatt "földharcos" kampányt kell folytatniuk, használniuk kell a közösségi médiát. A Fidesz "sms-kampányá...
2017-12-14 20:33:57
Önálló nyelvvé nyilvánították a montenegróit
... központja a Kongresszusi Könyvtárban van, egyben azt is megállapította, hogy a montenegrói nyelv nem a szerb nyelv egyik változata vagy nyelvjárása.
A szerb és a montenegrói valóban sokban hasonlít egymásra, ám vannak eltérések, főleg a kiejtésben.
A montenegrói nyelv hivatalos rövidítése ezentúl a CNR lesz, ami nem a nemzetközi megnevezésre, hanem az eredeti nyelvű - ...
2017-12-13 15:33:38
Szijjártó Péter: Ghána az egyik legdinamikusabban növekedő ország Afrikában
... tárcavezető.
Szijjártó Péter accrai látogatása alkalmával több ghánai-magyar gazdasági együttműködési megállapodást hoztak tető alá: víztisztítót épít majd egy magyar cég Ghánában, élelmiszeripari beruházásokban és hídépítésben, továbbá egy erőmű építésében is részt vesznek magyar vállalatok. Mezőgazdasági kutatási együttműködésről is aláírtak megállapodást.
Szerencsés e...
2017-12-01 17:39:32
Hollik: kiállunk Lengyelországért, megvétózzuk uniós szavazati joguk felfüggesztését
... mit jelent a barátság, a bajtársiasság", s ezek szövetsége ezeréves, hihetetlenül gazdag és sokszor nagyon nehéz közös múltra tekint vissza.
Ma nem hallatszik fegyverropogás, mégis sokban hasonló a helyzet: ma a politikai korrektség és a nyílt társadalom eszméjének katonái támadnak minket - jelentette ki.
Hozzátette, a demonstráció résztvevői hisznek a nemzetekben, és gy...
2017-11-26 19:12:59
Halottak Napja, vagy Ősök Napja?
... elemeit és azok okait megérteni is. A különféle események dátumához minden nemzetnél kötődnek emléknapok, amelyek némelyikén a hősökre, az előttünk élt ősökre emlékezünk. Akkor is a fentihez sokban hasonló eljárást ír elő az ősi hagyomány, bár a tánc egészen más formában zajlik ilyen alkalomkor.

Mindezeket az élményeket azok még átélhetik, akik ismerik és gyakorolják az...
2017-11-01 22:52:01
Együtt-elnök: a nemzetnek legyen kormánya
... olyan ajánlatot téve a választóknak, amely "nem az Orbán-kormány előtti múlt, hanem az Orbán-kormány utáni jövő felépítéséről szól".
Mint mondta, az Együtt és ...
2017-10-28 13:12:00
Czike László : A fényhozó hatalom piramisa
... legjobban, hogy miként tette magáévá a gnózis legkülönfélébb "tételeit" a szabadkőművesség, hogy eltorzítsa a katolikus vallást, és ebben a szerepkörében - értsd: "végeredményében" - nem sokban különbözik a protestantizmustól, amely mind a mai napig főszerepet játszik (mint a valláson belüli "eszköz", a szabadkőművesség kezében) a kereszténység megosztásában, és szörnyű rombolást ...
2017-10-24 23:14:29
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
... hogy van önálló véleményünk.
A fékeveszett ,,rablás" kiterjedt a határon túlra is. Nem átallottak állampolgárságot adni az elcsatolt területek megalázott kifosztott ma is sokban elnyomott magyarságának.
Így több tízmillió Ft-al támogatják a vajdasági és kárpátaljai magyar oktatást, a szórványkollégiumokat. 50 milliárd Ft-al a vajdasági, 20 milliárd Ft-al a kár...
2017-10-09 19:47:35
Katalán népszavazás - A katalán kormány közzétette a hivatalos végeredményt
...
A végleges eredmények nem sokban térnek el a múlt vasárnap nyilvánosságra hozott előzetes eredményektől.
A katalán kormány adatai szerint a választásra jogosult 5,3 millió állampolgár közül összesen 2,28 millióan szavaztak a referendumon, ami 43 százalékos részvételi arányt jelent.
Katalónia függetlenségére 2,04 millióan voksoltak, ez a leadott szavazatok 90,18 szá...
2017-10-06 18:33:51
Könnyből fakasztottak elektromosságot ír kutatók
... pumpaként használják, amely a környezeté...
2017-10-03 11:51:42
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............149 150 151 
Címkék: Karácsony Gergely, Szijjártó Péter, Halottak Napja, Ősök Napja, Czike László, Öszödi Böszme, Molnár Gyula, Kongresszusi Könyvtárban, egyik legdinamikusabban, nemzetnek legyen, fényhozó hatalom, baloldali választási, katalán kormány, hivatalos végeredményt, választók könnyen, kormány alternatíváját, kampányról Molnár, kormánypárti médiatúlsúly, közösségi médiát, montenegrói nyelv, szerb nyelv, montenegrói valóban, nemzetközi megnevezésre, eredeti nyelvű, erőmű építésében, politikai korrektség, nyílt társadalom, demonstráció résztvevői, különféle események, fentihez sokban, tánc egészen, élményeket azok, gnózis legkülönfélébb, katolikus vallást, valláson belüli, szabadkőművesség kezében, kereszténység megosztásában, fékeveszett &#8222, határon túlra, elcsatolt területek, végleges eredmények, múlt vasárnap, választásra jogosult, leadott szavazatok, lengyelországért, szabadkőművesség, állampolgárságot, együttműködésről, végeredményében, elektromosságot, felfüggesztését, függetlenségére,
© 2013 TVN.HU Kft.