Regisztráció  Belépés
Több mint 1 millió hitelesített támogató aláírást kapott a Minority SafePack
... Magyarország, Bulgária, Lettország, Spanyolország, Dánia, Horvátország, Szlovénia, Litvánia és Olaszország.
Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke elmondta: örülnek, hogy a tagállamok nemzeti hatóságai jóváhagyták a támogatói nyilatkozatokat, mert ez azt jelenti, hogy a kezdeményezés beterjeszthető az Európai Bizottsághoz. Úgy vélte, az RMDSZ-nek az európai kisebbségvéde...
2018-07-31 13:01:59
Szíria - Lavrov: Moszkva egyeztetni akar a Nyugattal a szíriai menekültek visszatéréséről
... terjeszteni a kibertérbeli bűnözés megelőzéséről.

Lavrov azt hangoztatta, hogy a Krím Oroszországhoz történő "visszatérése" - a félsziget Ukrajnától való elcsatolását az ENSZ-tagállamok túlnyomó többség nem ismerte el - egybeesik mind a terület, mind az orosz lakosság törekvéseivel. Felszólította a nyugati politikusokat és üzletembereket, hogy keressék fel a Krímet és ...
2018-07-30 17:19:44
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.: elkészült a V4-es digitális szolgáltatási tér bevezetési dokumentuma
... a közlekedésre, az elektronikus és mobilfizetési szolgáltatásokra és a turisztikára terjedhetne...
2018-07-30 13:18:49
Tusványos - Az eddigi nemzetpolitika folytatását kérték a kormánytól a határon túli magyar pártok vezetői
... közösség kezdeményezésére 14 ezer (nemcsak magyar) aláírást sikerült összegyűjteni a Minority SafePack (MSPI) európai polgári kezdeményezés támogatására, így Horvátország is azon uniós tagállamok közé került, amely teljesítette a megszabott küszöböt.
Deák Ernő, a Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségének elnöke azt a szemléletváltást méltatta, amely a nemzeti ö...
2018-07-27 18:53:43
Illegális bevándorlás - Fidesz-KDNP: Brüsszel megint a migránsokat akarja támogatni az európai emberek helyett
... javaslat újra azt bizonyítja, hogy Brüsszel nem a migráció megállításán, nem a határvédelem megszervezésén, megerősítésén dolgozik, hanem azon: hogyan hozza be és aztán ossza szét a tagállamok között a migránsokat, amelyet már pénzügyi eszközökkel is ösztönözne - értékelt.
"Mi azonban úgy gondoljuk, hogy az európai emberek pénzét nem a bevándorlókra, hanem az európai emberek...
2018-07-25 13:40:04
EASAC : tévedés, hogy jobb fával fűteni, mint szénnel
... kötött megállapodásban csúcsosodott ki június közepén. A cél az, hogy az Európai Unióban a megújuló energiatermelés aránya 2030-ra elérje a 32 százalékot - sőt, az Európai Parlament és a tagállamok tárgyalói abban is megállapodtak, hogy ezt az értéket legkésőbb 2023 folyamán felfelé kell módosítani - olvasható az MTA keddi közleményében.
Mint írják, az EASAC ennek kapcsán egy...
2018-07-24 13:21:23
5. Helycserés támadás
... egységesített határozati javaslatot és egyben Kötelezi a kormányt, hogy a tervezett egyezmények tárgyalásain azt az álláspontot képviselje, hogy az egyezmények hatályba lépéséhez a tagállamok parlamentjének a jóváhagyása legyen szükséges.
Vagyis, a mindenkori magyar országgyűlés hatáskörébe utalta a TTIP hatályba léptetésének jogát!
*
Ugyanúgy, mint a migránsok be...
2018-07-04 02:08:31
Török választások - Az Európai Bizottság reményét fejezte ki, hogy Ankara elkötelezett partnere marad az EU-nak
... vezetése alatt továbbra is elkötelezett partnere lesz az EU-nak a migráció, a biztonság, a regionális stabilitás és a terrorellenes harc terén.
Az illetékes elmondta, hogy az uniós tagállamok külügy- és védelmi miniszterei luxemburgi tanácsülésükön a nap folyamán közös nyilatkozatot fognak kiadni a török választásokkal kapcsolatban.
A csaknem végleges adatok szerint Törö...
2018-06-25 14:11:41
Többség-kisebbség paktum megkötését kezdeményezte frízföldi kongresszusán a FUEN
... országban állt a többség a kisebbség mellé az aláírásgyűjtés időszakában. Megjegyezte: nem elég Brüsszelben keresni a támogatást a Minority SafePack kezdeményezés elfogadtatásához, a tagállamok támogatása ugyanolyan fontos.
A FUEN frízföldi kongresszusán a szervezet közgyűlése meghatalmazta a FUEN elnökségét, hogy a Minority SafePack kezdeményező bizottságával közösen döntse...
2018-06-23 17:52:14
V4-Ausztria - A migráció és az uniós költségvetés volt a téma a parlamenti elnökök találkozóján
... "tárgyalási alapnak is silány", hiszen hátrányosan érinti a közép-európai térséget, a visegrádi országok számára pedig több mint húszszázalékos forráscsökkenést jelent. A déli és nyugati tagállamok, melyeket az unió költségvetése előnyben részesít, nyilvánvaló nehézségekkel küzdenek, de az előállt helyzetért maguk az országok a felelősek - húzta alá Kövér László.
Úgy ítélte ...
2018-06-22 15:32:57
1 2 3 ...................118 119 ..........177 178 .........235 236 237 
Címkék: Minority SafePack, Nemzeti Mobilfizetési Zrt, Európai Bizottság, Porcsalmi Bálint, Európai Bizottsághoz, Krím Oroszországhoz, Deák Ernő, Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségének, Európai Unióban, Európai Parlament, Kövér László, szíriai menekültek, eddigi nemzetpolitika, határon túli, migránsokat akarja, európai emberek, uniós költségvetés, parlamenti elnökök, tagállamok nemzeti, támogatói nyilatkozatokat, kezdeményezés beterjeszthető, európai kisebbségvéde, kibertérbeli bűnözés, félsziget Ukrajnától, orosz lakosság, nyugati politikusokat, turisztikára terjedhetne, megszabott küszöböt, szemléletváltást méltatta, migráció megállításán, határvédelem megszervezésén, tagállamok között, megújuló energiatermelés, tagállamok tárgyalói, értéket legkésőbb, tervezett egyezmények, álláspontot képviselje, egyezmények hatályba, tagállamok parlamentjének, jóváhagyása legyen, mindenkori magyar, regionális stabilitás, terrorellenes harc, illetékes elmondta, uniós tagállamok,
© 2013 TVN.HU Kft.