Belépés
Csillagok találkozása .
... gondolkodni, együtt változni, elmondják egymásnak ha valami nem jó, ha valamin a másiknak változtatnia kell és teszik mindezt, őszintén szeretettel, odafigyeléssel.

Csillagok találkozása:

Élt két Csillag, távol egymástól vágyakkal, érzésekkel, a határtalan kéklő égbolton.
Ragyogó fényű Csillagok.

Az egyik Csillag, szerette volna megtapasztalni...
2018-08-29 22:01:37
A lengyel elnök szeptemberben hivatalos látogatást tesz a Fehér Házban
... kelet-közép-európai országok gazdasági érdekeinek összehangolását célzó formátum szeptemberi bukaresti találkozója után utazik Washingtonba.
A lengyel politikus szerint a két államfő tervezett találkozása arról tanúskodik, hogy magas szinten tartják a lengyel-amerikai kapcsolatok intenzitását.
A lengyel sajtó által idézett, Duda látogatását bejelentő Fehér Házi közlemény...
2018-08-29 10:08:14
Hétvégén tartják a negyedik Faápoló Magyar Bajnokságot a Városmajorban
...
A versenyzők ezúttal is a Nemzetközi Faápoló Szövetség által elvárt szabályrendszer alapján, öt versenyállomáson csapnak össze - olvasható a FŐKERT MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
Az egyes versenyállomások lényege a mindennapi faápoló munka bemutatása. A versenyszámok között szerepel többek között a dobósúly és -zsinór célzott feldobása, ami az egyik legfontosabb techn...
2018-08-24 14:22:39
Vidéki Színházak Fesztiválja - Első alkalommal a Pesti Magyar Színházban
...
Ez a fesztivál lehetőséget biztosít a budapesti nézők és a vidéki művészek találkozására, az előadásokat közönségtalálkozók követik, amelyeken az érdeklődők nemcsak színészekkel, hanem a színházi szakmai más elismert képviselőivel is beszélhetnek majd - fűzte hozzá.
Lantos Anikó fesztiváligazgató elmondta a zenés műfajoktól kezdve egészen a kísérleti darabokig széles rep...
2018-08-24 14:19:52
A fiú....az

A fiú (...) az arcába nézett, magához húzta, és szelíden, mint egy gyerek, megcsókolta a száját...
2018-08-23 19:10:15
Két szem nézésének találkozása

...
2018-08-16 14:26:16
Évközi 19. vasárnap 08.12
... hanem önmagunkat is, azaz áldozatunkat, önfelajánlásunkat Krisztus áldozatához kapcsoljuk, s ezt a mennyei Atya elfogadja.
Mivel a szentmise nem csupán az egyén, hanem a közösség találkozása is Istennel, ezért a plébániai közösség minden tagja tartsa azt fontosnak, hogy részt vegyen a közös ünneplésben, a vasárnapi szentmisén! A keresztény közösség tagjai a kezdetektől fogva...
2018-08-12 13:47:25
Angyalszó - A szentmise ünnep; Az Úr napja
... hanem önmagunkat is, azaz áldozatunkat, önfelajánlásunkat Krisztus áldozatához kapcsoljuk, s ezt a mennyei Atya elfogadja.
Mivel a szentmise nem csupán az egyén, hanem a közösség találkozása is Istennel, ezért a plébániai közösség minden tagja tartsa azt fontosnak, hogy részt vegyen a közös ünneplésben, a vasárnapi szentmisén! A keresztény közösség tagjai a kezdetektől fogva ...
2018-08-12 12:07:28
Háztetőbe csapódott egy autó a III. kerületi Csúcshegyen
...
Kolozsi Péter elmondta: a baleset meredek, dombos területen történt. Az autó a tető és az oldalfal találkozásába csapódott, és mivel jelenleg félig lelóg a háztetőről, a balesetveszély miatt alátámasztották a tűzoltók.
Az autóban ülő középkorú férfit a tűzoltók emelték ki, átadták a mentőknek, de már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen meghalt. A házban lakók nem ...
2018-07-31 21:22:18
Nemzetközi hegedűfesztivál kezdődik szerdán Veszprémben
... Geringas litván csellóművészt, akitől Mozart-, Schumann- és Dvorák-műveket hallhat augusztus 3-án a közönség. A rendezvényen koncertet ad még Gidon Kremer hegedűművész is, aki Silvestrov találkozása Schuberttel című koncertjével augusztus 5-én lép színpadra. Mind a két vendégelőadó koncertjén a rendezvény házigazdája, a Mendelssohn Kamarazenekar működik közre.

A fesztiv...
2018-07-30 11:28:29
1 2 3 4 ....................132 133 ..........198 199 ..........263 264 265 
Címkék: Fehér Házban, Faápoló Magyar Bajnokságot, Vidéki Színházak Fesztiválja, Pesti Magyar Színházban, Fehér Házi, Nemzetközi Faápoló Szövetség, FŐKERT MTI-hez, Lantos Anikó, Kolozsi Péter, Gidon Kremer, Mendelssohn Kamarazenekar, lengyel elnök, negyedik Faápoló, szentmise ünnep, másiknak változtatnia, határtalan kéklő, egyik Csillag, lengyel politikus, lengyel-amerikai kapcsolatok, lengyel sajtó, versenyzők ezúttal, egyes versenyállomások, mindennapi faápoló, versenyszámok között, egyik legfontosabb, fesztivál lehetőséget, budapesti nézők, vidéki művészek, érdeklődők nemcsak, színházi szakmai, zenés műfajoktól, kísérleti darabokig, arcába nézett, mennyei Atya, közösség találkozása, plébániai közösség, közös ünneplésben, vasárnapi szentmisén, keresztény közösség, kezdetektől fogva, baleset meredek, oldalfal találkozásába, balesetveszély miatt, tűzoltók emelték, helyszínen meghalt, házban lakók, rendezvényen koncertet, rendezvény házigazdája, versenyállomáson, versenyállomások, szabályrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.