Regisztráció  Belépés
Nemzeti konzultáció - Fidesz: Soros György kézi vezérlésével születnek a brüsszeli migránspárti döntések
...
Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Soros György az elmúlt napokban ismét Brüsszelben járt és "eligazítást tartott".
Egy, az internetre felkerült kép igazolja, hogy a milliárdos Cecilia Wikström svéd liberális EP-képviselővel, az "egyik legbefolyásosabb bevándorlásügyi politikussal" találkozott november 10-én ...
2017-11-18 13:41:56
Ukrán oktatási törvény - Németh Zsolt: Magyarország továbbra is mindent megtesz az ukrán helyzet rendezése érde
...
Németh Zsolt közölte, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter két levelet is küldött az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezethez (EBESZ), amely jelentős szereppel bírhat az ukrán helyzet rendezésében.
Emellett ő maga is írt az Európa Tanács vezetőinek - Sztella Kiriakídisznek, a parlamenti közgyűlés elnökének és Thornbjorn Jagland főtitkárnak - egy-egy ...
2017-11-18 11:41:30
Emeli Sandé jövő februárban a Sportarénában ad koncertet
...
A 30 éves előadó három év után tér vissza Magyarországra, ahol 2015 júliusában a VeszprémFesten adta első koncertjét. 2012-ben megjelent lemeze, az Our Version of Events az Egyesült Királyság legnagyobb példányszámban elkelt debütáló albuma lett és két kategóriában is megkapta a Brit Awardsot.
Emeli Sandé gyermekkora óta zongorázik, énekel, és már 11 évesen megírta első ...
2017-11-18 11:11:39
A jó szó
A jó szó

Turgenyev találkozott egyszer egy koldussal. Az író pénzt keresett a zsebében, hogy a koldusnak alamizsnát adjon, de nem volt nála egy fillér sem. "Sebaj, hadd el, szerető szavad nagyobb ajándék nekem még akkora pénzösszegnél is." - hangzott a koldus felelete.
Franklin Benjaminnak elve volt: "Mindenkiről el akarok mondani minden jót, amit róla csak megtudok...
2017-11-18 08:57:45
Megjelennek Szokolay Sándor családjához írott fiatalkori levelei és kottái
... három év tanulás a után felvették a Zeneakadémiára. Pályája...
2017-11-18 07:30:57
Rogán: Soros megtartotta az eligazítást Brüsszelben
...
Rogán Antal úgy fogalmazott: "a gazda nem hagyta magára az Európai Parlamentet". Hozzátette: néhány nappal a szavazás előtt Soros György Brüsszelbe látogatott és találkozott az EP azon képviselőjével, aki a bevándorlásügyekért felelős, és aki a kötelező betelepítési kvóta legnagyobb harcosa.
Az Európai Parlament ennek megfelelően viselkedett, amikor nagy többséggel megs...
2017-11-17 23:04:41
Az új tanügyi törvény nemzetiségi vonatkozásait ismerteti Kárpátalján az ukrán oktatási miniszter
... főosztály vezetőjével, valamint Orosz Ildikóval, a tanács oktatási bizottságának és a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség (KMPSZ) elnökével az oktatási törvény végrehajtásáról.
A találkozó után Barta József az MTI-nek kifejtette: a megbeszélésen a miniszter elmondta, hogy a törvényt az oktatási minisztérium nem abban a formában terjesztette a parlament elé, amelyben elfogad...
2017-11-17 17:43:51
Lavrov: a szíriai közvetlen párbeszédet kívánja ösztönözni a jövő heti orosz-török-iráni csúcs
...
Vlagyimir Putyin orosz, Recep Tayyip Erdogan török és Haszan Róháni iráni elnök jövő szerdán Szocsiban ül majd tárgyalóasztalhoz. Szergej Lavrov elmondta, hogy a találkozó előkészítésének keretében még a héten találkozik török és iráni hivatali partnerével, Mevlüt Cavusogluval és Mohamed Dzsavád Zaríffal.
Lavrov kifejtette álláspontját azzal kapcsolatban, hogy az ENSZ Bi...
2017-11-17 14:13:28
Együttműködési megállapodást kötött a magyar és a szerb közszolgálati média
... minden országával gyümölcsöző kapcsolata legyen, és ez nemcsak a volt Jugoszlávia tagországait jelenti, hanem például Magyarországot vagy Romániát is.
A megállapodást az MTV tudósítói találkozójának keretében írták alá, a rendezvényt a szabadkai Pannon RTV szervezte.
Dobos Menyhért a találkozón elmondott beszédében köszönetet mondott a jelen lévő Pásztor Istvánnak, a Vaj...
2017-11-17 14:03:15
EU-csúcs - Orbán: a magyar modell működik
... terveket kell kidolgozni az EU-nak a szociális jogok védelmét illetően, amelyek évtizedekre meghatározzák Európa jövőjét.
Pénteken húsz év óta első alkalommal tartottak szociális csúcstalálkozót az EU-tagországok vezetői. A csúcstalálkozónak Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Stefan Löfven svéd miniszterelnök a házigazdája. A Göteborgban megrendezett értekezl...
2017-11-17 13:02:34
1 2 3 .............2703 2704 .......4055 4056 .......5406 5407 5408 
Címkék: Soros György, Németh Zsolt, Emeli Sandé, Megjelennek Szokolay Sándor, Puskás Imre, Cecilia Wikström, Szijjártó Péter, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezethez, Európa Tanács, Sztella Kiriakídisznek, Thornbjorn Jagland, Egyesült Királyság, Brit Awardsot, Franklin Benjaminnak, Rogán Antal, Európai Parlamentet, Soros György Brüsszelbe, Európai Parlament, Orosz Ildikóval, Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség, Barta József, Vlagyimir Putyin, Recep Tayyip Erdogan, Haszan Róháni, Szergej Lavrov, Mevlüt Cavusogluval, Mohamed Dzsavád Zaríffal, ENSZ Bi, Pannon RTV, Dobos Menyhért, Pásztor Istvánnak, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Stefan Löfven, brüsszeli migránspárti, ukrán helyzet, eligazítást Brüsszelben, ukrán oktatási, szíriai közvetlen, jövő heti, szerb közszolgálati, magyar modell, elmúlt napokban, internetre felkerült, milliárdos Cecilia, parlamenti közgyűlés, koldusnak alamizsnát, koldus felelete, után felvették, szavazás előtt, kötelező betelepítési, tanács oktatási, oktatási törvény,
© 2013 TVN.HU Kft.