Regisztráció  Belépés
Harrach: a kormányzati teljesítmény hisztérikus kirohanásokkal áll szemben
... házasság és család védelmét - hangsúlyozta Harrach Péter, aki a szociális intézkedések közül kiemelte a gyermekek érdekében tett lépéseket, mint például az ingyenes étkezés és ingyenes tankönyvellátás jelentős bővítését.
"A kormány patrióta gazdaságpolitikát hirdetett, amelynek kedvezményezettjei nem a nemzetközi, hanem elsősorban a magyar cégek lettek. Ez látványosan a közüz...
2018-01-09 18:02:24
Fidesz: az LMP sorra leszavazta a családokat segítő intézkedéseket
... legalacsonyabb személyi jövedelemadójá...
2018-01-03 15:23:15
Fidesz: az ellenzék megakadályozná a családok előrelépését
... emelkedjen a kétgyermekesek adókedvezménye, emellett azt sem támogatták, hogy a kabinet többet tudjon költeni a családok otthonteremtésére, az ingyenes gyermekétkeztetésre és a tankönyvellátásra.
Emlékeztetett, a kormány lépéseinek köszönhetően azonban januártól még több támogatásra számíthatnak a magyar családok. Példaként említette, hogy tovább emelkedik a kétgyermekesek cs...
2017-12-27 13:01:57
Novák: januártól még több támogatásra számíthatnak a családok
... mérsékelni - nyomatékosította az államtitkár.
Arra a kérdésre, hogy tervezik-e növelni a családi pótlék jövőre tíz éve változatlan összegét, Novák Katalin úgy felelt: az ingyenes tankönyvellátás vagy gyermekétkeztetés ugyanolyan, mint ha a családi pótlékot emelték volna. Szavai szerint a családtámogatások egészét érdemes vizsgálni, ezek mértéke pedig jelentősen nőtt.
Az ...
2017-12-27 12:12:21
V4-találkozó - Selmeczi: Magyarország a családok megerősítésében, nem a migrációban hisz
... családok gyakorlatilag nem adóznak, és akár 25 millió forint, részben vissza nem térítendő állami támogatást kapnak a lakásépítéshez vagy vásárláshoz, továbbá a közétkeztetés, a tankönyvellátás szinte minden gyereknek ingyenes.
Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, aki Novák Katalin családügyekért is felelős államtitkár helyett és nevébe...
2017-12-21 12:52:12
Harrach: kiemelt támogatás a fiataloknak, megbecsülés az időseknek
... elleni intézkedések sorából kiemelte az ingyenes étkeztetés biztosítását, amelyre 80 milliárdos keret áll rendelkezésre, és amelyet kiegészít még a szünidei étkeztetés. Az ingyenes tankönyvellátás több mint egymillió diákot segít - sorolta, és kitért az Erzsébet táborokra is.
Harrach Péter megemlítette azokat a Btk. módosításokat is, amelyek a bántalmazások büntetési tételét ...
2017-12-07 11:27:39
Lázár: az elmúlt száz év legnagyobb óvoda- és iskolafelújítási programja folyik az országban
... óvodába lépéstől, hároméves kortól az egyetem végéig, sőt még azt követően, egészen a családalapításig - mondta Lázár János. Példaként az ingyenesen biztosított étkezés és az ingyenes tankönyvellátás kiterjesztését említette.
A magyar állam kötelessége, hogy a szülők mellett maga is felelősséget vállaljon minden magyar gyermekért - szögezte le.
Az idén várhatón több mint...
2017-09-22 11:32:51
Fidesz: azok beszélnek oktatási reformról, akik soha nem szavazták meg az ágazatra szánt többletjuttatásokat
... elvettek egy havi bért". Ugyanakkor "a baloldal és a Jobbik az idei és a jövő évi költségv...
2017-08-31 15:12:51
Véget ér a nyári szünet, pénteken kezdődik a tanítás az iskolákban
... csaknem 1,3 millió családnak jelent majd könnyebbséget. Novák Katalin ifjúsági és családügyekért is felelős államtitkár a családokat segítő intézkedések között említette az ingyenes tankönyvellátást az 1-9. évfolyamon tanuló diákok számára, ami azt jelenti, hogy 1 milliónál több diák kap térítésmentesen tankönyvet. Számítása szerint egy kétgyermekes családnál ez a támogatás 35 eze...
2017-08-31 07:04:49
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, több tízezer forinttal kerülne többe az iskolakezdés
... nem támogatták a mindezt biztosító költségvetést - mondta Halász János szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
A szóvivő szerint a balliberálisok kezdettől támadják az állami tankönyvellátást, és azt szeretnék, ha megint magáncégek nyerészkedhetnének a szektoron.
Ezzel szemben ma már egymillió iskolás kap ingyen tankönyvet, ami gyermekenként átlagosan 12 ezer forinttal cs...
2017-08-30 12:11:46
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Harrach Péter, Novák Katalin, Beneda Attila, Lázár János, Halász János, kormányzati teljesítmény, családokat segítő, ellenzék megakadályozná, családok előrelépését, családok megerősítésében, migrációban hisz, elmúlt száz, ágazatra szánt, nyári szünet, ellenzéken múlna, szociális intézkedések, gyermekek érdekében, ingyenes étkezés, kormány patrióta, magyar cégek, kétgyermekesek adókedvezménye, kabinet többet, családok otthonteremtésére, kormány lépéseinek, magyar családok, családi pótlék, ingyenes tankönyvellátás, családi pótlékot, családtámogatások egészét, lakásépítéshez vagy, tankönyvellátás szinte, ingyenes étkeztetés, szünidei étkeztetés, bántalmazások büntetési, egyetem végéig, ingyenesen biztosított, magyar állam, szülők mellett, idén várhatón, havi bért, ingyenes tankönyvellátást, kétgyermekes családnál, mindezt biztosító, szóvivő szerint, balliberálisok kezdettől, állami tankönyvellátást, tankönyvellátást, családalapításig, iskolafelújítási, nyomatékosította, megerősítésében,
© 2013 TVN.HU Kft.