Regisztráció  Belépés
Mindenevő propagandagépezet
... részletesen ismertették a családokért és a munkanélküliség visszaszorításáért tett kormányzati intézkedéseket. A CSOK-ot, az Erzsébet-programot, az ingyenes gyermekétkeztetést, tankönyvellátást. A fél nyolcas adásban közzétett hír megváltozott címe pedig jól jelezte, nem a nemzetközi tanácskozásról, nem a világ előtt álló demográfiai problémákról lesz szó, ami az ülésszakon egyébk...
2018-02-25 17:31:42
ENSZ-ülésszak a társadalmi fejlődésről magyar részvétellel
... végre, kezdve az otthonteremtéstől, a munkanélküliség felszámolásán át a gyermekek - már fiatal korban megkezdett - különféle támogatásáig, beleértve az ingyenes étkeztetést és tankönyvellátást.
Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon igen komoly eredmények születtek a munkanélküliség csökkentése terén, és az elmúlt évtizedek tíz százalék körüli munkané...
2018-01-30 20:12:55
Czibere: sikeres az óvodai és iskolai szociális segítő munka új modellje
... ciklus egyik legfontosabb intézkedésének nevezte a hároméves kortól kötelező óvodáztatás bevezetését, és kiemelte számos támogatási forma, köztük az ingyenes gyermekétkeztetés és a tankönyvellátás kiterjesztését. Ezzel párhuzamosan többszörösére növekedett a legkisebbeket segítő Biztos Kezdet Gyermekházak és mintegy százzal bővült a tanodák száma - húzta alá.
A munka következ...
2018-01-30 13:13:14
Harrach: a kormányzati teljesítmény hisztérikus kirohanásokkal áll szemben
... házasság és család védelmét - hangsúlyozta Harrach Péter, aki a szociális intézkedések közül kiemelte a gyermekek érdekében tett lépéseket, mint például az ingyenes étkezés és ingyenes tankönyvellátás jelentős bővítését.
"A kormány patrióta gazdaságpolitikát hirdetett, amelynek kedvezményezettjei nem a nemzetközi, hanem elsősorban a magyar cégek lettek. Ez látványosan a közüz...
2018-01-09 18:02:24
Fidesz: az LMP sorra leszavazta a családokat segítő intézkedéseket
... legalacsonyabb személyi jövedelemadójá...
2018-01-03 15:23:15
Fidesz: az ellenzék megakadályozná a családok előrelépését
... emelkedjen a kétgyermekesek adókedvezménye, emellett azt sem támogatták, hogy a kabinet többet tudjon költeni a családok otthonteremtésére, az ingyenes gyermekétkeztetésre és a tankönyvellátásra.
Emlékeztetett, a kormány lépéseinek köszönhetően azonban januártól még több támogatásra számíthatnak a magyar családok. Példaként említette, hogy tovább emelkedik a kétgyermekesek cs...
2017-12-27 13:01:57
Novák: januártól még több támogatásra számíthatnak a családok
... mérsékelni - nyomatékosította az államtitkár.
Arra a kérdésre, hogy tervezik-e növelni a családi pótlék jövőre tíz éve változatlan összegét, Novák Katalin úgy felelt: az ingyenes tankönyvellátás vagy gyermekétkeztetés ugyanolyan, mint ha a családi pótlékot emelték volna. Szavai szerint a családtámogatások egészét érdemes vizsgálni, ezek mértéke pedig jelentősen nőtt.
Az ...
2017-12-27 12:12:21
V4-találkozó - Selmeczi: Magyarország a családok megerősítésében, nem a migrációban hisz
... családok gyakorlatilag nem adóznak, és akár 25 millió forint, részben vissza nem térítendő állami támogatást kapnak a lakásépítéshez vagy vásárláshoz, továbbá a közétkeztetés, a tankönyvellátás szinte minden gyereknek ingyenes.
Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, aki Novák Katalin családügyekért is felelős államtitkár helyett és nevébe...
2017-12-21 12:52:12
Harrach: kiemelt támogatás a fiataloknak, megbecsülés az időseknek
... elleni intézkedések sorából kiemelte az ingyenes étkeztetés biztosítását, amelyre 80 milliárdos keret áll rendelkezésre, és amelyet kiegészít még a szünidei étkeztetés. Az ingyenes tankönyvellátás több mint egymillió diákot segít - sorolta, és kitért az Erzsébet táborokra is.
Harrach Péter megemlítette azokat a Btk. módosításokat is, amelyek a bántalmazások büntetési tételét ...
2017-12-07 11:27:39
Lázár: az elmúlt száz év legnagyobb óvoda- és iskolafelújítási programja folyik az országban
... óvodába lépéstől, hároméves kortól az egyetem végéig, sőt még azt követően, egészen a családalapításig - mondta Lázár János. Példaként az ingyenesen biztosított étkezés és az ingyenes tankönyvellátás kiterjesztését említette.
A magyar állam kötelessége, hogy a szülők mellett maga is felelősséget vállaljon minden magyar gyermekért - szögezte le.
Az idén várhatón több mint...
2017-09-22 11:32:51
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Biztos Kezdet Gyermekházak, Harrach Péter, Novák Katalin, Beneda Attila, Lázár János, társadalmi fejlődésről, kormányzati teljesítmény, családokat segítő, ellenzék megakadályozná, családok előrelépését, családok megerősítésében, migrációban hisz, elmúlt száz, nemzetközi tanácskozásról, világ előtt, ülésszakon egyébk, munkanélküliség felszámolásán, ingyenes étkeztetést, államtitkár felhívta, figyelmet arra, munkanélküliség csökkentése, elmúlt évtizedek, hároméves kortól, ingyenes gyermekétkeztetés, tankönyvellátás kiterjesztését, legkisebbeket segítő, tanodák száma, munka következ, szociális intézkedések, gyermekek érdekében, ingyenes étkezés, kormány patrióta, magyar cégek, kétgyermekesek adókedvezménye, kabinet többet, családok otthonteremtésére, kormány lépéseinek, magyar családok, családi pótlék, ingyenes tankönyvellátás, családi pótlékot, családtámogatások egészét, lakásépítéshez vagy, tankönyvellátás szinte, ingyenes étkeztetés, szünidei étkeztetés, bántalmazások büntetési,
© 2013 TVN.HU Kft.