Belépés
Édesipari duális képzés indul Szerencsen
... valamint oktatási eszközöket és szaktudást biztosítanak a képzés hatékony megvalósításához. A szakoktatók betekintést nyernek a vállalkozások legmodernebb gyártási folyamataiba, hogy tapasztalataikat beépíthessék az iskolai képzésbe. Az édesipari cégek a tanulóknak gyakorlati lehetőségeket is biztosítanak, és aktív szerepet vállalnak a képzés népszerűsítésében - közölték.
Ny...
2018-10-11 14:32:04
A modern ügyfél-tájékoztatásról tart kétnapos nemzetközi konferenciát az OBH
... rendezvény három nagy témát ölel fel.
A magyarországi és nemzetközi kommunikációs szakemberek a "bírósági brandről", az online bíróságokról és az ügyfél-elégedettségről osztják meg tapasztalataikat, jó gyakorlataikat.
Az OBH elnöke hangsúlyozta, hogy a bíróságoknak nehéz népszerűeknek lenniük, az egyik fél ugyanis mindig elégedetlenül hagyja el a tárgyalótermet. Úgy véle...
2018-10-11 12:22:01
Fülöp Attila: az idősek megtartása közös társadalmi felelősség
... nemzetközi tanácskozásán ápolók, gondozók, fizioterapeuták, dietetikusok, kutatók, orvosok, gyógyszerészek, szociális munkások, közgazdászok osztják meg egymással az idősgondozás terén tapasztalataikat.
A konferencián szó lesz az egészségügyi és szociális ellátás határterületeiről, a hosszú idejű ápolással-gondozással járó állapotokról, a stigmatizáló élethelyzetekről, a deme...
2018-10-01 13:22:49
Együttműködési megállapodást kötött a KH és a NAV
... jogalkalmazás. Mindkét szervezet törekszik arra, hogy kapcsolatokat építsen más állami intézményekkel, emellett támogatják a jogalkalmazók munkáját és megosztják jó gyakorlataikat, tapasztalataikat másokkal - írták.
A KH és a NAV ezt követően is keresi az együttműködés további lehetőségeit, új formáinak kialakítását a szolgáltató hatósági tevékenység fejlesztése érdekében - ...
2018-09-24 14:04:30
Csaknem 15 ezer látogatója volt a Budapesti Klasszikus Film Maraton programjainak
... Jókai-regény filmváltozatairól, betekintést nyerhetett Abel Gance 10 órás Napóleon-filmjének kalandos restaurálási történetébe és az európai filmarchívumok munkatársai osztották meg tapasztalataikat a film közoktatásban lehetséges alkalmazási területeiről. A Maraton nyitóestjén a restaurált, Oscar-díjas Mephisto című filmet mutatták be az Uránia Nemzeti Filmszínházban, Szabó Istvá...
2018-09-12 17:53:20
Nagy István: a környezetvédelmi problémákat közösen kell megoldani
... országok közös erővel dolgoznak a problémák kezelésén. Fontosnak nevezte,...
2018-06-21 17:18:45
Stratégiai megállapodást kötött Budapest és a Mol
... megkötését, és azt mondta, hogy ez a szövetség egyetlen közös érdeken alapszik: "együtt akarjuk jobbá tenni Budapestet".
A megállapodás lehetőségen jelent arra, hogy kicseréljék a tapasztalataikat és "amennyire lehet, egy irányba gondolkozzunk" - hangsúlyozta.
A környezeti terhelésről való közös gondolkodás kapcsán kitért arra, hogy a Mol autómegosztó hálózata, a Mol Lim...
2018-06-15 13:41:32
Tengerentúli magyar nyelvű iskolák éves találkozója a New York-i Főkonzulátuson
...
Az Egyesült Államokban működő magyar nyelvű hétvégi iskolák fontos rendezvényén a magyar származású gyerekekkel foglalkozó pedagógusok kapcsolatot építhetnek, megoszthatják tapasztalataikat és elsajátíthatják a fiatalok képzéséhez nélkülözhetetlen legújabb szakmai ismereteket - tájékoztatta a New York-i Főkonzulátus az MTI-t.
Kumin Ferenc főkonzul a mintegy félszáz pedag...
2018-06-10 10:41:16
Európa a menekültek fogságában
... nekünk is suttogva mondanak el németek..., amikor a négy fal között vagyunk. Senki ne hallja" - tette hozzá.

Kérjük olvasóinkat, a szerk@hunhir.info címre küldjé...
2018-05-30 18:15:44
Somogyi Viktória filmrendező: filmünk a meglepetés erejével hatott
... bemutatta.
Somogyi Viktória az MTI-nek telefonon elmondta: az orlandói fesztiválon az elmúlt évek legsikeresebb, vallásos témákat feldolgozó filmjeinek alkotói osztották meg tapasztalataikat egymással. A rendező szerint nagy az igény az ilyen tematikájú filmekre, és ennek fontosságát már Hollywood is felismerte.
"A filmbemutató utáni közönségtalálkozón a nézők kérdései...
2018-05-14 11:44:49
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Fülöp Attila, Budapesti Klasszikus Film Maraton, Nagy István, York-i Főkonzulátuson, Somogyi Viktória, Abel Gance, Oscar-díjas Mephisto, Uránia Nemzeti Filmszínházban, Szabó Istvá, Egyesült Államokban, York-i Főkonzulátus, Kumin Ferenc, idősek megtartása, környezetvédelmi problémákat, menekültek fogságában, meglepetés erejével, képzés hatékony, szakoktatók betekintést, vállalkozások legmodernebb, iskolai képzésbe, édesipari cégek, tanulóknak gyakorlati, képzés népszerűsítésében, online bíróságokról, bíróságoknak nehéz, idősgondozás terén, hosszú idejű, stigmatizáló élethelyzetekről, jogalkalmazók munkáját, együttműködés további, szolgáltató hatósági, európai filmarchívumok, film közoktatásban, problémák kezelésén, szövetség egyetlen, megállapodás lehetőségen, irányba gondolkozzunk, környezeti terhelésről, magyar származású, fiatalok képzéséhez, mintegy félszáz, orlandói fesztiválon, elmúlt évek, rendező szerint, ilyen tematikájú, filmbemutató utáni, nézők kérdései, megvalósításához,
© 2013 TVN.HU Kft.