Regisztráció  Belépés
Nagy István: a környezetvédelmi problémákat közösen kell megoldani
... országok közös erővel dolgoznak a problémák kezelésén. Fontosnak nevezte,...
2018-06-21 17:18:45
Stratégiai megállapodást kötött Budapest és a Mol
... megkötését, és azt mondta, hogy ez a szövetség egyetlen közös érdeken alapszik: "együtt akarjuk jobbá tenni Budapestet".
A megállapodás lehetőségen jelent arra, hogy kicseréljék a tapasztalataikat és "amennyire lehet, egy irányba gondolkozzunk" - hangsúlyozta.
A környezeti terhelésről való közös gondolkodás kapcsán kitért arra, hogy a Mol autómegosztó hálózata, a Mol Lim...
2018-06-15 13:41:32
Tengerentúli magyar nyelvű iskolák éves találkozója a New York-i Főkonzulátuson
...
Az Egyesült Államokban működő magyar nyelvű hétvégi iskolák fontos rendezvényén a magyar származású gyerekekkel foglalkozó pedagógusok kapcsolatot építhetnek, megoszthatják tapasztalataikat és elsajátíthatják a fiatalok képzéséhez nélkülözhetetlen legújabb szakmai ismereteket - tájékoztatta a New York-i Főkonzulátus az MTI-t.
Kumin Ferenc főkonzul a mintegy félszáz pedag...
2018-06-10 10:41:16
Európa a menekültek fogságában
... nekünk is suttogva mondanak el németek..., amikor a négy fal között vagyunk. Senki ne hallja" - tette hozzá.

Kérjük olvasóinkat, a szerk@hunhir.info címre küldjé...
2018-05-30 18:15:44
Somogyi Viktória filmrendező: filmünk a meglepetés erejével hatott
... bemutatta.
Somogyi Viktória az MTI-nek telefonon elmondta: az orlandói fesztiválon az elmúlt évek legsikeresebb, vallásos témákat feldolgozó filmjeinek alkotói osztották meg tapasztalataikat egymással. A rendező szerint nagy az igény az ilyen tematikájú filmekre, és ennek fontosságát már Hollywood is felismerte.
"A filmbemutató utáni közönségtalálkozón a nézők kérdései...
2018-05-14 11:44:49
A máriaremetei karizmák ünnepén hirdetik meg
... missziós küldöttei a NEK Titkárság szervezésében. Az önkéntesek, akik a saját közösségüket lelkesítik, hogy bekapcsolódjanak a kongresszus szervezésébe, előkészületeibe, eddigi tapasztalataikat osztják meg egymással.
A karizmák ünnepén folyamatosan lesz szentségimádási lehetőség. A helyszíntől nem messze a Nyolc Boldogság Közösség tagjai a nap folyamán többször is tanítást ad...
2018-05-04 22:53:42
Budapesten tanácskoznak 16 uniós tagállam fejlesztési intézményei
... létrehozásának lehetőségéről. Fontos téma a visszatérítendő uniós források közvetítése is. A tagintézmények a következő finanszírozási ciklusra való felkészülés terén is kicserélik tapasztalataikat.
Az MFB a visszatérítendő pénzügyi eszközök terén szerzett tapasztalatairól ad tájékoztatást a NEFI hálózat vezetőinek kétévente megrendezett tanácskozásán. A visszatérítendő forr...
2018-03-22 18:02:25
Illegális bevándorlás - Rendőri együttműködésről állapodott meg a magyar és a macedón belügyminiszter
... macedón-görög határ őrzésében.
Hozzátette, több területen is együttműködnének magyar partnereikkel, hogy az európai uniós és a NATO-csatlakozási tárgyalások során felhasználják tapasztalataikat.
A macedón miniszter felidézte: eddig 23 váltásban 641 magyar egyenruhás vett részt e feladat végrehajtásában, megjegyezve, a mostani megállapodás szervezett bűnözés - benne a dr...
2018-03-20 12:45:23
Kiállítással emlékeztek meg a Duna Bizottság alapításáról
... Európában. Ez a folyó kapcsolatot jelent nemzetek, kultúrák, nyelvek és vallások között - mondta.
Úgy látja, a bizottság lehetőséget ad a tagállamoknak, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat, emellett pedig fontos az együttműködés más nemzetközi szervezetekkel is.
A megnyitón, amelyen a diplomáciai testület több tagja is megjelent, a bizottság elnöke is kitért arra...
2018-03-07 12:32:24
Grezsa István: a Kárpátaljának nyújtott egészségügyi támogatások elősegítik a magyarok szülőföldön maradását
... tartott előadást, amelyen a Kárpátalján ötödik alkalommal - ezúttal a magyar kormány támogatásával - szűrést végző magyarországi orvostanhallgatók összegezték a térségben szerzett tapasztalataikat.
A kormánybiztos hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy az anyaországi orvostanhallgatók bekapcsolódtak a kárpátaljai magyarság egészségügyi támogatásába, mert jelentős hiányt pótolnak ...
2018-03-05 07:23:54
1 2 3 ...........36 ......54 ......71 72 
Címkék: Nagy István, York-i Főkonzulátuson, Somogyi Viktória, Duna Bizottság, Grezsa István, Egyesült Államokban, York-i Főkonzulátus, Kumin Ferenc, Nyolc Boldogság Közösség, környezetvédelmi problémákat, menekültek fogságában, meglepetés erejével, máriaremetei karizmák, macedón belügyminiszter, magyarok szülőföldön, problémák kezelésén, szövetség egyetlen, megállapodás lehetőségen, irányba gondolkozzunk, környezeti terhelésről, magyar származású, fiatalok képzéséhez, mintegy félszáz, orlandói fesztiválon, elmúlt évek, rendező szerint, ilyen tematikájú, filmbemutató utáni, nézők kérdései, saját közösségüket, kongresszus szervezésébe, karizmák ünnepén, visszatérítendő uniós, következő finanszírozási, visszatérítendő pénzügyi, visszatérítendő forr, európai uniós, macedón miniszter, mostani megállapodás, folyó kapcsolatot, bizottság lehetőséget, diplomáciai testület, bizottság elnöke, magyar kormány, térségben szerzett, kormánybiztos hangsúlyozta, anyaországi orvostanhallgatók, kárpátaljai magyarság,
© 2013 TVN.HU Kft.