Regisztráció  Belépés
Mi zajlik a gyerekek agyában?
... gyerekeknek, hogy megtapasztalják saját testüket. És ezt nem a képernyő előtt ülve szerzik meg, függetlenül attól, hogy mi megy a tévében.
- Miért olyan meghatározóak a testi tapasztalatok?
- Csak az tudja kognitív képességeit kibontakoztatni, akiben kialakul a megfelelő testérzet. Már vannak olyan tanulmányok, melyek bizonyítják: azok az alsó tagozatos gyerekek, akik jó...
2017-11-23 18:17:01
Hihetünk-e a szemünknek?
... leírom milyen differencia van a kettő között, de a szocializmusban csiszolódott, ö...
2017-11-21 22:11:28
Decembertől éjjel fél egyig jár a 2-es és 4-es metró pénteken és szombaton
... közleménye szerint ezzel párhuzamosan az éjszakai buszok, illetve a 6-os villamos menetrendje változatlan marad. A metrószerelvények 10 percenként indulnak majd a végállomásokról.
A tapasztalatok szerint az éjszakai szolgáltatás kihasználtsága különösen pénteken és szombaton nagy, amikor éjfél után is sokan utaznak a belvárosban.
A BKK célja, hogy az éjszakai közösségi k...
2017-11-21 17:42:44
llegális bevándorlás - Svéd EP-képviselő: mindenkinek részt kell vennie a befogadásban
... más, jelenleg még ingadozó országok, "megnézik majd mi van Svédországban, és másutt", ahol a menekültek befogadása, a védelemre szoruló emberek ellátása terén "nagyon pozitívak a tapasztalatok", s reméli: a most még hezitáló országok is csatlakoznak a folyamathoz, amelyben Európa több menekültnek tud majd védelmet nyújtani. "Ez a jövő felé vezető út" - fogalmazott.
Malin Björ...
2017-11-19 21:03:19
SRI CHINMOYRÓL röviden
... spirituális gyakorlatok közepette élte életét.
Emellett atletizált, angol nyelvet tanult, költeményeket, dalokat írt, és szeretetszolgálatot végzett. Alig tizenévesen mély belső tapasztalatokra tett szert, és elérte a beteljesedést.

Húsz évig maradt az asramban, elmélyítve, és kiterjesztve megvalósultságának fokát. 1964-ben New Yorkba ment, hogy belső gazdagságát...
2017-11-19 08:57:16
Nagy Szent Gertrúd .....
... Életének minden napja és órája a liturgia által kapott értelmet és tartalmat. Majdnem minden látomását és megvilágosodását egy ünnep váltotta ki, vagy arra irányultak ezek a misztikus tapasztalatok. A zsolozsmával való szoros kapcsolat következtében Szent Gertrúd egész jámborsága a liturgiára támaszkodik.
Franz Ludwig Hermann: Nagy Szent Gertrúd (1746-1755)
..........
2017-11-18 10:19:18
Novák Katalin: megtérítik az újabb nyelvvizsga díját januártól a fiataloknak
... százalék.
A Tempus Közalapítvány ösztöndíj-programja évi 1500 fiatalt érint, a harmincéves Erasmus-program keretében pedig több mint 220 ezer magyar hallgató szerezhetett külföldön tapasztalatokat - sorolta, hozzátéve, hogy 2020-ig 150 millió eurós forrásból további 58 ezer fiatal vehet részt a programban.
A különféle ösztöndíj-programok között Novák Katalin megemlítette...
2017-11-17 14:33:01
Amit nem tudtál róla...
... Magyarországon

Az emberek már akkor önkéntelenül összerezzennek, ha csak a szemük felé mozdul valami, így természetes, hogy sokan tartanak a szemműtétektől, ám ez a félelem a tapasztalatok szerint alaptalan. A lézeres látásjavítás kezdetben az érzékeny szemfelszínt formálta (PRK). Később kifejlesztették a lebenykészítéses, kétlépcsős eljárást, ahol az első lépést mechan...
2017-11-16 14:10:07
NFM: az enyhe időjárás ellenére a személyautók mintegy fele már téli gumival közlekedik
... az elindulás és kanyarodás nehezebbé válik. A gumiabroncsok állapota, a barázdák mintázata döntően befolyásolja a járművek menetstabilitását - írták.
A Téli átállás akció a tapasztalatok szerint eredményesen hívta fel a járművezetők figyelmét az elodázhatatlan feladatokra,a megfelelő felkészülésre, az esedékes karbantartások elvégeztetésére a biztonságos közlekedés érdekében...
2017-11-16 11:20:06
Amerikában élő magyar tudósokról vetíti új sorozatát a közmédia
... majd Detroitba vezetett, végül Santa Barbarában telepedett le. Az otthonában adott exkluzív interjúban a tervezésről, az ötleteiről, a tesztelésekről beszélt és arról, hogy a magyar tapasztalatok mennyire segítették a munkáját.
A harmadik részben Selye János professzor emlékét idézi fel a Kaliforniában élő Szabó Sándor orvosprofesszor, a világhírű tudós utolsó doktoranduszai...
2017-11-16 10:09:51
1 2 3 ..............518 519 .......777 778 .......1036 1037 1038 
Címkék: Svéd EP-képviselő, Nagy Szent Gertrúd, Novák Katalin, Malin Björ, Szent Gertrúd, Franz Ludwig Hermann, Tempus Közalapítvány, Santa Barbarában, Selye János, Szabó Sándor, gyerekek agyában, újabb nyelvvizsga, enyhe időjárás, személyautók mintegy, képernyő előtt, testi tapasztalatok, tudja kognitív, megfelelő testérzet, alsó tagozatos, kettő között, szocializmusban csiszolódott, éjszakai buszok, 6-os villamos, tapasztalatok szerint, éjszakai szolgáltatás, éjszakai közösségi, menekültek befogadása, védelemre szoruló, jövő felé, liturgia által, ünnep váltotta, misztikus tapasztalatok, zsolozsmával való, liturgiára támaszkodik, harmincéves Erasmus-program, szemük felé, lézeres látásjavítás, érzékeny szemfelszínt, első lépést, gumiabroncsok állapota, barázdák mintázata, járművek menetstabilitását, járművezetők figyelmét, elodázhatatlan feladatokra, megfelelő felkészülésre, esedékes karbantartások, biztonságos közlekedés, otthonában adott, tesztelésekről beszélt, magyar tapasztalatok, harmadik részben,
© 2013 TVN.HU Kft.