Regisztráció  Belépés
Krónika 4. rész (kérdések)
... Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta: számos szervezettel egyeztettek az elmúlt időszakban arról, hogyan javítható az érintettek helyezet. Az itt szerzett tapasztalatokat a kormányzat az ősszel megtárgyalja, így akár heteken belül döntés születhet arról, jövőre hogyan folytassák az otthonápolási díj emelését.
LMP: hogyan védhetők meg a nagy-britannia...
2018-09-24 15:03:53
Fidesz: Brüsszel megnyitni, nem pedig lezárni akarja a határokat a migráció előtt
... kommunikációs igazgató kifejtette: fontos a múzeum megvalósulása az emlékezetpolitika szempontjából, és az is fontos, ha egy múzeum a gyermekáldozatokra helyezi a fókuszt és átélhető tapasztalatokat ad.
Mint mondta, az azonban elképzelhető, hogy egy koncepcióval nem mindenki ért egyet, de - jegyezte meg - "senkinek nincs privilégiuma" annak eldöntésében, mi vállalható, mi jó ...
2018-09-24 13:13:28
Amerikai külügyi jelentés: Washington és szövetségesei "nagy lépéséket" tettek a terrorellenes harcban
... aláásásáért.
Afganisztánt, Bahreint, Irakot, Libanont és Jement említi a jelentés és kiemeli Irán és a Hezbollah szerepét a szíriai konfliktusban. Leszögezi, hogy a harctéren szerzett gyakorlati tapasztalatokat az iráni Forradalmi Gárda megpróbálja nemzetközi színtéren is hasznosítani, és a Közel-Keleten és Dél-Ázsiában toboroz embereket a szíriai elnök, Bassár el-Aszad védel...
2018-09-19 20:15:30
ITM: szakképzésben a készségekre építve kell oktatni
... 4278 informatika szakos diákot, a Cisco Webes Board eszközök pedig a duális képzést segítik.
Sisák Zoltán, a közhasznú HTTP Alapítvány elnöke kiemelte, a termékkel kapcsolat tapasztalatokat értékelik, és abban bíznak, hogy a diákok nemcsak használják az eszközöket, hanem partnerként vesznek részt az együttműködésben.
Dalos Ottó, az Cisco Systems Magyarország ügyvezetője...
2018-09-18 17:12:16
Azbej Tristan: a USAID hasznosnak tartja a magyar tapasztalatokat az üldözött keresztények megsegítéséről
...
Az államtitkár, aki kétnapos látogatáson tartózkodik Washingtonban, csütörtökön a USAID vezető tisztségviselőivel, Hal Fergusonnal és Samah Norquisttal tárgyalt. Elmondta: "az amerikai fél mintának tekinti a magyar programot. Úgy tervezik, hogy az Egyesült Államok üldözött keresztényeket segítő programja olyan legyen, mint a magyar program", amely egyébként a világ első ilyen...
2018-09-13 21:32:36
Okosszélvédő fejlesztésén dolgoznak a salgótarjáni Salgglas Zrt.-nél
... számára készül.
A műszaki és természettudományi területen az ország meghatározó oktató-kutató intézményének számító BME az összekapcsolt járművek terén is szerzett már komoly tapasztalatokat a VehicleICT Platform készítése közben, ami azért fontos, mert az okosszélvédő funkciói között is lesz ehhez kapcsolódó fejlesztés - írják a közleményben.
Az informatikai TravelSoft...
2018-09-12 07:05:04
Napi áhítat- Aki van, és aki volt, és aki eljövendő…
... egyetlen kérdés.
Az is legalább ekkora, sőt sokkal nagyobb kérdés, kicsoda Isten ennek a világnak, hol van ő ebben a világban és ezen túl. Mert bármennyire is élteti nemzedékünk a tapasztalatokat, különösen a személyes jellegűeket, nem lehet ez az egyetlen mércéje az igazságnak, különösen nem az Úrnak. Mert az, hogy ki ő és mennyit láttam belőle az utóbbi időben - két n...
2018-08-10 10:47:18
Vízilabda vk - Nagy Viktor és Vámos nélküli keretet hirdetett Märcz Tamás
... honlapja a szakvezetőt, aki úgy véli: fontos, hogy az olyan fiatalok, akik néhány éven belül stabil felnőtt válogatottak lehetnek, minél előbb bekerüljenek a nemzetközi élvonalba és tapasztalatokat szerezzenek.
A tréner elmondta, Nagy Viktor és Vámos Márton képességeivel mindenki tisztában van, de most azt szeretné látni, hogy a többiek mire jutnak nélkülük.
A fiatalítás...
2018-08-07 23:00:46
Partnerségi megállapodást kötött az ITM és a Siemens a szakképzés fejlesztésére
... folyamatokhoz kapcsolódó területeken.
Közölte, a 2018-2022 között zajló program mintegy 40 iskolát, 6400 tanulót és felnőttet, 400 tanárt, vizsgatagot érint. Az itt szerzett tapasztalatokat figyelembe veszik a szakképzés szabályozásában, az eredmények elsőként a gépipari ágazatokban, majd további iparágakban hasznosulnak - ismertette a miniszter.
A miniszter elmondta, ho...
2018-08-06 14:01:25
Tallóztam
... Taníts meg a kis lépések művészetére!

Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és tapasztalatokat! Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!

Erőt k...
2018-07-06 20:05:40
1 2 3 .........................158 .............237 .............315 316 
Címkék: Azbej Tristan, Salgglas Zrt, Nagy Viktor, Märcz Tamás, Erőforrások Minisztériumának, Forradalmi Gárda, Cisco Webes Board, Sisák Zoltán, HTTP Alapítvány, Dalos Ottó, Cisco Systems Magyarország, Samah Norquisttal, Egyesült Államok, VehicleICT Platform, Vámos Márton, migráció előtt, terrorellenes harcban, készségekre építve, magyar tapasztalatokat, üldözött keresztények, salgótarjáni Salgglas, szakképzés fejlesztésére, elmúlt időszakban, érintettek helyezet, ősszel megtárgyalja, múzeum megvalósulása, emlékezetpolitika szempontjából, azonban elképzelhető, szíriai konfliktusban, harctéren szerzett, iráni Forradalmi, szíriai elnök, duális képzést, közhasznú HTTP, termékkel kapcsolat, diákok nemcsak, magyar programot, magyar program, világ első, ország meghatározó, összekapcsolt járművek, okosszélvédő funkciói, informatikai TravelSoft, személyes jellegűeket, egyetlen mércéje, utóbbi időben, olyan fiatalok, nemzetközi élvonalba, tréner elmondta, többiek mire, 2018-2022 között, szakképzés szabályozásában,
© 2013 TVN.HU Kft.