Belépés
Korkedvezményt javasol a rászorulóknak a Jobbik
...
Pintér Tamás elmondta: hatalmas társadalmi igényt tapasztalnak mindkét megoldás iránt, felhívásukra több száz levél érkezett arról, ki miért tartaná fontosnak, hogy négy munkában töltött évtized után a férfiak is megkezdhessék nyugdíjas életüket.
Sokan végeztek évtizedekig kimerítő fizikai munkát vagy komoly összpontosítást igénylő tevékenységet, dolgoztak vegyi anyagokk...
2018-09-19 10:51:26
Imádság
...,,Lehetetlen valakiért úgy imádkoznunk, hogy közben egyáltalán nem szeretjük, de ugyanígy lehetetlen kitartóan imádkoznunk érte anélkül, hogy szeretetünk növekedését és érlelődését ne tapasztalnánk meg közben."

-John Stott-...
2018-09-18 14:43:48
Hivatalosan átadták a ferihegyi repülőtér új utasforgalmi épületét
...
A mintegy 10 ezer négyzetméteres új épület egyszerre három szélestörzsű és négy keskenytörzsű gépet tud kiszolgálni, a gépeket utashídon, buszon és gyalog is meg lehet közelíteni. A beruházás része a BUD 2020 fejlesztési tervnek, az új épület mintegy 7,8 milliárd forintba került.
Az utasok már augusztus elején birtokba vehették a mólót. A csütörtöki ünnepélyes átadáson J...
2018-09-13 13:32:45
Szigorítja a sebességellenőrzéseket a rendőrség
...
Óberling József a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az intézkedés nem azt jelenti, hogy "bokorban megbújva" vagy a "lakott terület kezdetét jelző táblánál" fognak mérni, de nem jelentik be előre az intézkedések helyszínét és idejét, illetve civil személygépkocsik mellett a közlekedők számára "furcsa járművekből" is ellenőriznek.
Kérdésre válaszolva hozzátette: ezek lehetne...
2018-09-07 14:23:30
Afrikai sertéspestis - Főállatorvos: kampány indul a vírus megelőzése érdekében
...
Kiemelte, Magyarországon az elmúlt hónapokban sikerült kontrollálni a vírust, így az nem terjedt át házi sertésekre, hiszen ez jelentené az igazi gazdasági kárt.
Bognár Lajos megjegyezte, Magyarországon eddig csak vaddisznóban találták meg a sertéspestis vírusát, Heves, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, közel 30 esetben.
Arra a kérdésre, hogy a gazdák, hogy...
2018-08-10 10:31:30
Az Egység Törvénye
AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS
1981. január 25.

7.0 Ré: Ré vagyok. Üdvözöllek titeket a mi Végtelen Teremtőnk szeretetében és fényében. Most kommunikálok.

7.1 Kérdező: Említetted, hogy egy bizonyos számú tagja van a Bolygók Konföderációjának. Miféle szolgálatok, vagy szolgálat fajták állnak nyitva a Konföderáció tagjai előtt?

Ré: Ré vagyok. F...
2018-08-06 13:45:26
A szegedi vállalkozások által fizetendő helyi adók csökkentésére tett javaslatot Szabó Bálint
...
A Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője helyi cégek képviseletében tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a szegedi vállalkozásokat Magyarországon az egyik legmagasabb adóteher sújtja.
Az önkormányzat a törvényben meghatározott legnagyobb mértékű iparűzési adót szabta ki a cégekre, az ingatlanadó is megközelíti a lehetséges maximumot, és az országban szinte egyedüliként a s...
2018-07-31 11:21:40
A hasi zsírpárnák leadásának otthoni módszerei
A hasi zsírpárnák leadásának otthoni módszerei
DR. TIHANYI LÁSZLÓ 2015. JÚN. 14. 13:06Az alábbi egyszerű, természetes módszereket megerőltetés nélkül alkalmazhatja. Természetes, olcsó, könnyen elérhető, és hatékony módszereket ismerhet meg. A...
2018-07-28 05:14:38
A hasi zsírpárnák leadásának otthoni módszerei
DR. TIHANYI LÁSZLÓ 2015. JÚN. 14. 13:06

Az alábbi egyszerű, természetes módszereket megerőltetés nélkül alkalmazhatja. Természetes, olcsó, könnyen elérhető, és hatékony módszereket ismerhet meg. Azonban legyen türelmes, a legtöbb módszernek idő kell a megfelelő hatás elérése érdekében, ne várjon pár nap alatt bekövetkező csodát.
1. Citromos víz

A túlt...
2018-07-28 05:09:40
Jogvédők szerint harmadával nőtt a muszlimellenes atrocitások száma tavaly Nagy-Britanniában
...
A muszlimok elleni támadásokat számon tartó Measuring Anti-Muslim Attacks tájékoztatása szerint 1201 ilyen - megerősített - atrocitásról érkezett bejelentés hozzájuk a múlt évben, és ezek 70 százaléka utcai incidens volt, a többi jellemzően a közösségi hálón, a Facebook és a Twitter közösségi portálokon történt. Az áldozatok csaknem 60 százaléka nő, az elkövetők 80 százaléka...
2018-07-23 21:44:46
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: Egység Törvénye, Szabó Bálint, Pintér Tamás, Óberling József, Bognár Lajos, EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS, Végtelen Teremtőnk, Bolygók Konföderációjának, Likvid Kontroll Kft, TIHANYI LÁSZLÓ, Measuring Anti-Muslim Attacks, ferihegyi repülőtér, vírus megelőzése, szegedi vállalkozások, hasi zsírpárnák, muszlimellenes atrocitások, gépeket utashídon, beruházás része, csütörtöki ünnepélyes, sajtótájékoztatón hangsúlyozta, intézkedések helyszínét, közlekedők számára, elmúlt hónapokban, igazi gazdasági, sertéspestis vírusát, bizonyos számú, szegedi vállalkozásokat, egyik legmagasabb, törvényben meghatározott, lehetséges maximumot, országban szinte, alábbi egyszerű, legtöbb módszernek, megfelelő hatás, muszlimok elleni, múlt évben, többi jellemzően, közösségi hálón, áldozatok csaknem, személygépkocsik, összpontosítást, vállalkozásokat, négyzetméteres, muszlimellenes, képviseletében, magyarországon, korkedvezményt, alkalmazhatja, csökkentésére, vállalkozások, rászorulóknak, meghatározott, keskenytörzsű,
© 2013 TVN.HU Kft.