Belépés
Tarjatekercs
Hozzávalók:

4 szelet sertéstarja, só, feketebors, 2 teáskanál mustár, 2 fej vöröshagyma, 2 csemegeuborka, 4 szelet füstölt szalonna, 2 evőkanál olaj, 2 ½ evőkanál vaj, 2 evőkanál paradicsomsűrítmény, ¼ húsalaplé, 1 evőkanál liszt, 125 g tejföl, őrölt paprika (édes-nemes).

A tarjaszeleteket belső oldalukon megsózzuk és megborsozzuk, majd megkenjük mus...
2018-01-03 13:10:26
Padlizsános tarjatekercsek
... hozzá.)
6. További 5-6 perc főzés után a félig kész lecsós rizsköretet egy fedeles sütőtálba vagy más sütőben használható edénybe öntjük, elegyengetjük, rárakosgatjuk a padlizsános tarjatekercseket, lefedjük az edényt, és előmelegített sütőben 50-60 perc alatt készre sütjük. (Ha a rizs nagyon felszívná a vizet sülés közben, pótoljuk.)
7. 10-15 perc pihentetés után ...
2010-10-01 20:56:47
Töltött tarjatekercs...
TÖLTÖTT TARJATEKERCS

Hozzávalók:

* 4 szelet tarja csont nélkül
* 2 szál póréhagyma
* 10 dkg márványsajt
* 3 evőkanál olaj
* 1 dl száraz fehérbor

Elkészítés:

A tarjaszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, majd vékonyra kiklopfoljuk. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, hosszában kettévágjuk, é...
2009-10-30 14:34:52
1 
Címkék: TÖLTÖTT TARJATEKERCS, tarjaszeleteket belső, félig kész, fedeles sütőtálba, padlizsános tarjatekercseket, rizs nagyon, vizet sülés, tarjaszeleteket megmossuk, póréhagymát megtisztítjuk, tarjatekercseket, tarjaszeleteket, tarjatekercsek, megtisztítjuk, rárakosgatjuk, előmelegített, csemegeuborka, elegyengetjük, tarjatekercs, kiklopfoljuk, megborsozzuk, padlizsános, kettévágjuk, használható, póréhagymát, sertéstarja, vöröshagyma, márványsajt, rizsköretet, póréhagyma, pihentetés, hozzávalók, elkészítés, feketebors, húsalaplé, teáskanál, felszívná, megkenjük, megmossuk, megsózzuk, sütőtálba, hosszában, oldalukon, evőkanál, lefedjük, vékonyra, szalonna, fehérbor, szárazra, pótoljuk, töröljük, sütőben, töltött, edénybe, paprika, fedeles, további, füstölt, közben, sütjük, készre, nélkül, száraz, nagyon, szelet, edényt, lecsós, öntjük, mustár, tejföl, belső, tarja,
© 2013 TVN.HU Kft.