Regisztráció  Belépés
Iszlám Állam - Elhalasztották az ítélethirdetést a tavaly Isztambulban németek ellen végrehajtott terrortámadás
... Fadli 1988-ban Szaúd-Arábiában született, de családjával a szíriai polgárháború 2011-es kitörése után Aleppóba költöztek. A terrorcselekményre az Iszlám Állam egy még mindig Irakban tartózkodó tagja adott parancsot, aki szintén szerepel a vádlottak listáján.
Ankara az Iszlám Államot teszi felelőssé a támadásért, a terrorszervezet ugyanakkor nem vállalta magára a történteket. ...
2017-11-20 16:32:42
Nemzeti konzultáció - Soros: nem maradhatok tovább csendben
...
A Financial Times című brit gazdasági napilap online kiadásán hétfő reggel megjelent telefoninterjúban a magyar-amerikai nagyvállalkozó elmondta: eddig tartózkodott attól, hogy nyilvánosan kommentálja Orbán Viktor támadásait, ám most úgy érzi meg kell szólalnia, mert félti az általa támogatott civil szervezetek biztonságát.
"Tragédia Magyarországnak, hogy kormánya gyűlöl...
2017-11-20 10:01:37
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges beván...
2017-11-20 07:04:32
Brexit - Újabb népszavazás szükségességére tett utalást a Goldman Sachs vezére
... horderejű és visszafordíthatatlan döntésről. Oly sok minden forog kockán, miért ne lehetne meggyőződni arról, hogy él-e még a konszenzus?" - olvasható a Goldman Sachs jelenleg Londonban tartózkodó vezetőjének Twitter-üzenetében.
Blankfein nincs egyedül ezzel a véleményével.
A fejlett ipari gazdaságok alkotta Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) nemrég...
2017-11-16 21:12:08
Szíria - Donald Trump az ENSZ BT mandátumának meghosszabbítását sürgeti a vegyifegyver-vizsgálat ügyében
...
Az elnök csütörtökön Twitter-bejegyzésben szorgalmazta a mandátum meghosszabbítását.
"Az ENSZ Biztonsági Tanácsa mindentagjának meg kell szavaznia a mandátum megújítását" - fogalmazott Trump. Álláspontja szerint erre azért van szükség, hogy "az Aszad-rezsim soha többé ne követhessen el tömegmészárlást vegyi fegyverekkel".
Elemzők szerint üzenetét Donald Trump első...
2017-11-16 20:51:58
Migránsok menetelnek Velence városa fele Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti:
... eleje óta töb...
2017-11-16 16:31:28
A lengyel ellenzék megosztott a friss európai parlamenti határozat ügyében
...
Az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén a többségi frakciók megszavazták a lengyel jogállamiságról szóló határozatot, melynek alapján a testület elkezdi előkészíteni az uniós alapszerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben.
A fő lengyel ellenzéki párt, a Polgári Platform (PO) EP-frakciójának vezetése úgy döntött, hogy tagjai tartózkod...
2017-11-16 15:21:03
Lezártak egy 21 évvel ezelőtti gyilkossági ügyet Bács-Kiskunban
...
Mint írták, 1996. szeptember 21-én este Kiskunfélegyházán, a Szegedi út egyik lakásában ismeretlen tettesek több késszúrással megöltek egy 37 éves férfit, és az ingatlanból arany ékszereket tulajdonítottak el. A nyomozók a helyszínen olyan nyomokat és tárgyakat rögzítettek, amelyek lehetőséget adtak az elkövetők későbbi azonosítására.
A technikai eszközök és lehetőségek ...
2017-11-16 12:40:22
Szavazni fogsz áprilisban?
... parlamenti választások és európai parlamenti választások alkalmával egyaránt alkalmazzák. Kizárólag a hetven év felettiek, a mozgáskorlátozottak és a szavazókerületüktől 200 k...
2017-11-15 22:19:37
CBS televízió: lövöldözés volt Észak-Kaliforniában, hárman meghaltak
...
A CBS helyszíni riportja szerint a lövöldözés Rancho Tehama városkában, az ottani általános iskola előtt zajlott.
A három halott között van a lövöldözéssel gyanúsított férfi is.
Három sebesült gyermeket és egy felnőttet helikopterekkel szállították kórházba.
A Tehama megyei seriff hivatalának közlése szerint a rendőröket helyi idő szerint a reggeli órákban r...
2017-11-14 21:04:04
1 2 3 ................591 592 ........887 888 ........1182 1183 1184 
Címkék: Iszlám Állam, Goldman Sachs, Donald Trump, ENSZ BT, Sárközy Júlia, Iszlám Államot, Financial Times, Orbán Viktor, Tragédia Magyarországnak, Gazdasági Együttműködési, Fejlesztési Szervezet, ENSZ Biztonsági Tanácsa, Európai Parlament, Polgári Platform, Rancho Tehama, tavaly Isztambulban, lengyel ellenzék, friss európai, szíriai polgárháború, vádlottak listáján, terrorszervezet ugyanakkor, magyar-amerikai nagyvállalkozó, általa támogatott, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges beván, fejlett ipari, elnök csütörtökön, mandátum meghosszabbítását, mandátum megújítását, többségi frakciók, lengyel jogállamiságról, testület elkezdi, uniós alapszerződés, ingatlanból arany, helyszínen olyan, elkövetők későbbi, technikai eszközök, lövöldözés Rancho, ottani általános, három halott, lövöldözéssel gyanúsított, felnőttet helikopterekkel, rendőröket helyi, reggeli órákban, lengyelországgal, helikopterekkel, tulajdonítottak, ítélethirdetést,
© 2013 TVN.HU Kft.