Regisztráció  Belépés
Cattaro mítosza és Horthy Miklós démonizálása
... környező hegyekről, köztük az 1916 januárjában elfoglalt Lovcen csúcsáról is a lázadók felé irányították a lövegeket, ebben a helyzetben a felkelők megadták magukat. Mintegy 800 matrózt tartóztattak le, közülük majdnem 400 ellen indult eljárás. A lázadás vezetőit - összesen négy embert - kivégezték.

Az 1918/19-es magyarországi népköztársasági epizód, majd ko...
2018-02-09 17:00:38
Illegális bevándorlás - 29 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon hét migránst fogtak el, két gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.
A március 28-tól hatályos jogszabályo...
2018-02-05 07:11:31
Huszonhét évi börtönbüntetésre ítélték a "halál papját" Belgiumban
...
A Le Soir című belga lap beszámolója szerint a 61 éves Ivo Poppe elismerte, hogy többeket "halálba segített" a francia határ közelében található Menen település kórházában, ahol annak idején dolgozott. Mint mondta, levegőt fecskendezett be áldozatai vénájába, ezzel halálos kimenetelű légembóliát okozva.
A férfit saját anyja, apósa, két nagybátyja és egy ismeretlen kórhá...
2018-02-01 17:43:08
Még a börtönben ismét őrizetbe vették az Amnesty International törökországi elnökét
...
A beszámoló szerint az ügyészség fellebbezést nyújtott be Kilic szabadlábra helyezése ellen, az illetékes bíróság pedig kiadta az elfogatóparancsot. Kilicet anélkül, hogy elhagyta volna fogva tartásának helyszínét, tehát még az izmiri börtönben őrizetbe vették, majd a törvényszék elrendelte ismételt letartóztatását.
Kilicet tavaly júniusban állították elő a hatóságok. Fe...
2018-02-01 10:01:33
Bárkivel, bármikor
... TEK-be, hogy bomba van abban az épületben, ahol Navalnij ellenzéki televíziója is működik. Nem volt mit tenni, az erősfiúknak be kellett hatolni az épületbe és ha már ott voltak, le is tartóztattak pár embert a tévések közül. És még itt sincs vége a csodáknak. Mert ma magát Navalnijt is letartóztatták. Mert részt vett egy Putyin elleni tüntetésen. És nem, ne tessék izgulni, Putyin...
2018-01-29 18:01:00
Illegális bevándorlás - Hatvanhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 36 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 30 embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 78 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rend...
2018-01-29 15:01:51
Betlehem
... semmit, de iparkodjatok, mert ujjan idő gyün, hogy megemlegetitek...

- Sietünk, Károly bácsi.

Igazán siettünk volna, de úgy megbámulták takaros betlehemünket, úgy tartóztattak bennünket, etettek, itattak (ne mondják a szomszéd faluban, hogy nem látják szívesen a gyerekeiket) és főleg úgy tömték a perselyt, hogy se láttunk, se hallottunk.

Pedig k...
2018-01-26 21:59:17
Elismerte legalább tíz, legfeljebb húsz ember megölését a "halál papja" Belgiumban
...
A 61 éves Ivo Poppe már tárgyalása első napján elismerte, hogy "halálba segített" tíz-húsz embert a francia határ közelében található Menen település kórházában, ahol annak idején dolgozott. Mint mondta, levegőt fecskendezett be áldozatai vénájába, ezzel halálos kimenetelű légembóliát okozva.
"Tíz és húsz között, legfeljebb húsz. Ezek becslések, de ekörül van" - válaszol...
2018-01-23 16:53:39
Illegális bevándorlás - Negyvenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... határzáron. A román határszakaszon csupán egy határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 128 embert tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - január 8-ától 14-éig - ez a szám 118 volt. A román és ukrán határszakaszon 12 határsértőt fogtak el az elmúlt héten - derül ki...
2018-01-22 08:39:35
Illegális bevándorlás - 37 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és szombaton 16-16, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges be...
2018-01-15 07:05:09
1 2 3 ................101 102 ........151 152 ........201 202 203 
Címkék: Horthy Miklós, Amnesty International, börtönben ismét, 1916 januárjában, lázadók felé, felkelők megadták, lázadás vezetőit, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, március 28-tól, francia határ, férfit saját, ismeretlen kórhá, beszámoló szerint, ügyészség fellebbezést, illetékes bíróság, izmiri börtönben, törvényszék elrendelte, tévések közül, elmúlt héten, szomszéd faluban, román határszakaszon, határsértőt fogtak, gyanúsított ellen, megelőző héten, migránst fogtak, börtönbüntetésre, letartóztatását, embercsempészés, népköztársasági, határszakaszon, letartóztatták, megemlegetitek, international, betlehemünket, magyarországi, fecskendezett, jogellenesen, irányították, tartóztattak, fellebbezést, egyenruhások, démonizálása, jogszabályok, törökországi, iparkodjatok, törvényszék, szabadlábra, határsértőt, statisztika, gyanúsított, bevándorlás, légembóliát, januárjában, jogszabályo, televíziója, erősfiúknak, megbámulták, gyerekeiket, beszámolója, állítottak, kimenetelű, tartózkodó, legfeljebb,
© 2013 TVN.HU Kft.