|
|
|
... lisztet, cukrot, sütőport, sót és a mákot (illetve narancshéjat). Egy másik tálban kikeverjük a tojásokat, a tejfölt, az olajat, a narancslevet illetve aromát, majd összekeverjük a két tál tartalmát. 25-30 percig sütjük.
Earl Grey muffin
Hozzávalók:
1/3 csésze víz, 2 csapott evőkanál Earl Grey tea, 12,5 dkg vaj, ½ csésze cukor, 1 csomag vaníliáscuk... |
2010-05-17 20:41:50 |
|
|
|
|
|
|
... párjával, ne olvasson és ne egyen. Az ágyát csak alvásra és szeretkezésre használja.
5. Kerülje a serkentőszereket!
A kávé, a kóla és még a csokoládé is tartalmaz koffeint, amely erősen serkentő hatású, annyira, hogy ébren tartsa az embert. Ezért délután 4 óra után már ne fogyasszon ilyet. Ne dohányozzon, a nikotin is stimuláló hatású.
... |
|
2010-05-16 21:31:54 |
|
|
|
|
|
|
... is. Mintha csak a dédapja látott volna tönköly magot. Majd ezután megtudtam, hogy az EU szabályok szerint, azt a lisztet is lehet tönkölylisztként eladni, ami ebből a magból csak 15%-ot tartalmaz !! A boltban kapható tönkölylisztnek lehet hogy csak 15%-a tönköly? Ki hozhatott ilyen szabályt... És annak a 15% tönkölynek is csak a dédapja látott tönkölyt? Erre már csak hab volt ... |
2010-05-16 09:23:21 |
|
|
|
|
|
|
... zellerszárat felszeleteljük, és az is megy hozzá. Az átmelegedett sonkás ... |
|
2010-05-15 11:54:12 |
|
|
|
|
|
|
... tulajdonosként minden joga megvolt. De mégis, kinek írt akkor Daróczi Dávid búcsúlevelet? Feltehetően szerelmének, Liptai Claudiának, aki nagy valószínűséggel k... |
|
2010-05-15 10:22:12 |
|
|
|
|
|
|
... mint 1000 fajta alma található a világon. Mindegyikben
megtalálható a fehérje, rostanyag, keményítő, sók, almasav, cukor,
csersav. Magas a foszfor, a vas, és a nátriumtartalma.
Az almát nagyon rövid idő alatt megemészti a gyomrunk, és szinte azonnal
energiát nyerhetünk belőle. Magas foszfor tartalmának köszönhetően sokat
... |
2010-05-14 23:46:20 |
|
|
|
|
|
|
... turmixokba ne tegyük. Kitűnően használható lazaccal, kagylóval készülő ételek köreteként, illetve desszertek alapanyagaként. A kivit inkább nyersen fogyasszuk, főzés közben ugyanis vitamintartalmának nagy részét és szép zöld színét is elveszíti.
Míg húsa kalóriaszegénynek mondható, addig ásványi sókban meglehetősen gazdag. A gyümölcsök közül a legmagasabb C-vitamin tartalom... |
2010-05-14 22:44:10 |
|
|
|
|
|
|
... gondoljuk az igazi házi húsleves ízeire).
* Legfinomabb ételeink egyetlen edényben készülnek, és
* ezek mindig leveses, szaftos fogások.
* Nagyon sok az olyan tartalmas leves, ami főétkezésnek is beválik, pl. gulyásleves, babgulyás, palóc leves, stb.
Az ősmagyarok, a nyugati népeket több ezer évvel megelőzve, ismerték és alkalmazták a sz... |
2010-05-14 21:05:29 |
|
|
|
|
|
|
... kezet!
.. Vigyázzon a krém ne kerüljön a szem környékére.
..... A bolti termékekkel ellentétben ez a recept amit itt lejjebb majd
..... elkészíthetsz te magad is nem tartalmaz káros anyagokat.
..... És nincs mellékhatás!
.. EZ A SVÉDKESERŰ AMIT HÁZILAG KÉSZÍTESZ EL SOKÁIG ELÁLL !
.. SŐT MINÉL TOVÁBB ÁLL ANNÁL HATÁSOSABB !
........ |
2010-05-14 13:49:29 |
|
|
|
|
|
|
... turmixokba ne tegyük. Kitűnően használható lazaccal, kagylóval készülő ételek köreteként, illetve desszertek alapanyagaként. A kivit inkább nyersen fogyasszuk, főzés közben ugyanis vitamintartalmának nagy részét és szép zöld színét is elveszíti.
Míg húsa kalóriaszegénynek mondható, addig ásványi sókban meglehetősen gazdag. A gyümölcsök közül a legmagasabb C-vitamin tartalom... |
2010-05-13 20:15:03 |
|
|
|
|