Regisztráció  Belépés
XIX. Századi párizsi kurtizánok
... származnak. A Párizs Pretty Women című katalógusa 1883-ban jelent meg, és elsősorban olyan brit úriembereknek készült, akik Párizsba keresték a pénzért kapható örömöket. A katalógus tartalmazza az akkori idő leghíresebb prostituáltait, akik ügyfelei általában kiemelkedő üzletemberek és politikusok voltak.

...
2018-03-20 21:51:57
Donald Trump felvázolta tervét az opiát tartalmú szerek okozta válság leküzdésére
... az opiátválság által egyik leginkább sújtotta szövetségi állam déli városában, Manchesterben mondott beszédében vázolta fel a kormányzat tervét. Ez lényegében azokat a főbb elemeket tartalmazza, amelyeket vasárnap este Andrew Bremberg, a Fehér Ház belpolitikai igazgatója már felvázolt a sajtónak.
Donald Trump bejelentette: a kongresszus az idén és jövőre hatmilliárd dollárt ...
2018-03-19 21:42:41
Az avokádó gyógyhatásairól
... különböző karotinoidok kiváló forrása. Sokan a karotinoidok jelenétét a piros és narancssárga zöldségekkel és gyümölcsökkel kapcsolják össze, holott az avokádó is igen nagy mennyiségben tartalmazza ezeket az értékes fitonutrienseket: béta-karotin, alfa-karotin, lutein, neoxanthin, zeaxanthin, chrysanthemaxanthin, neochrome, béta-cryptoxanthin, violaxanthin. Minden egyes alkalommal...
2018-03-19 21:38:08
Elfogadod, az elvtelen összefogást?
Rábukkantunk egy titkos levélre, a baloldal legütőképesebb politikusának a locsolóversét tartalmazza. Tudjátok, egyszer, még a Heti Hetes idejében nagyon futottak a megtalált levelek. Akkor nem volt kínos, valószínűleg most sem az:
"Itt a tavasz lehellete, viszkit ittam, hehehe, locsolhatok blöe?...
2018-03-19 21:33:28
Árvízvédelmi töltésfejlesztés kezdődött a Felső-Tiszán
... folyószakaszon.
Átépítenek négy zsilipet, elvégzik a Tisza négy partvédelmi művének rekonstrukcióját Milota és Tiszabecs térségében, két gátőrház és védelmi központ korszerűsítését. A projekt tartalmazza korszerű gépek beszerzését és vízrajzi állomások modernizálását is.
A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében megvalósuló beruházással a Tisza és Ba...
2018-03-19 17:43:25
Szent József ünnepéről – II. János Pál Pápa
A Megváltó jövendő őrzője, “József úgy tett, amint az Úr angyala megparancsolta, és magához vette feleségét".
Az első évszázadok egyházatyái épp az evangélium indítására hangsúlyozták, hogy Szent József, amilyen szeretetteljesen viselte gondját Máriának és amilyen örömmel szentelte magát Jézus Krisztus nevelésének, ugyanígy oltalmazza és őrzi annak Titokzatos Testé...
2018-03-19 17:35:05
Tallóztam
... sütjük. Fontos tudni, a zsírban sült krumplit nehezen tudja megemészteni a szervezet, ezért káros a szervezetre. Ezzel szemben (testépítéshez elengedhetetlen) az összes növényi fehérjét tartalmazza. Sőt tartalmaz káliumot, kalciumot, foszfort és vasat.

A burgonyát, még a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, mert a benne lévő szénhidrát lassan szívódik fel, így nem dob...
2018-03-19 15:01:39
Dédapám öröksége: így gyógyítottak a régiek orvosságok nélkü
... sütjük. Fontos tudni, a zsírban sült krumplit nehezen tudja megemészteni a szervezet, ezért káros a szervezetre. Ezzel szemben (testépítéshez elengedhetetlen) az összes növényi fehérjét tartalmazza. Sőt tartalmaz káliumot, kalciumot, foszfort és vasat.

A burgonyát, még a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, mert a benne lévő szénhidrát lassan szívódik fel, így nem dob...
2018-03-19 12:33:22
Fekete István: Tavaszi hír
Fekete István: Tavaszi hír

Hűvös, tavaszi szél bújócskázott a bokrok között, és ha talált valami tavalyi levelet, azt hajszolta, amíg meg nem unta. Aztán visszakanyarodott, meglengette a mogyoróbarkákat, és sziszegett a kökénybokrok között, mert a kökény szúrt, mint a veszedelem.
A birkák nagy igyekezettel legelték az aszott füvet és nem emelték fel fejüket, mintha ...
2018-03-18 09:56:06
Fekete István: Mese
Fekete István: Mese

Volt egyszer egy gyerek, aki semmiben sem különbözött a többi gyermektől, legfeljebb annyiban, hogy azon az emlékezetes napon három szekundát fogott, ami komoly teljesítménynek számított, lévén azon az emlékezetes napon összesen öt óra, de ezekből egy ének és egy torna volt.

Mi tagadás, a gyermek mértéken túl elbúsulta magát, s ez okból elh...
2018-03-18 09:55:10
1 2 3 ...................1938 1939 ..........2907 2908 .........3876 3877 3878 
Címkék: Donald Trump, Szent József, János Pál Pápa, Fekete István, Párizs Pretty Women, Andrew Bremberg, Fehér Ház, Heti Hetes, Energiahatékonysági Operatív Program, Jézus Krisztus, Titokzatos Testé, opiát tartalmú, avokádó gyógyhatásairól, elvtelen összefogást, régiek orvosságok, pénzért kapható, katalógus tartalmazza, opiátválság által, kormányzat tervét, főbb elemeket, karotinoidok jelenétét, értékes fitonutrienseket, titkos levélre, baloldal legütőképesebb, locsolóversét tartalmazza, megtalált levelek, tavasz lehellete, projekt tartalmazza, első évszázadok, evangélium indítására, zsírban sült, összes növényi, benne lévő, bokrok között, kökénybokrok között, kökény szúrt, birkák nagy, aszott füvet, többi gyermektől, emlékezetes napon, torna volt, gyermek mértéken, fitonutrienseket, töltésfejlesztés, szeretetteljesen, rekonstrukcióját, gyógyhatásairól, elengedhetetlen, korszerűsítését, mogyoróbarkákat, teljesítménynek, fogyaszthatják, prostituáltait, megparancsolta, modernizálását, folyószakaszon, legütőképesebb,
© 2013 TVN.HU Kft.