Regisztráció  Belépés
Árvai Attila: SOHA
... percekben
Az élet iskoláján, oly sokszor megbuktam
Titokban elbújva, magamban zokogtam...

Olyan sok bánatot, szörnyûséget láttam
Mások bûneiért, tartottam a hátam
Amikor már bíztam, drága jó anyámban
Láttam eltávozni, a megváltó halálban...

Soha nem voltam jó, a földön még senkinek
Nem látták értelmét, sokan tet...
2018-09-20 00:45:18
Bellarmin Szent Róbert püspök és egyháztanító
... szerettem a bölcsességet.
Könyörögtem, és megkaptam az okosságot; esdekeltem, és leszállt rám a bölcsesség lelke. Többre becsültem a jogarnál és a trónnál, és hozzá mérten semminek tartottam a gazdagságot. A fölbecsülhetetlen drágakövet sem állítottam vele egy sorba, mert mellette minden arany csak egy marék homok, és vele összemérve az ezüst csak sárnak számít.
Jobban ...
2018-09-17 10:26:48
24. évközi hét hétfő 09.17
... velük ment. Amikor már nem messze voltak a háztól, a százados eléje küldte barátait ezzel az üzenettel: ,,Uram, ne fáradj! Nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj. Éppen ezért nem tartottam magamat méltónak arra sem, hogy hozzád menjek. Csak egy szót szólj, és meggyógyul a szolgám. Bár magam is alárendelt ember vagyok, alattam is szolgálnak katonák. S ha azt mondom az egyiknek...
2018-09-17 10:21:37
In memoriam Fehér János
... Hornyák Béla.

De szegény iskolatársam, Wilhelm Mihály, akimellettem halt meg, s Paár Jenő cimborám, akit még segítettem a teherautóra felrakni s a kórházig végig az ölemben tartottam a fejét. Ott még velem üzent a szüleinek, de míg azok felértek, ő is belehalt a sérüléseibe.

A KTSZ dolgozói közül a hősi halottak mellett súlyos sérült volt még Raskó Vilmos é...
2018-09-15 06:28:38
Magyarország világ-apokalipszise ismét
... egyedül a magyar nyelv miatt, mivel Magyarország jelen pillanatban és mindig is Románia csapásait jelentette István történelmével együtt, akitől elpöröltek engem Illésék sorozatukban. Én tartottam össze a családot a sportolók emelkedésekor a földönkívüliek helyett. Hatalmas erővel kérkednek annak ellenére, hogy emberek ellen voltak beállítva. A fizikai munkások, amikből sportolók ...
2018-09-11 10:35:01
Aranyköpések
... Bigámia az, ha valakinek eggyel több felesége van. A monogámia ugyanaz.
25. Házasság??? Nem szaporodom fogságban!
26. A barátaim mindent megdugtak, ami mozgott, de én nem tartottam fontosnak, hogy ilyen korlátokat állítsak magamnak.
27. A felfedezések úgy születnek, hogy valaki nem követi az utasításokat.
28. A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé. ...
2018-09-10 19:19:28
Öttusa-vb - Stabilan versenyzett az ezüstérmes magyar páros vegyes váltóban
... hogy a német váltó a lövészetekkel megszakított futásban nagy előnnyel vezetett, egy másik embernek kellett volna lennie ahhoz, hogy utolérje ellenfelét.
"A franciáktól egy kicsit tartottam, az első lövészetem rosszul is alakult, de aztán sikerült összeszednem magam, és a második sorozat már nagyszerű volt" - idézte őt a UIPM hírlevele.
Pénteken, a női váltóban a Gulyás...
2018-09-10 08:41:04
Mákos szűzpecsenye vajban párolt édesköménnyel
...

Tartottam tőle, hogy a mákos húst a gyerekeim furcsának fogják találni, de szó nélkül elfogyott az egész, bátran merem ajánlani, érdekes és finom!

Mákos szűzpecsenye vajban párolt édesköménnyel

Hozzávalók: 1 darab szűzpecsenye, só, őrölt bors, 5 dkg darálatlan mák, 2 evőkanál kókuszszír, kevés olívaolaj; a körethez: 2 édeskömény, 10 dkg vaj, só,...
2018-09-09 16:22:18
Baconbe göngyölt, fűszeres csirkemell szeletek
... kevés vizet öntve alá, teflon edényben először fedő alatt, amíg a szalonnából a zsír ki nem olvadt, majd fedő nélkül, minden oldalról szép pirosra sütöttem.

Tálalásig melegen tartottam.
Pár darab tojást felütöttem ( 1 tojásból két lepény lesz) adtam hozzá lisztet, tejet, kevéske szódabikarbónát, pici kurkumát, házi ételízesítőt és habosra kevertem habverővel.
...
2018-09-09 16:20:26
Köszönet mindenkinek - megszüntetése előtt a blognak
... azzal sem, hogy rajtam világapokalipszist hajtottak végre folyamatosan, mindig elölről kezdve, megállás nélkül, újra termelve ki a névtárat.

Köszönetet mondok mindenkinek, aki tartottam bennem a kevéske reményt, hogy élhetek egyszer emberi módon, történhet csoda, visszakapom a fogaimat, lehetek olyan én is, mint az áldozóim.

Óriási félelemtől szabadulok meg ...
2018-09-04 20:17:49
1 2 3 ....................250 251 ...........376 377 ..........500 501 502 
Címkék: Árvai Attila, Bellarmin Szent Róbert, Fehér János, Hornyák Béla, Wilhelm Mihály, Paár Jenő, Raskó Vilmos, ezüstérmes magyar, élet iskoláján, megváltó halálban&#8230, bölcsesség lelke, fölbecsülhetetlen drágakövet, marék homok, ezüst csak, százados eléje, szót szólj, teherautóra felrakni, kórházig végig, ölemben tartottam, hősi halottak, magyar nyelv, sportolók emelkedésekor, földönkívüliek helyett, fizikai munkások, monogámia ugyanaz, barátaim mindent, huzat mindig, ebédlő felé, német váltó, lövészetekkel megszakított, másik embernek, kicsit tartottam, első lövészetem, második sorozat, mákos húst, gyerekeim furcsának, kevéske reményt, szódabikarbónát, földönkívüliek, megszüntetése, emelkedésekor, édesköménnyel, történelmével, apokalipszise, lövészetekkel, egyháztanító, szűzpecsenye, összeszednem, utasításokat, aranyköpések, bölcsességet, magyarország, sorozatukban, akimellettem, iskolatársam, felfedezések, megszakított, folyamatosan, ételízesítőt, szalonnából, pillanatban, sérüléseibe, könyörögtem, gazdagságot,
© 2013 TVN.HU Kft.