Regisztráció  Belépés
Újabb rekordévre számítanak a német idegenforgalomban
... idén - nyilatkozott Guido Zöllick, az országos szálloda- és vendéglátóipari szövetség (Dehoga) elnöke.
Az ágazatot a bérek emelkedésével együtt járó gazdasági fellendülés mellett az április óta tartó meleg idő is támogatja, így az év második felében is jók lehetnek az eredmények, és 2018 sorban a kilencedik rekordév lehet.
Azonban a személyi költségek növekedése és az e...
2018-08-09 16:34:09
Újra több mint százmillió okostelefont adtak el Kínában egy negyedév alatt
... százalékra rúgott.
Elemzésében a Canalys megjegyezte, hogy egyre nehezebb a piaci verseny a kisebb gyártók számára. Az öt legnagyobb mobilgyártó együtt a piac 90 százalékát fedte le idén április-júniusban, míg egy évvel korábban 73 százalékra rúgott ez az arány.
Elemzők arra számítanak, hogy a következő negyedévekben csökken az okostelefonok eladása.
Tavaly a mob...
2018-07-30 17:09:57
Izraeli államfő: Horvátországnak szembe kell néznie saját múltjával
... kikiáltott Független Horv...
2018-07-25 21:21:02
Életfogytaglanra ítélték a londoni parlament mellett terrorgyanú miatt tavaly őrizetbe vett férfit
... Nagy-Britanniában tervezett terrortámadások előkészületeiért szabta ki az életfogytiglani börtönbüntetést. Az ítélet szerint Alinak legalább 40 évet kell rács mögött töltenie.
Khalid Alit tavaly április 27-én látványos rendőrségi kommandós akcióval vették őrizetbe a londoni Westminster kerület kormányzati negyedének közepén.
Az akciót a Scotland Yard terrorellenes ügyos...
2018-07-21 15:36:55
Aranycsapat-emlékév - A 35 éve elhunyt Budai II Lászlóra emlékeztek
... László nevelési képessége, másfelől az, hogy felismerte a sportban a nevelés fontosságát, edzői-nevelői minőségében is óriássá tették őt.
Szabó Tünde spo...
2018-07-02 21:22:14
Kártérítést kap a gyurcsányi rendőrterror 120 áldozata
... eredmény várható a Budaházy György perében ítélkező, azóta lemondott Kenéz Andrea bírónő elleni közokirat-hamisítás és hivatali visszaélés gyanújával indult nyomozásban, miután letelt az áprilisi feljelentést követő két hónapos alapszakasz - közölte Gaudi ügyvéd.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője elmondta: reményeik szerint a Budaházy-perben érintett bírók,...
2018-06-26 20:08:33
Jegyző: Józsefváros mindent megtesz az ott lakók egészségbiztonságáért
... eszközzel segíti a hatóságok munkáját, és mindent megtesz a józsefvárosiak egészségbiztonságának megőrzése érdekében - jelentette ki.
Hozzátette: ezért a képviselő-testület tavaly áprilisi döntésnek megfelelően igazságügyi szakértő kirendelését kérték a szennyezéssel kapcsolatos okok részletesebb kivizsgálása érdekében. Ugyanakkor az önkormányzat sürgető fellépése ellenére s...
2018-06-25 16:32:39
Török választások - Erdogan győzelmét ünnepli a kormánypárti török sajtó, az ellenzéki média nem vár érdemi vál
... jelszavakat tűzte a címlapjára.
Az ellenzéki nacionalista Haza Pártja (VP) lapja, a Yeni Cag szerint az eredmény értelmében Törökország két részre szakadt, és a két oldal között a tavaly áprilisi népszavazáson keletkezett szakadék tovább mélyül.
A kormánykritikus Cumhuriyet azt nehezményezte, hogy a választásra a lassan két éve tartó rendkívüli állapot, valamint az ellen...
2018-06-25 11:31:24
Török választások - Erdogan bejelentette győzelmét a török államfőválasztáson, az ellenzék kétségbe vonja ezt
... lépő végrehajtó ...
2018-06-24 23:32:31
Török választások - Stabilan vezet Recep Tayyip Erdogan a török elnökválasztáson
... eredményét....
2018-06-24 19:12:08
1 2 3 ...................236 237 ..........354 355 ..........471 472 473 
Címkék: Budai II Lászlóra, Recep Tayyip Erdogan, Guido Zöllick, Független Horv, Khalid Alit, Scotland Yard, Szabó Tünde, Budaházy György, Kenéz Andrea, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Haza Pártja, Yeni Cag, német idegenforgalomban, negyedév alatt, londoni parlament, gyurcsányi rendőrterror, kormánypárti török, ellenzéki média, ellenzék kétségbe, török elnökválasztáson, országos szálloda-, bérek emelkedésével, kilencedik rekordév, személyi költségek, piaci verseny, kisebb gyártók, évvel korábban, következő negyedévekben, okostelefonok eladása, életfogytiglani börtönbüntetést, ítélet szerint, londoni Westminster, nevelés fontosságát, áprilisi feljelentést, hatóságok munkáját, szennyezéssel kapcsolatos, önkormányzat sürgető, ellenzéki nacionalista, eredmény értelmében, tavaly áprilisi, kormánykritikus Cumhuriyet, életfogytaglanra, elnökválasztáson, előkészületeiért, terrortámadások, horvátországnak, börtönbüntetést, életfogytiglani, vendéglátóipari, kormánykritikus, józsefvárosiak, terrorellenes, népszavazáson,
© 2013 TVN.HU Kft.