Regisztráció  Belépés
Megkérdezték a miniszterelnököt,mi a véleménye a tüntetésről
... elégedetlenek az emberek, és szeretnék, ha a választás megismétlődne, illetve ha lemondana a Fidesz kormány. Mivel semmiféle következménye nem lett a tegnapi tüntetésnek, ezért jövőhéten újabb tüntetést szerveznek.

De miért nem történt semmi? Miért van az, hogy az emberek hiába adnak hangot a nemtetszésüknek, semmi nem történik? Orbán Viktor így nyilatkozott:
...
2018-04-15 17:42:57
Georg Spöttle : És akkor most mit szeretnétek?


-A tüntetés margójára-És akkor most mit szeretnétek?

Elnéztem a tegnapi tüntetést... hmmm... érdekes volt.
Már kissé szánalmasnak tartottam azt is, hogy a szónokok egy három perces beszédet nem tudtak fejből elmondani...
2018-04-15 11:58:58
A világ második legfontosabb híre a budapesti tüntetés
... vonulatát is: hogy együtt tüntetett jobbikos szélsőséges, fiatal, liberális momentumos és idős szocialista, Orbán összehozta az ősellenségeket. Megemlítik, hogy több kisebb szolidaritási tüntetést is tartottak vidéki magyar és európai városokban. A cikk szerint a tüntetés jól jelzi a nagyon mély megosztottságot a magyar társadalomban. Balázs Péter volt külügyminiszter is megszólal...
2018-04-15 10:57:59
Morvai Krisztina nyílt levele Varga-Damm Andreának
... mert hát mindig volt mód arra, hogy bizonyos emberek a kormányzatoktól megbecsülést nyerjenek a kormányzatok pártszínétől függetlenül. Egyébként pedig a Fidesz kormány alatt ugyanannyi tüntetést tiltottak be jogellenesen, mint a Gyurcsány kormány alatt."(forrás: Varga-Damm Andrea Facebook oldala)

(Szó szerint ezt írtad, Andrea, ennyit és nem többet, s ehhez illesz...
2018-03-06 21:37:12
Kapjatok már agyatokhoz!
... "oktatási rendszerváltásért" vonulnak az utcákra, eddig több ezren jelezték az esemény Facebook-oldalán a részvételüket.
Forrás: Eduline

Február 23-án, pénteken 17:30-tól tüntetést tartanak az oktatási rendszerváltásért, a Deák Ferenc térről indulva közösen a Parlament elé vonulnak majd. "Ez az utolsó reményünk arra, hogy korszerű oktatásban tanulhassunk, hogy norm...
2018-02-23 08:09:22
A megváltó ötlet: Döbrögit ki kell fütyülni!
... fütyülni!

Közzétéve 2016-10-17

Nem kell az Orbán takarodj, egy füttyből mindent érteni fog


Lopják a szabadságunk! - Repüljenek! címmel tartott közös tüntetést az Együtt és az LMP a Szabad sajtó útján. Az Együtt alelnöke mellett beszédet mondott Jávor Benedek, a Párbeszéd, Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hargitai Miklós, a lényegében ...
2016-10-17 17:57:51
Lovas István: politikai fegyverként használják fel a párizsi
... Dieudonné megnyilvánulásai e kategóriába tartoznának. Netán azért, mert kijelentései azonnali erőszakot váltanának ki?
Fővárosukban jelenleg kategorikusan tiltják a palesztinok melletti tüntetést. Miért, nagykövet úr? És miért csak velük nem szabad szolidaritást kinyilvánítani? Az ilyen demonstrációk is tiszteletlennek és ízléstelennek minősülnek?
És ha a mély gyász és e...
2015-01-10 23:17:52
Jobbikos tüntetés a hitelkárolsultakért pénteken,28.-án
... képviselő számos civil szervezet minden lehetséges eszközt fel kíván használni arra, hogy ennek a pénzügyi szemétnek a legalizációját megakadályozza.

November 28-án pénteken ezért tüntetést szerveznek az MNB és a Bank Center épületei közé így is kifejezésre juttatva a számukra teljesen elfoghatatlan törvénymódosítást.

A demonstráción felszólal többe között Dr...
2014-11-27 21:00:09
Egy titokzatos mesterdalnok
... történik. Nagyon szomorú és komoly félelemmel tölt el, hogy naiv emberek tömege felült ennek a tegnapi provokációnak. Különösen, hogy senki nem tudta megmondani, egyáltalán miért szervezték a tüntetést? Az internetadó ellen, ami nem lesz? Aligha. A tömeg valóban a kormány távozását követelte, de a lényeg mégsem ez volt. A ,,vonakodó csatlós" (a magyar kormány) számos ro...
2014-11-20 21:45:47
Tegnap is magas fordulatszámon pörgött a hülyeséggyár a parl
... szervezték
Tegnap | 08:01

Tegnap is magas fordulatszámon pörgött a hülyeséggyár a parlamenti ülésnapon. A napirend előtti felszólalásokból az a kép alakult ki, hogy a netadó elleni tüntetést az amerikai titkosszolgálat szervezte az MSZP-vel karöltve, amelyen Demszky Gábor randalírozott.

Egészen meglepő módon Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szót ké...
2014-10-29 07:35:00
1 2 3 4 5 
Címkék: Georg Spöttle, Morvai Krisztina, Varga-Damm Andreának, Lovas István, Orbán Viktor, Balázs Péter, Varga-Damm Andrea Facebook, Deák Ferenc, Jávor Benedek, Hadházy Ákos, Hargitai Miklós, Bank Center, Demszky Gábor, Varga Mihály, világ második, budapesti tüntetés, megváltó ötlet, titokzatos mesterdalnok, választás megismétlődne, tegnapi tüntetésnek, emberek hiába, tegnapi tüntetést&#8230, három perces, cikk szerint, nagyon mély, magyar társadalomban, kormányzatoktól megbecsülést, kormányzatok pártszínétől, esemény Facebook-oldalán, oktatási rendszerváltásért, utolsó reményünk, füttyből mindent, palesztinok melletti, ilyen demonstrációk, mély gyász, pénzügyi szemétnek, legalizációját megakadályozza, számukra teljesen, demonstráción felszólal, tegnapi provokációnak, internetadó ellen, tömeg valóban, kormány távozását, lényeg mégsem, magyar kormány, parlamenti ülésnapon, napirend előtti, netadó elleni, amerikai titkosszolgálat, miniszterelnököt, felszólalásokból, megnyilvánulásai, megosztottságot,
© 2013 TVN.HU Kft.