|
|
|
A brokkoli nemcsak az agyban zajló öregedési folyamatokat lassítja, hanem a testben végbemenő öregedési folyamatokat is, merthogy az egyik olyan zöldség, amely olyan antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek lassítják a sejtek elöregedését.
A brokkoli tehát jó h... |
2024-01-11 22:53:36 |
|
|
|
|
|
|
... anyagokra is szüksége van, hogy jól funkcionáljon. Ezek a tápanyagok a következők: A-, C-, E- és K-vitamin, valamint omega-3 zsírsavak, béta-karotin, cink, lutein és zeaxantin.
Ha tehetjük, fogyasszunk annyi halat, amennyit csak tudunk, hiszen omega-3 zsírsavakban bővelkednek, amelyek nagyon hasznosak a szem egészségének megóvásában. Az omega-3 zsírsavak a retina egészs... |
|
2023-01-07 20:32:22 |
|
|
|
|
|
|
... anyagokra is szüksége van, hogy jól funkcionáljon. Ezek a tápanyagok a következők: A-, C-, E- és K-vitamin, valamint omega-3 zsírsavak, béta-karotin, cink, lutein és zeaxantin.
Ha tehetjük, fogyasszunk annyi halat, amennyit csak tudunk, hiszen omega-3 zsírsavakban bővelkednek, amelyek nagyon hasznosak a szem egészségének megóvásában. Az omega-3 zsírsavak a retina egészs... |
2022-09-03 15:36:55 |
|
|
|
|
|
|
... anyagokra is szüksége van, hogy jól funkcionáljon. Ezek a tápanyagok a következők: A-, C-, E- és K-vitamin, valamint omega-3 zsírsavak, béta-karotin, cink, lutein és zeaxantin.
Ha tehetjük, fogyasszunk annyi halat, amennyit csak tudunk, hiszen omega-3 zsírsavakban bővelkednek, amelyek nagyon hasznosak a szem egészségének megóvásában. Az omega-3 zsírsavak a retina egészs... |
|
2021-09-20 17:29:56 |
|
|
|
|
|
|
... szüksége
van, hogy jól funkcionáljon. Ezek a tápanyagok a következők: A-, C-, E- és
K-vitamin, valamint omega-3 zsírsavak, béta-karotin, cink, lutein és zeaxantin.
Ha tehetjük, fogyasszunk annyi halat, amennyit csak tudunk, hiszen omega-3
zsírsavakban bővelkednek, amelyek nagyon hasznosak a szem egészségének
megóvásában. Az omega-3 zsírsavak a re... |
|
2021-07-26 07:25:40 |
|
|
|
|
|
|
... vitamint, például a gombákat. További D-vitamin-források a halak, a tojássárgája, a tej és a tejtermékek.
A D-vitamin napfény hatására is termelődik a szervezetünkben, így ha csak tehetjük, tartózkodjunk minden nap egy keveset a napon.
Az E-vitamin is egy antioxidáns vitamin, így gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik. Ezért hasznos lehet azok számára ... |
2021-06-15 21:01:18 |
|
|
|
|
|
|
... anyagokra is szüksége van, hogy jól funkcionáljon. Ezek a tápanyagok a következők: A-, C-, E- és K-vitamin, valamint omega-3 zsírsavak, béta-karotin, cink, lutein és zeaxantin.
Ha tehetjük, fogyasszunk annyi halat, amennyit csak tudunk, hiszen omega-3 zsírsavakban bővelkednek, amelyek nagyon hasznosak a szem egészségének megóvásában. Az omega-3 zsírsavak a retina egészs... |
2021-06-15 05:27:07 |
|
|
|
|
|
|
... rendszeresen kell szűrővizsgálatokra is járni.
A rákos betegségek elkerüléséhez lényeges az is, hogy odafigyeljünk az immunrendszerünkre, hogy folyamatosan tápláljuk, erősítsük. Mivel tehetjük ezt meg? Elsősorban az egészséges táplálkozással. Nagyon sok olyan zöldség és gyümölcs megtalálható a boltok polcain, amelyek segíthetnek az immunrendszer megerősítésében.
|... |
2020-12-06 20:46:18 |
|
|
|
|
|
|
... Tartósítószert nem kell tenni bele, elég az üres üveg forralással való csírátlanítása.
Hurutos köhögés esetén étkezések előtt együnk belőle egy teáskanállal. Langyos teába is tehetjük, citrommal ízesíthetjük.
Az erdei fenyőrügy hatása
- általános erősítőszerként is hatásos fogyasztása,
- légúti problémák, megfázás, köhögés, torokfájás esetén gy... |
2020-10-20 21:50:58 |
|
|
|
|
|
|
... érrendszeri megbetegedések megelőzésében. Legjobb, ha a fekete áfonyát nyersen fogyasztjuk, nem süteménybe sütve, hiszen a tápanyagok így nem érvényesülne... |
2020-08-11 23:13:41 |
|
|
|
|