Regisztráció  Belépés
Málnás kocka sütés nélkül
... cukorralfelfőzzük, majdmelegen a keksz tetejére öntjük, és hagyjuk megdermedni.
A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, majd a puding tetejére egyenletesen ...
2018-07-18 13:00:07
Cseresznyés-kekszes sütemény
... tortazselé




Elkészítés

Az édes vajas keksszel dupla rétegben kibéleljük a 24x24 cm átmérőjű tepsi alját.
50 dkg cseresznyét botmixerrel pürésítünk. A tejszínt kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a vaníliaaromát, a tejföl...
2018-07-17 18:50:25
Mascarponés epertorta sütés nélkül
... pisztácia




Elkészítés

Elkészítés: A mascarponét simára keverjük a citrom levével, reszelt héjával, a vaníliás cukorral és a porcukorral. Beledolgozzuk a zselatinfixet. A tejszínt kemény habbá verjük, és ezt is a krémbe forgatjuk.
...
2018-07-17 15:03:12
Epres tojáslikőrös krémes sütés nélkül
... (darabolva a díszítéshez)




Elkészítés

A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadagoljuk a tejfölt, a kétféle cukorral.
Ezután belekeverjük a tojáslikőrt. Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a krém fel...
2018-07-17 14:16:22
Epres joghurtfagyi
... dkg méz
2,5 dl habtejszín
25 dkg eper

Elkészítés

A citromfűlevelet nagyon finomra vágjuk, majd összekeverjük a joghurttal és a mézzel. A tejszínt keményre felverjük, és a habot a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy hosszúkás 1 l-es formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük 1 órára.
Közben az epret megmossuk, kic...
2018-07-17 14:10:51
Olasz mandulatorta - (Emese alap tortái)
... tesszük és előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 40 percig sütjük. A mascarponét a vaníliavelővel, a porcukorral és a mandulalikőrrel simára keverjük. Beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt, és a krémet a kihűlt tortalapra simítjuk. A tortabevonót vízfürdőn megolvasztjuk, hideg tepsi hátára simítjuk, és hűvös helyre tesszük. Ha megdermedt, csokiforgácsokat faragunk belőle. A ma...
2018-07-13 13:05:45
Orosz krémes
... megsütjük. A másik két lappal is ugyanígy járunk el.
A krémhez a lisztet felfőzzük a sűrített tejjel, majd kihűtjük. Ezután a vajjal és a vaníliás cukorral jól kihabosítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és apránként hozzákeverjük. A lapokat megkenjük, egymásra helyezzük, és a tetejét is megkenjük a krémmel. A süteményt ezután néhány órára hűtőbe tesszük.
...
2018-07-10 23:54:09
Sütemények gyümölccsel - BOGYÓSOK
... gyümölccsel, mert elnyomja a jellegzetes ízét. Kiváló tejszínhabbal.
SZEDER
A szeder kiváló süteménybe, ráadásul párolással csak nő az aromája. Jó ízű és látványnak sem utolsó. Ha tejszínt vagy túrós keveréket ízesítünk vele csak teljesen érett gyümölcsöt használjunk.

KEMÉNY BOGYÓS GYÜMÖLCSÜK:

RIBIZLI
Bár a ribizli nyersen nagyon savanyú, de...
2018-07-10 18:09:45
Minden nap elkészíteném ezt a tortát!
... elő egy kapcsos torta formát, helyezzük bele a piskótákat, locsoljuk meg, a karamellás tejjel.

Oldjuk fel a zselatin egy kevés vízbe és hagyjuk állni, 10 percet. Verjük fel a tejszínt és tegyük be a hűtőszekrénybe. Kavarjuk ki a vajat a cukorral (használhatunk porcukrot), akkor lesz jó amikor krémes, tegyük hozzá a joghurtot és a tejfölt. A zselatint kavarjuk a vajas kr...
2018-06-30 16:22:40
Meggyes-gesztenyés sütemény
... tetején.
A meggyes zseléhez a meggybefőttet a cukorral felforraljuk, majd belekeverjük a zselatint és hűtőszekrényben addig pihentetjük amíg elkezd besűrűsödni. A tejszínes krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzá adjuk a porcukrot és a mascarponet is.
A gesztenyés krémhez a pudingporból, tejből és cukorból sűrű krémet főzünk. Ha kihűlt belekeverjük a g...
2018-06-24 16:11:27
1 2 3 .................209 210 ........313 314 ........417 418 419 
Címkék: KEMÉNY BOGYÓS GYÜMÖLCSÜK, keksz tetejére, málnát megmossuk, puding tetejére, édes vajas, tejszínt kemény, mascarponét simára, citrom levével, vaníliás cukorral, krémbe forgatjuk, kétféle cukorral, citromfűlevelet nagyon, tejszínt keményre, joghurtos keverékbe, fagyasztóba tesszük, epret megmossuk, mandulalikőrrel simára, kemény habbá, kihűlt tortalapra, tortabevonót vízfürdőn, lisztet felfőzzük, sűrített tejjel, lapokat megkenjük, süteményt ezután, jellegzetes ízét, szeder kiváló, ribizli nyersen, kapcsos torta, karamellás tejjel, kevés vízbe, zselatint kavarjuk, meggyes zseléhez, cukorral felforraljuk, tejszínes krémhez, gesztenyés krémhez, csokiforgácsokat, mandulalikőrrel, citromfűlevelet, hűtőszekrényben, lecsepegtetjük, hozzáadagoljuk, hűtőszekrénybe, babapiskótával, vaníliavelővel, előmelegített, vaníliaaromát, összekeverjük, használhatunk, hozzákeverjük, beleforgatjuk, meggybefőttet, beledolgozzuk, tejszínhabbal, zselatinfixet, megolvasztjuk, egyenletesen, belekeverjük, joghurtfagyi, mandulatorta,
© 2013 TVN.HU Kft.