Regisztráció  Belépés
Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban
... tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom

bors

Elkészítés ideje: 45 perc, pácolás: 1 óra

A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. Forgasd bele a húst, és lefedve rakd a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól átjárják.|...
2018-07-12 13:41:13
mustárszószos csirke
... teljesen megsütnöd, csak majdnem készre, hiszen még újra fogod hőkezelni a mártással együtt. Tedd ki a húst egy tányérra.

3. A megmaradt mustáros páchoz öntsd hozzá a tejet és a tejszínt, a serpenyőben keverve kezdd el melegíteni, majd öntsd hozzá a vízzel elkevert keményítőt. Keverd folyamatosan, míg szépen besűrűsödik az állaga.

4. Az elősütött húsokat tedd...
2018-07-09 19:11:07
Ez a eperpite mindent visz és még sütnöd sem kell!
... kávékiöntőbe, és hagyd megduzzadni 5-10 percig. Ezután nagyon lassú tűzön oldd föl. Az olvasztott zselatint öntsd az eperpüréhez. Keverd el.

6. Egy tálban botmixerrel verd sűrűre a tejszínt. Szórd bele a porcukrot, és ezzel keverd tovább. A vaníliakivonatot is hozzáöntve, verd nagyon keményre.

7. Töltsd hozzá az eperzselét, és finoman forgasd bele. Add hozzá ...
2018-06-10 13:48:51
A 7 legfinomabb karácsonyi likőr receptje házilag
... kontyalávalót.



Ír krémlikőr

4 evőkanál kristálycukrot kevés vízzel karamellizálj, majd önts rá fél liter felforralt, de már langyosra hűlt tejszínt. Addig főzd együtt, míg elolvad a karamella, de ügyelj rá, hogy ne kezdjen el forrni. Tegyél bele 2 csomag vaníli...
2018-04-11 19:31:11
Hűsítő kiwis torta!
... porrá, add hozzá az olvasztott vajat, és keverd össze.
Készítsünk elő egy kerek, 24 átmérőjű sütőformát, béleljük ki sütőpapírral. A kekszes tésztával töltsük ki az alját!
A tejszínt verjük fel a vaníliacukorral és a porcukorral habosra.
A zselatint készítsük el csomagolása alapján.
A krémsajthoz adjuk hozzá a citromlevet, a kész zselatint, és keverjük össze. ...
2018-03-24 17:56:45
Forró csoki - a megunhatatlan
... tej, 2 dl tejszín, 1 vaníliás cukor, 1 evőkanál (barna)cukor, 20 dkg 60−70% kakaótartalmú étcsokoládé, csipet só, őrölt fahéj, tejszínhab, csokireszelék

Elkészítés: A tejszínt, a vaníliás cukrot és 1 csipet sót keverj össze egy nagy lábosban, és kis lángon melegítsd. Egy másik edényben az apróra tört csokit egy bögre tejjel addig melegítsd és kavargasd, amíg kréme...
2018-03-24 00:41:20
Egyszerű kávés panna cotta
... díszítéshez


Elkészítés

A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A vaníliarudat hosszában felhasítjuk, és kikaparjuk a belsejét. A csokoládét apró darabokra törjük vagy vágjuk.
A tejszínt kis edénybe öntjük. Hozzáadjuk presszókávét, a felaprított csokoládét és a vaníliarudat a kikapart velővel együtt, majd felforraljuk. A vaníliarudat...
2018-03-14 23:25:33
Cseresznyés sajttorta sütés nélkül
... meg most éppen hiánycikk sajna)
10 dkg cukor
2,5 dl zsíros tejszín (min. 30%-os)
1 teáskanál vaníliakivonat, vagy tasaknyi vaníliáscukor

Kezdjük azzal, hogy a tejszínt betesszük a mélyhűtőbe, mert csak alaposan lehűtve fogjuk tudni felverni.

A kekszmorzsát összekeverjük a (barna)cukorral és a fűszerrel, hozzákeverjük az olvasztott vajat és ki...
2018-02-02 16:29:29
A tejszínes póréhagyma-krémleves
... borsozd. Tedd hozzá a megpucolt, kis darabokra vágott krumplit, és főzd körülbelül 15 percig.Ha a krumpli puha, vedd le a tű...
2018-01-30 14:12:59
Szikkadt kalácsból mit lehet készíteni?
... (elhagyható)

1. A tejet, a cukrot és a vaníliás cukrot egy lábasba öntjük, majd közepes lángon addig melegítjük, míg a cukor elolvad. Ha kész, levesszük a tűzről, hozzáöntjük a tejszínt és hűlni hagyjuk.
2. A kalácsot felkockázzuk, a diót és a porcukrot összekeverjük.
3. Ha langyosra hűlt a cukros tej és tejszín, hozzáadjuk a tojást és jól elkeverjük.
4....
2017-11-15 13:30:14
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: eperpite mindent, csirkemellet mosd, tejszínt keverd, reszelt sajttal, apróra vágott, hűtőbe legalább, mártással együtt, megmaradt mustáros, serpenyőben keverve, vízzel elkevert, elősütött húsokat, olvasztott zselatint, tálban botmixerrel, olvasztott vajat, kekszes tésztával, tejszínt verjük, porcukorral habosra, zselatint készítsük, krémsajthoz adjuk, kész zselatint, vaníliás cukrot, nagy lábosban, másik edényben, apróra tört, bögre tejjel, zselatinlapokat hideg, vaníliarudat hosszában, csokoládét apró, felaprított csokoládét, kikapart velővel, tejszínt betesszük, kekszmorzsát összekeverjük, krumpli puha, lábasba öntjük, cukor elolvad, porcukrot összekeverjük, vaníliakivonatot, vaníliacukorral, zselatinlapokat, vaníliakivonat, kristálycukrot, összekeverjük, megunhatatlan, vaníliáscukor, kakaótartalmú, mustárszószos, hozzákeverjük, karamellizálj, kontyalávalót, csokireszelék, vaníliarudat, presszókávét, felforraljuk, sütőpapírral, kekszmorzsát, folyamatosan, felkockázzuk, csirkemellet, kávékiöntőbe,
© 2013 TVN.HU Kft.