Belépés
Kíméletes méregtelenítés felsőfokon útifű maghéjjal
... szénhidrátok, a rostok, a zsír és a víz.

A rohanó, felgyorsult világban fogyasztott ételek többségéről elmondható, hogy bővelkedik zsírokban, szénhidrátokban, illetve a sok hús- és tejtermék fogyasztása miatt a fehérje-bevitel is meghaladja a szervezet számára optimális mennyiséget. Ezek az anyagok roppant módon leterhelik a beleket, és a kevés rostfogyasztás miatt a fé...
2024-03-10 22:10:15
Minden napra, gyógyulásra, alma
... szívbetegségek és a szívrohamok fő rizikófaktora. A pektin jelenlétében az elfogyasztott koleszterin mindaddig a bélcsatornában marad, amíg ki nem ürül. Egy alma elfogyasztása főétkezés vagy tejtermék elfogyasztása után, egyfajta védettséget nyújt a koleszterin ellen. A pektin megköti a vastagbélben a rákkeltő anyagokat, ezért gátolhatja a bélrák kialakulását. Az alma pektinanyaga...
2024-03-02 22:00:31
A kivi gyógyhatásairól
... felével, vagy egy vékony szelet gyümölcshússal bedörzsölöd a sütni kívánt húst, akár negyedóra alatt is omlósra puhul. Ugyanezen enzimek miatt nem készíthető a kiviből tejes turmix: minden tejtermék kicsapódik tőle. Joghurtokba, tejes tortákra szeletelve használd, ellenkező esetben keserű ízt kapnak tőle.

A kivi értéke az ásványtartalmában van. Figyelemre méltó mennyis...
2024-02-16 20:10:05
Táplálékok, amelyeket semmiképp se kombináljunk egymással
... amelyek egymással kombinálva nemcsak a megfelelő emésztést képesek meggátolni, de azt is megakadályozzák, hogy a szervezet elegendő tápanyaghoz jusson.

Sokan szeretnek sajtos, tejtermékes húsételeket készíteni. Azonban azt tudnunk kell, hogy mindkét táplálék, azaz mind a hús, mind a sajt nagyon magas fehérjetartalommal rendelkezik és mindkettőt nagyon nehéz megemészteni...
2023-12-27 21:28:04
Nem kombinálható táplálékok
... amelyek egymással kombinálva nemcsak a megfelelő emésztést képesek meggátolni, de azt is megakadályozzák, hogy a szervezet elegendő tápanyaghoz jusson.

Sokan szeretnek sajtos, tejtermékes húsételeket készíteni. Azonban azt tudnunk kell, hogy mindkét táplálék, azaz mind a hús, mind a sajt nagyon magas fehérjetartalommal rendelkezik és mindkettőt nagyon nehéz megemészteni...
2023-12-02 22:42:17
"A" vitamin források
... tudjuk a szervezetünk A-vitamin szükségletét.

Az A-vitamint állati és növényi forrásokból is bevihetjük a szervezetünkbe. Gazdag forrásai közé tartozik a hús, a baromfi, a hal, a tejtermék, illetve a zöldségekben és gyümölcsökben is fellelhető ez a vitamin, mint például a spenótban és a sárgarépában.

A marhamáj is nagy mennyiségben tartalmazza ezt a vitamint,...
2022-03-14 21:12:04
Mikrobiom-helyreállító ételek
... fogyasztásuk csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, és fehérjetartalmuk miatt a fogyókúrának is jó kiegészítői lehetnek.

A kefir egy fermentált tejtermék, akárcsak a joghurt. Mindkettő probiotikus jellegű, tehát olyan baktériumokat tartalmaz, melyek eljutnak a vastagbélig, megtapadnak annak falán, és gazdagítják a bélflórát. A kefir segít...
2021-10-31 20:19:29
Romhányi József: Marhalevél
... tollat ragadott csülköm,
hogy amit a marhanyelv elbôgni nem restell,
így adjam tudtára, Mester!
Ön, ismervén jól a tehénszív rejtelmét,
tudja, hogy nem minden a napi tejtermék.
Amíg szorgalmasan duzzasztom tôgyemet,
gondolatom egyre Ön körül ôgyeleg.
Muú! Minden bikák közt legelôkelôbb!
Midôn megláttam a legelô elôtt,
elpirulta...
2021-05-11 16:24:39
Zsírcsökkentő diéta
... nyirokrendszer és csökkenjen a cellulit mértéke. A kalóriabevitelt a diéta napi 1100-1200 kalóriára korlátozza. Az olyan ,,anyagcsere gátló" táplálékok, mint például a búza és a tejtermékek fogyasztása azonban tiltott.

Az első fázis során fogyasztható:
vörösáfonyás víz
,,hosszú élet" koktél
napi kétszer egy evőkanál bio, ma...
2020-10-08 23:36:20
A csontritkulásról szakszerűen
... szerves és szervetlen állomány aránya megmarad. Noha előre jelezhető, hogy kik fognak csontritkulásban megbetegedni, hiszen a hajlamosító tényezők ismertek (pl. sovány testalkat, kevés tejtermék fogyasztása, dohányzás, kevés testmozgás stb.), mégis többnyire csak akkor figyelünk fel a már kialakult bajra, amikor komoly, vissza nem fordítható elváltozások, csonttörések is kialakult...
2020-05-19 20:28:31
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Romhányi József, kivi gyógyhatásairól, csontritkulásról szakszerűen, szervezet számára, anyagok roppant, kevés rostfogyasztás, pektin jelenlétében, elfogyasztott koleszterin, bélcsatornában marad, alma elfogyasztása, koleszterin ellen, pektin megköti, rákkeltő anyagokat, bélrák kialakulását, alma pektinanyaga, vékony szelet, sütni kívánt, kiviből tejes, kivi értéke, megfelelő emésztést, szervezet elegendő, sajt nagyon, szervezetünk A-vitamin, fermentált tejtermék, kefir segít, marhanyelv elbôgni, tehénszív rejtelmét, napi tejtermék, legelô elôtt, cellulit mértéke, diéta napi, olyan &#8222, tejtermékek fogyasztása, első fázis, hajlamosító tényezők, csontritkulásban, csontritkulásról, fehérjetartalmuk, megakadályozzák, szénhidrátokban, gyógyhatásairól, kalóriabevitelt, nyirokrendszer, gyümölcshússal, méregtelenítés, szívbetegségek, kialakulásának, rostfogyasztás, bélcsatornában, szervezetünkbe, gyümölcsökben, baktériumokat, elfogyasztása, elfogyasztott, zsírcsökkentő, rizikófaktora, szorgalmasan,
© 2013 TVN.HU Kft.