Regisztráció  Belépés
Keresztény vers- Jairus leánya
... eszmél.

Kézen fogja Jézus:
,,Nem halt meg, csak alélt,
Leányka, ébredj fel,
Ébredj, kicsiny cseléd!''

Kél a kedves halott
Csillag-tekintettel;
Holdsugár szőnyegén
Áll a szelíd Mester.
Szedő Dénes, 1947.

...
2018-08-11 09:38:26
Fogyókúrás recept
... erősebb csontozatú, vagy izmosabb egyének, akik akkor is nagyobb súllyal rendelkeznek, ha valójában nem kövérek.
Az életkorra, szervezetünk állapotára, a jelenlegi testsúlyunkra is tekintettel kell a diétát megállapítani és ehhez feltétlen orvosi segítségre is szükség van.
Önmagában a kisebb testsúly sem káros, ha valaki rendszeresen sportol, egészségesen él, és egyébkén...
2018-08-11 06:57:17
Emberi természet
..."Mennyire kevéssé vannak tekintettel az emberi természetre azok, akik mélységesen megbotránkoznak azon, hogy mindenféle képességű, vérmérsékletű, neveltetésű, szokású és életvitelű emberek magaviseletében fellelhetők megfontolatlan lépések és szabálytalanságok, minekutána hatalmas változásokat éltek át."

-Jonathan Edwards-...
2018-08-10 09:49:08
Debreceni iskolabotrány: megszólal Rózsavölgyi
... igen.

KÖZLEMÉNY
Én, Rózsavölgyi Gábor intézményvezető ezúton kívánok a Debreceni Tankerületi Központ velem és az intézményvezetői pályázattal kapcsolatos közleményére reagálni, tekintettel arra, hogy abból úgy tűnik, mintha az általam vezetett intézmény törvénytelenül működött volna két éven keresztül. Ezt teljes mértékben visszautasítom!

A Debreceni Ady...
2018-08-09 20:10:32
Ukrán válság - Rakéta csapódott egy ukrán katonákat szállító autóba a Donyec-medencében, áldozatok
... területükön, a luhanszki szakadárok pedig öt tűzszünetsértésről számoltak be.
A térségben legutóbb július 1-jétől léptetek életbe újabb fegyvernyugvást az aratási időszakra való tekintettel.
Február végén életbe lépett a Donyec-medence Ukrajnába történő visszaintegrálásáról szóló ukrán törvény, amely Oroszországot agresszor, megszálló államnak, a szakadár ellenőrzés ala...
2018-08-09 13:41:26
Sziget - Pély Barna a Music Boxban: vissza a gyökerekhez
... mondta, az elmúlt hónapokban és a közeljövőben is alapvetően az album számait játssza fellépésein, persze kiegészítve régi slágerekkel.
"A Sziget felkérésére, a külföldi nézőkre is tekintettel most egy olyan műsort adtam elő, amiben azért néhány feldolgozás is helyet kapott. Igyekeztem a dalokkal kapcsolatos érzéseimet belevinni az előadásba, amit a közönség nagyon jól fogado...
2018-08-08 19:30:54
Az NMHH 75,8 millió forintra bírságolta a Magyar Telekomot
... megkezdte a szolgáltatást.
Súlyosbító körülményként értékelték, hogy a Magyar Telekom a hírközlési jogszabályok ismeretében járt el szabálytalanul.
Az ismételt jogsértésre tekintettel az NMHH - az elektronikus hírközlésről szóló törvényben nevesített mérlegelési jogkörében eljárva - a szolgáltató vezető tisztségviselőjére további 3 millió forint bírságot szabott ki....
2018-08-08 16:50:10
Németországba látogat a török elnök szeptember végén
... diplomáciában a legmagasabb szintű hivatalos vizit.
Frank-Walter Steinmeier már a júniusi törökországi elnökválasztás előtt jelezte, hogy a két ország közötti szoros kapcsolatokra tekintettel meghívja a következő török államfőt, akárki nyeri is majd meg a választást.
Recep Tayyip Erdogan látogatása jóval az időpont bejelentése előtt közéleti vitához vezetett Németországb...
2018-08-07 23:10:12
Az Egység Törvénye
... szolgálatra irányult, hogyan lenne számodra lehetséges az előrehaladás a harmadikból a negyedik denzitásba? Miféle tanulás lenne szükséges ehhez?

Ré: Ré vagyok. Hosszára való tekintettel, mostanra ez lesz az utolsó kérdés ennek az instrumentumnak.

Emlékeztek rá, hogy némileg részleteztük, hogy a mások szolgálata felé nem irányultak miként képesek ennek ellen...
2018-08-06 13:45:26
Fogorvos: nagy melegben könnyebben belobban a gyulladt fog
...
A Semmelweis Egyetem fogászati klinikájának osztályvezetője elmondta: ha a begyulladt fog panaszokat okoz, el kell távolítani, de a nagy melegre tekintettel fokozottan figyelni kell a hűtésre.
A szakértő szólt arról is, hogy a fogszuvasodás továbbra is népbetegség, fontos lenne a rendszeres kontroll, mert azzal megelőzhető lenne a gyökértömés és a fogeltávolítás....
2018-08-06 12:06:32
1 2 3 ...................930 931 ..........1395 1396 .........1859 1860 1861 
Címkék: Pély Barna, Music Boxban, Magyar Telekomot, Egység Törvénye, Rózsavölgyi Gábor, Debreceni Tankerületi Központ, Debreceni Ady, Donyec-medence Ukrajnába, Magyar Telekom, Frank-Walter Steinmeier, Recep Tayyip Erdogan, Semmelweis Egyetem, ukrán katonákat, török elnök, kedves halott, szelíd Mester, jelenlegi testsúlyunkra, diétát megállapítani, kisebb testsúly, emberi természetre, intézményvezetői pályázattal, általam vezetett, luhanszki szakadárok, térségben legutóbb, aratási időszakra, szakadár ellenőrzés, elmúlt hónapokban, album számait, külföldi nézőkre, olyan műsort, dalokkal kapcsolatos, közönség nagyon, hírközlési jogszabályok, ismételt jogsértésre, elektronikus hírközlésről, szolgáltató vezető, legmagasabb szintű, júniusi törökországi, következő török, időpont bejelentése, negyedik denzitásba, utolsó kérdés, mások szolgálata, nagy melegre, szakértő szólt, fogszuvasodás továbbra, rendszeres kontroll, intézményvezetői, megbotránkoznak, instrumentumnak, osztályvezetője, magaviseletében,
© 2013 TVN.HU Kft.