Regisztráció  Belépés
Háromszázmillió forint közművelődési támogatás települési önkormányzatoknak
...
A pályázat az önkormányzatok saját fenntartásában vagy közművelődési megállapodás alapján működtetett közművelődési intézmények, közösségi színterek karbantartását vagy felújítását, műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítását segíti.
A vissza nem térítendő költségvetési támogatás megállapítása a települési önkormányzatok által vállalt önrész...
2018-07-03 09:30:46
Véget ér a tanév, kezdődik a vakáció
... év közötti diákok kaphatnak munkalehetőséget - nyilatkozta az MTI-nek korábban a pénzügyminiszter.
Varga Mihály elmondta, a programban új elem, hogy a területi, települési önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények mellett ezentúl a mezőgazdaság és vendéglátás területén működő vállalkozásoknál is támogatható a diákok legfeljebb napi 8 órás foglalkoztatása. Ar...
2018-06-15 07:04:13
Költségvetés - Több mint félmilliárddal nőhet a hazai nemzetiségek támogatása
... nemzetiségek idei támogatására 10,5 milliárd forintot különítettek el, és ez jövőre 653 millió forinttal, több mint 11 milliárd forintra nőne.
A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok, valamint az országos nemzetiségi önkormányzatok, az általuk fenntartott intézmények és a nemzetiségi média támogatása nem változik a javaslat szerint - közölte.
Ritter Imre elmo...
2018-06-13 18:52:09
Költségvetés - NKA, MTA, MMA, filmalap
... támogatás 806 millió forint lesz. A Közgyűjteményi Digitalizálási Stratégia megvalósítására 1,5 millió forintot irányoz elő a jövő évi költségvetési törvényjavaslat.
A települési önkormányzatok által fenntartott vagy támogatott előadóművészeti szervezetek támogatására 12,78 milliárd forintot szánnak, ebből színházművészeti szervezetekre 9,68 milliárd forint, táncművészeti sze...
2018-06-13 17:32:30
Költségvetés - Mintegy 32 milliárd forinttal többől gazdálkodhatnak az önkormányzatok
...
A kormány által az Országgyűlésnek szerdán benyújtott dokumentum értelmében a helyi önkormányzatok működésének általános támogatására 157,6 milliárdot szánnak, szemben az idei 154,4-gyel.
A települési önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatására 189,4 milliárd forintot biztosítana a kormány. Korábban ez a szám 192,6 milliárd volt.
A települési önkormán...
2018-06-13 16:32:27
Varga Mihály: új lehetőségekkel bővül az idei nyári diákmunka program
...
A pénzügyminiszter elmondta, a programban új elemként jelenik meg, hogy - az erős munkaerő-kereslet kielégítése érdekében - a területi, települési önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények mellett ezentúl a mezőgazdaság és vendéglátás területén működő vállalkozások esetében is támogatható a diákok legfeljebb napi 8 órás foglalkoztatása.
A tárcavezető ism...
2018-06-04 08:21:13
A magyar lakosság jelentős része funkcionális analfabéta
... kinevezések tovább erősítettek: formailag a kormánytól független országos intézmények élére a Fideszhez hű emberek kerültek. A területi közigazgatásban azt látjuk, hogy a települési önkormányzatok önállósága jelentősen csökkent 1990-hez képest. A megyei kormányhivatalok élére a Fidesz-kormány által kinevezett politikusok kerülhetnek, így biztosítja a kormány, hogy a központi akara...
2018-04-07 10:42:41
Dr. Magyar György nyilvánosságra hozta ami a Fidesz vesztét
... informatikai rendszer bevezetéséről szól a titkos tanulmány, de a sorok között olvasva - már megint a sorok között kell olvasni! - világosan kirajzolódik a kistelepülési önkormányzatok bedarálásának terve. Azt, hogy ez a terv él és virul, maga a szöveg bizonyítja, amelyben benne foglaltatik:

“2018-2019 választási év: eredmények kommunikációja, érdeksér...
2018-04-06 20:41:49
Vas megyei projektre 212 milliárd forint uniós támogatás érkezett
... Operatív Program (TOP) keretében az általuk felosztható 21 milliárd forintos pályázati forrás szinte teljes egészében "gazdára talált", a kedvezményezettek döntő többségben települési önkormányzatok, a támogatott projektek zöme a települési közszolgáltatások javítását szolgálta.
Kondora István (Fidesz-KDNP) Sárvár polgármestere elmondta: a Rába-parti kisváros szinte valamenny...
2018-03-17 14:56:04
WT: rosszabb mentális állapotban vagyunk, mint 28 éve
Wittinghoff Tamás: rosszabb mentális állapotban vagyunk, mint 28 éve

Egyre nagyobb az elvárás a választók felől, hogy az ellenzéki pártok emelkedjenek felül a saját érdekeiken - mondja Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere.

A rendszerváltáskor pedig az volt az álmunk, hogy egyszer egy olyan országban fogunk élni, ahol a tehetség számít, ahol nem a hav...
2018-03-12 05:09:39
1 2 3 ...............48 ........72 ........95 96 
Címkék: Varga Mihály, Magyar György, Ritter Imre, Közgyűjteményi Digitalizálási Stratégia, Operatív Program, Kondora István, Wittinghoff Tamás, hazai nemzetiségek, idei nyári, magyar lakosság, önkormányzatok saját, települési önkormányzatok, önkormányzati fenntartású, diákok legfeljebb, országos nemzetiségi, általuk fenntartott, nemzetiségi média, javaslat szerint, kormány által, helyi önkormányzatok, települési önkormán, pénzügyminiszter elmondta, erős munkaerő-kereslet, kormánytól független, területi közigazgatásban, megyei kormányhivatalok, központi akara, titkos tanulmány, sorok között, kistelepülési önkormányzatok, szöveg bizonyítja, általuk felosztható, kedvezményezettek döntő, támogatott projektek, települési közszolgáltatások, választók felől, ellenzéki pártok, saját érdekeiken, rendszerváltáskor pedig, olyan országban, tehetség számít, pénzügyminiszter, színházművészeti, munkalehetőséget, vállalkozásoknál, kormányhivatalok, háromszázmillió, gazdálkodhatnak, törvényjavaslat, megvalósítására,
© 2013 TVN.HU Kft.