Belépés
A Reg-enor kúra alatt ajánlott minta-étrend
... vagy ehetsz zöld salátát.
******
A Regenor diétát mindenképpen csak az kezdje el, aki elegendő elszántságot, kitartást, hitet, motivációt érez magában arra, hogy hónapokig egy teljesen új étrend szerint étkezzen, melynek nem részei a tejtermékek, olajok, édességek, gyümölcsök és az alkohol sem!
*****
Mintaétrend:
- tükörtojás
- rántotta
- bundás ...
2018-10-17 21:12:16
Elmélkedés
... lefestette a sütőmestert a fején lévő kenyeres kosárral. Olyan élethűen sikerült, hogy eljöttek a madarak és csipkedni kezdték a festett kenyereket. Valaki felkiáltott: ,,Milyen ügyes festő! Teljesen élethűen festette meg a kenyereket." A valóságban azonban nem is volt a festő olyan ügyes. Ha az lett volna, megijedtek volna az embertől a madarak és nem bántották volna a...
2018-10-17 20:01:48
Isten miért nem utasítja el a bűnösöket?
... mivel te vagy kegyelmének címzettje.

A Siralmak könyve 3:22-ben a következőt olvashatjuk: ,,Isten irgalma soha nem ér véget. Csak az Úr kegyelme létezik, ami megment minket a teljes pusztulástól. (TLB fordítás)

Az üdvösséged nem a teljesítményeden alapul

A Biblia így fogalmaz: ,,Megmentett minket, de nem igaz tetteink miatt, hanem irgalma...
2018-10-17 19:30:46
Ferenc pápa: Ha nem szeretünk ...
... felszólítás a szeretetre és az irgalomra, és vigyáznunk kell, mert a másik sértegetésével, lenézésével, levegőnek nézésével már gyilkosai is vagyunk neki.
Feren...
2018-10-17 17:02:16
Kereszténység
... aktiváljuk a bennünk lévő erőt. A kereszténység elrettenti ettől az embereket, és óva inti az emberiséget attól, hogy bármilyen spirituális dolgot csináljanak, így tartva őket rabigában, egy teljesen materiális lét által.

A kereszténység mindig is csak egy eszköz volt, amivel a népességtől elvehették a spirituális tudást és hatalmat. Ezzel tartottak minket távol Istenei...
2018-10-17 13:28:39
Otthoni praktikák étvágytalanság ellen
... félórával elrágcsálhatunk fél teáskanál ajovan magot.

• Egy másik módszer: szórjunk három evőkanál ajovan magot némi citromlébe, és tartsuk száraz, sötét helyen, amíg teljesen ki nem szárad! Ezután keverjünk bele egy kis fekete sót! Fogyasszunk a keverékből egy teáskanálnyit langyos vízzel pár napig, napi két alkalommal!

6, Pitypanggyökér

...
2018-10-17 12:26:49
10 gyógynövény, amelyet otthon is termeszthet
... étvágytalanság.

9. Citromfű

A citromfű citromos és mentás illata és friss megjelenése széppé teszi kertjét. Ez a növény gazdag, nedves, de nem ázott földben részleges vagy teljes napfényben nő.

Mind savas mind lúgos talajon elél, és kevés trágyára van csak szüksége. Lakásban is termeszthető, de legalább napi hat óra napfényre van szüksége. Emel...
2018-10-17 12:25:41
Bálint Gazda: "Ezt már nem bírom tovább elhallgatni....
... "Ezt már nem bírom tovább elhallgatni....


A köztiszteletben álló Bálint Gyuri bácsitól évtizedek óta kapjuk a jó tanácsokat.
100. életévébe lépett, amikor úgy döntött teljesen elege lett, neki már nincs veszíteni valója, ezért kitálalta az igazságot:


"Bevallom szégyellem magam előtt is, amiért idáig hallgattam.
Sokan vannak az országba...
2018-10-17 09:25:04
Aranyosi Ervin ~ Kívánok teljes életetAranyosi Ervin ~ Kívánok teljes életet


Kívánok neked napsütést,
hogy elfeledd a szürkeséget,
s esőt, hogy jobban megbecsüld
a napot, ami téged éltet.

Kívánok sok-sok boldogságot,
mely gazdagítja szellemed,
és ...
2018-10-17 08:11:17
Az álmok birodalma....
... tudsz,
Nem számít, hogy nem alszol,
ébren álmodni ugyanolyan jó,
az ember örök álmodozó:

Gondolj el magadnak egy társat,
kivel a rosszat jónak látod,
kivel teljesül minden álmod,
akivel a holnapot bátran várod.
Menj el vele egy másik világba,
s ne gondolj többé a hibákra.
Élj úgy, mint az álmaidban,
s higgy a vágyaidban....
2018-10-16 23:26:24
1 2 3 ........12167 12168 ....18251 18252 ....24334 24335 24336 
Címkék: Bálint Gazda, Aranyosi Ervin, Bálint Gyuri, fején lévő, festett kenyereket, valóságban azonban, festő olyan, lett volna, következőt olvashatjuk, teljes pusztulástól, teljesítményeden alapul, másik sértegetésével, bennünk lévő, kereszténység elrettenti, emberiséget attól, teljesen materiális, kereszténység mindig, eszköz volt, népességtől elvehették, spirituális tudást, másik módszer, teáskanálnyit langyos, citromfű citromos, növény gazdag, köztiszteletben álló, ember örök, rosszat jónak, holnapot bátran, másik világba, teljesítményeden, köztiszteletben, elrágcsálhatunk, sértegetésével, étvágytalanság, pitypanggyökér, kereszténység, teáskanálnyit, pusztulástól, termeszthető, elszántságot, mindenképpen, mintaétrend, tejtermékek, sütőmestert, lenézésével, kegyelmének, felkiáltott, olvashatjuk, felszólítás, csináljanak, elhallgatni, megjelenése, szürkeséget, boldogságot, termeszthet, gyógynövény, spirituális, fogyasszunk, emberiséget, népességtől, szeretetre, vigyáznunk, aktiváljuk, elrettenti, citromlébe, elvehették,
© 2013 TVN.HU Kft.