Belépés
Debreceni iskolabotrány: megszólal Rózsavölgyi
... utasítani az intézményvezetőt a saját jogkörébe tartozó területen, tehát a szabadságok kiadása megfelelt a jogszabályoknak. Kizárólag maximális lojalitásom miatt nem kezdeményeztem a munkáltatói intézkedés bírósági felülvizsgálatát.

Az elmaradt tanórákkal kapcsolatban - a Tankerület állításával szemben - megtettem a szükséges intézkedéseket. 2017-ben részlet...
2018-08-09 20:10:32
ÁSZ: egy számjegyűre csökkenhet az szja
... hogy a nyáron indul az online számla-adatszolgáltatás. Kiemelte, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tervei között szerepel a kisvállalkozói adóbevallások elkészítése is, ami pedig a munkáltatói járulékcsökkentést illeti, a szociális hozzájárulási adó a terveknek megfelelően jövőre 17,5 százalékra mérséklődik, és négy év múlva 11,5 százalékon állhat meg.
Az alacsonyabb adókulcs...
2018-06-12 08:21:20
A Magyar Teátrumi Társaság támogatja a kollektív szerződések megkötését
... titkára kiemelte: ha sikerül megvalósítani a Magyar Színházi Dolgozók Szakszervezetének javaslatát, akkor a magyar színházi szakma lesz az első kulturális terület, amelyen a teljes munkáltatói és munkavállalói körre kiterjedő kollektív szerződés jöhet létre.
Beszámolt arról is, hogy a teátrumi társaság átfogó szakmai program - az Új Magyar Teátrum Program - kialakítását terve...
2018-05-28 19:40:07
Fél év alatt csúsztunk húsz évet: már csak 2050-re jósolja M
... 4 százalék fölötti, akkor nyugdíjprémiumra is számíthatnak az ellátottak.
Meg kell védeni a nők 40 évnyi munkaviszony utáni nyugdíjazását
Minden évben csökkennek a munkáltatói adóterhek, a ciklus végére legyen ez a legalacsonyabb a régióban.
2018-ban meghirdetik a Modern Falu Programot, amelynek központjában a lakhatási körülmények javítása áll.
...
2018-03-06 19:59:03
Gazdasági évnyitó - Orbán: nem engedhetünk be egyetlen migránst sem
... évnyi munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége, és újra emelkedhet a családoknak járó adókedvezmény - sorolta. Hozzátette: 2018-2022 között minden évben csökkenthetők lesznek a munkáltatói adóterhek is, a cél, hogy a magyar munkaadói járulékterhek legyenek a régióban a legalacsonyabbak.
Emellett a Modern falu program idei meghirdetésének szükségességéről is beszélt a mini...
2018-03-06 14:34:25
2018-tól életbe lépő adóváltozások
... taglalni, ezért jelen hírlevélben csak az eredetileg is anyagi jogi szabályban rögzített eljárási szabályok változásaira térünk ki.
Az új szabályozás szerint jövő évtől megszűnik a munkáltatói adómegállapítás és a korábbi szabály már a 2017. év vonatkozásában sem lesz alkalmazható. Azaz 2018. januártól a munkáltatók már nem készíthetik el munkavállalóik helyett azok személyij...
2018-01-25 20:30:33
Huszonévesen milliárdosok – így áll a saját lábán az O
... mindazoknak, akik sokallották a nagyjából 15 millió forintos tandíjat, nyilvános facebook-posztban üzent, s tette szállóigévé a saját lábon állás kifejezést.

Eddig ismert munkáltatói a magánszférából valók, amelyek közül többen állami és önkormányzati szervezetek jóindulatától függenek, vagy legalábbis arra vannak ráutalva: Zsidai Roy például az okosba ingatlanbérlés na...
2018-01-09 09:07:00
MFB: kedvezően változtak a lakossági energiahatékonysági hitel feltételei
... megelőző jelzálogjogi ranghelyeken családi otthonteremtési kedvezményből (csok), adóvisszatérítési támogatásból, illetve ezen támogatásokhoz kapcsolódó pénzintézeti kölcsönből és/vagy munkáltatói kölcsönből adódó jelzálogjog szerepel.
Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a közleményben hangsúlyozta: azt szeretnék, hogy minél töb...
2018-01-08 17:13:28
A francia munkanélküliek jelentős többsége nem él vissza a segélyezési rendszerrel
... munkanélküliek azért nem dolgoznak, mert nem akarnak.
A polémia 2013-ban akkor lángolt fel, amikor az akkori szocialista munkaügyi miniszter, Francois Rebsamen jelezte, hogy a munkáltatói szervezetek nyomására megerősítik a munkanélküliek ellenőrzését annak érdekében, hogy kiszúrják a csalókat és a betöltetlen munkahelyekre könnyebben találjanak munkaerőt.
A munkanélkül...
2017-11-09 16:02:37
NGM: újabb beruházások érkezhetnek Magyarországra a Távol-Keletről
... társasági adó mellett a biztonságnak is nagy szerepe van.
A szaktárca tájékoztatása szerint Varga Mihály a megbeszéléseken kiemelte: Magyarország egyszámjegyű társasági adót, csökkenő munkáltatói járulékokat, javuló üzleti környezetet és uniós átlag feletti gazdasági növekedést kínál a befektetőknek.
A NGM közleményében kiemelte: a Csiu Hung hongkongi miniszterhelyettes...
2017-11-09 12:21:56
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Magyar Teátrumi Társaság, Nemzeti Adó-, Magyar Színházi Dolgozók Szakszervezetének, Magyar Teátrum Program, Modern Falu Programot, Zsidai Roy, Rákossy Balázs, Francois Rebsamen, Varga Mihály, Csiu Hung, számjegyűre csökkenhet, kollektív szerződések, saját lábán, francia munkanélküliek, segélyezési rendszerrel, saját jogkörébe, szabadságok kiadása, munkáltatói intézkedés, elmaradt tanórákkal, szükséges intézkedéseket, nyáron indul, kisvállalkozói adóbevallások, szociális hozzájárulási, terveknek megfelelően, alacsonyabb adókulcs, magyar színházi, első kulturális, teljes munkáltatói, teátrumi társaság, munkáltatói adóterhek, ciklus végére, lakhatási körülmények, családoknak járó, magyar munkaadói, munkáltatói adómegállapítás, korábbi szabály, saját lábon, magánszférából valók, okosba ingatlanbérlés, közleményben hangsúlyozta, polémia 2013-ban, akkori szocialista, munkáltatói szervezetek, munkanélküliek ellenőrzését, betöltetlen munkahelyekre, szaktárca tájékoztatása, megbeszéléseken kiemelte,
© 2013 TVN.HU Kft.