Regisztráció  Belépés
Mi köti össze Gaspazt és Rókát?
...# 13

"Az ÁLLÍTÁSOM, a következő:
BÁRMI IS lesz a téma, amit kiszenvedtek magatokból, ÉN, szuper-intelligens téma-kifejtést fogok prezentálni! — TI viszont, LE FOGTOK BŐGNI a téma-klifejtésben!

Mielőbb kezdjetek bele a ,,szenvedés-történetbe"...

(Ha nem reagáltok, azzal csak arról tesztek bizonyságot, hogy NYÁLAS SENKIK VAGYTOK, hozzám kép...
2018-04-21 10:40:49
A legszebb könnycsepp
... aki egyetlen gyermekének koporsója felett hullatta könnyeit.
Minden könnycseppje igazgyöngynek látszott, szikrázott rajtuk a napsugár.
Az angyal azt gondolta, hogy könnyen teljesítette a feladatot.
Túl korán örvendezett.
Isten ugyan megdicsérte őt szorgalmáért, de azt mondta, hogy szebb könnycsepp is van a világon.
Az angyal ismét útnak indult.
Másods...
2018-04-20 11:12:15
ro BOT Program - Noob Saibot
... Az pedig rögtön azzal bízta meg őt, hogy térjen vissza az élők világába, és tartsa szemmel a Külső Világban tartott Torna eseményeit, és jelentsen mindent, ami ott történik. Saibot teljesítette a parancsot, és végig az árnyak között maradva, észrevétlenül figyelte a földiek és a császár harcosainak küzdelmét. Tanúja volt, amikor Shao Kahn nevelt lánya a húga ellen fordult és megöl...
2018-04-20 09:37:15
Káin Program Tanulmányozása
... rendelték el, mert ha nem így lett volna, nem tehette volna meg. Ennélfogva - gondolta Káin - ő nem felelős a következményekért, ő csak az égi ,,elrendelést" teljesítette be.
Ez magyarázza meg válaszát is ,,testvérem őrzője vagyok én?" Te, az Örökkévaló, aki teremtette a világot, te vagy az ,,őrzője" minden élőlénynek, hiszen ̶...
2018-04-18 18:45:52
Hogyan pótoljuk a vasat, ha vas hiányosak vagyunk
... dl-t.

A cékla jótékony hatása
Növeli az állóképességet. Vizsgálatokból igazolták, hogy azok akik edzés, torna előtt ittak egy pohár céklalevet 16 százalékkal jobban teljesítettek.

Csökkenti a vérnyomást. Egy tanulmány szerint egy pohár céklalé 4-5 ponttal csökkenti a szisztolés vérnyomást.

Gyulladáscsökkentő. A céklának betain tartalma miatt s...
2018-04-18 11:50:33
Nem mi a magyarok irányítják az országunkat...

NEM MAGYAROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT!!!

Talán még van, aki nem olvasta ezt az írást. Frissítettem, kiegészítettem. Ez amolyan kötelező alapismeret mindenki számára.

Néhány évvel ezelőtt, a...
2018-04-16 21:09:24
Húsvét 3. vasárnapja 04.15
... Isten azonban feltámasztotta őt a halálból, és ennek mi tanúi vagyunk. Tudom, testvérek, hogy csak tudatlanságból cselekedtétek, amit tettetek, ahogy vezetőitek is. Isten azonban így teljesítette be, amit minden prófétájának szájával hirdetett: hogy az ő Fölkentjének szenvednie kell. Tartsatok hát bűnbánatot, és térjetek meg, hogy bűneitek bocsánatot nyerjenek.
Ez az Isten ig...
2018-04-14 08:32:06
Krúdy Gyula: A cseresznyevirág
... fiatal barátaimat.

Taku engedelmesen meghajolt.

A tokiói egyetemen az engedelmességre is megtanítják a fiatalembereket.

De akármilyen szorgalmasan teljesítette is kötelességét Taku, napról-napra halványabb
lett az arca. A szeme bánatosan mosolygott és valami mondhatatlan vágyódás ült az arcán.
Napokig szótlanul járkált és néha már birkózn...
2018-04-13 19:40:14
Az oroszok zöld lámpát adnak Magyarországnak a NATO fellazít
... eredményeképpen megerősödött eurószkeptikus pártok olyan kormányt fognak megalakítani Rómában, amely ellenezni fogja a kapcsolatok további romlását Moszkvával. Minden olyan olasz erő, amely jól teljesítette a választásokon nyíltan kijelenti, hogy oroszbarát politikát akarnak folytatni.

Tovább kell menni az úton!

Ezt eddig akár tényszerű leírásnak is tekinthet...
2018-04-12 20:29:23
04. Urantia - 54. írás
... függetlenül attól, hogy ő volt Lucifer Teremtő-atyja, nem a Teremtő Fiú hatáskörébe tartozott a hitehagyott Csillagrendszer Fejedelem végleges megítélése, mert Mihály akkor még nem teljesítette az alászállási létpályáját, s még nem tett szert korlátlan hatalomra a Nebadonban.
(617.7) 54:5.7 6. A Nappalok Elődei azonnal megsemmisíthették volna e lázadókat, azonban ők ritkán vé...
2018-04-11 23:26:30
1 2 3 ................398 399 ........597 598 .........796 797 798 
Címkék: Noob Saibot, Káin Program Tanulmányozása, Krúdy Gyula, BÁRMI IS, FOGTOK BŐGNI, NYÁLAS SENKIK VAGYTOK, Külső Világban, Shao Kahn, MAGYAROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT, Lucifer Teremtő-atyja, Teremtő Fiú, Csillagrendszer Fejedelem, Nappalok Elődei, legszebb könnycsepp, magyarok irányítják, oroszok zöld, angyal ismét, pedig rögtön, élők világába, árnyak között, császár harcosainak, húga ellen, cékla jótékony, pohár céklalevet, tanulmány szerint, pohár céklalé, szisztolés vérnyomást, céklának betain, tokiói egyetemen, szeme bánatosan, kapcsolatok további, választásokon nyíltan, hitehagyott Csillagrendszer, alászállási létpályáját, cseresznyevirág, engedelmességre, magyarországnak, csillagrendszer, fiatalembereket, eredményeképpen, állóképességet, tanulmányozása, vizsgálatokból, kiegészítettem, eurószkeptikus, feltámasztotta, tudatlanságból, igazgyöngynek, észrevétlenül, cselekedtétek, teljesítettek, választásokon, kötelességét, teljesítette, szorgalmasan, mondhatatlan, szorgalmáért, könnycseppje, engedelmesen,
© 2013 TVN.HU Kft.