Belépés
Anikó Molnár - facebookról: Ezektől a frász jön rám!
... Groteszk! Haljunk meg mindketten!

Azért írom ki, mert amúgy nem érdekel ..., vagy igen? Anya?
Miért most...., mikor már késő akarnád megfogni és vezetni a kezem.
Terelni a helyes útra. Látom és tudom mi volna jó!

Drága Tündér! Én mindig szerettelek - most is! Legyen ez a memoárom.
Jelen búcsúm!


Hányingerem van...a világtól...
2018-10-19 00:55:37
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
... nem vagyok kíváncsi arra, hogy hány migráns jön be az országba, ahogy arra sem, mi mindent kennek Sorosra.
Arra viszont igen, hogy hogyan szeretnék az oktatást legalább jó irányba terelni! (Fejlesztésről nem is álmodok, egyenlőre azt kéne elérni, hogy ne ártsunk neki minden intézkedéssel).
Arra is kíváncsi lennék, hogy mégis mi az az indok amiért egy fiatal ne menjen nyu...
2018-10-17 19:37:04
Az ország történetében először neveztek ki nőt egy bank élére Szaúd-Arábiában
... koronaherceg tavaly kötelezte el magát a szaúdi társadalom és gazdaság korszerűsítése mellett, ezért széles körben reformista vezetőnek tartják, aki országát a mérsékelt iszlám irányába akarja terelni. Nem titkolt célja, hogy Szaúd-Arábia olajfüggőségét jelentősen csökkentse, és az olajszektorban tevékenykedő cégeket átalakítsa, ezért az utóbbi évben "körüludvarolta" országa szöve...
2018-10-05 23:52:44
Brenzovics: a magyarok elleni hangulatkeltés volt a kettős állampolgárság körüli botrány célja
... "nem tiltják és nem szankcionálják a kettős állampolgárságot".
Véleménye szerint kampányüzenet a videó kiszivárogtatása, a lakosság megosztására törekszenek vele, és ezzel is el lehet terelni az emberek figyelmét az ország valós problémáiról.
Vélhetően olyan ember készítette a videót, aki fölvette a magyar állampolgárságot, "gondolom, tudható, hogy ki ez a személy" - mon...
2018-09-26 10:35:55
H.Kohut Katalin: A líra
... mint logikánk,
jósággal példázgat az igazság,
aggódik, törődik, s hogy mi vár ránk
reményét kifejti, mint vigaszág.

Leplezni gazságot örök áldás,
tévútról terelni kötelesség,
rosszat nem ismeri a virágzás,
s miként az új hajtás, nő Nemesség.

Szabatos, egyszerű nyelvi játék
a tiszta és nyíltszívű embereké,
szépségük egye...
2018-09-25 20:47:59
Állj fel, és szólj bátran
... Istent azzal kapcsolatban, hogy kire szavazz. Kezdj el most imádkozni, így a média hírei és mások véleménye nem lesz hatással rád, nem tud téged Isten Szellemétől elvonni, és más irányba terelni. Ha imádkozol, akkor nem az okosan megtervezett reklámokra és elképzelésekre adott természetes reakciód fog befolyásolni téged.

Kezdj el most imádkozni a következő választásokér...
2018-09-15 22:50:23
Konferenciasorozat indul fiatal református értelmiségieknek
...
A kezdeményezéssel a szervezők szeretnék a református fiatalokat afelé terelni, hogy a hitüknek megfelelően gondolkodjanak a hétköznapi világ problémáiról is, továbbá, hogy a leendő elitbe, az egyes "szakterületek krémjébe" kerülő reformátusok tudjanak egymásról - mondta Bársony Márton.
A 20. század második felének magyar történelme azt eredményezte, hogy a reformátusok ...
2018-09-15 09:41:11
Giuseppe Puglisi, a maffia áldozata, a hit vértanúja
... gyermekeiteket." Az evangéliumot hirdetve meggyengítette a maffia uralmát a szívekben és az elmékben. Képes volt egymástól nagyon különböző emberek, csoportok energiáit jó irányba terelni. Sokan voltak, akik már szívesebben fordultak hozzá, ha szükségük volt valamire, mint a maffiacsoportok ,,köztiszteletben álló" tagjaihoz.

Forrás: Famiglia Cristiana, ...
2018-09-12 22:44:39
Giuseppe Puglisi, a maffia áldozata, a hit vértanúja
... gyermekeiteket." Az evangéliumot hirdetve meggyengítette a maffia uralmát a szívekben és az elmékben. Képes volt egymástól nagyon különböző emberek, csoportok energiáit jó irányba terelni. Sokan voltak, akik már szívesebben fordultak hozzá, ha szükségük volt valamire, mint a maffiacsoportok ,,köztiszteletben álló" tagjaihoz.

Forrás: Famiglia Cristiana, ...
2018-09-12 22:42:22
Íme, a nemzetközi hungarofób Soros-csürhe - átlátszóak, mint
... Europe.

Az aláírók szerint a jelenlegi magyar kormány letért az emberi jogok, a jogállamiság és az alapvető szabadságjogok tiszteletére alapuló, közös európai útról, amelyre vissza kellene terelni az országot, máskülönben csak tovább fog romlani a helyzet, ráadásul a modell terjedni fog Európában.

Az európai vezetők próbálták kibékíteni, rábeszélni, figyelmez...
2018-09-08 19:21:05
1 2 3 ................109 110 .........164 165 .........218 219 220 
Címkék: Anikó Molnár, Kohut Katalin, Giuseppe Puglisi, Drága Tündér, Isten Szellemétől, Bársony Márton, Famiglia Cristiana, ország történetében, bank élére, magyarok elleni, kettős állampolgárság, maffia áldozata, nemzetközi hungarofób, helyes útra, oktatást legalább, szaúdi társadalom, mérsékelt iszlám, olajszektorban tevékenykedő, utóbbi évben, kettős állampolgárságot, videó kiszivárogtatása, lakosság megosztására, emberek figyelmét, ország valós, magyar állampolgárságot, média hírei, okosan megtervezett, következő választásokér, szervezők szeretnék, református fiatalokat, hitüknek megfelelően, hétköznapi világ, leendő elitbe, evangéliumot hirdetve, maffia uralmát, maffiacsoportok &#8222, aláírók szerint, jelenlegi magyar, emberi jogok, alapvető szabadságjogok, modell terjedni, európai vezetők, kiszivárogtatása, állampolgárságot, értelmiségieknek, kezdeményezéssel, maffiacsoportok, köztiszteletben, gyermekeiteket, állampolgárság, hangulatkeltés, szankcionálják, gondolkodjanak, meggyengítette,
© 2013 TVN.HU Kft.