Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... egészségügyi károsodást okoztak. Az adalékanyagok hiperaktivitást okozhatnak, akár allergia is kialakulhat tőlük, sőt a rák kockázatát is növelik. Éppen ezért néhány Európába exportált termékekben lévő mesterséges színezéket teljesen eltávolították, vagy felcserélték őket természetes anyagokkal.

3. Antibiotikummal kezelt csirke

A Tyson Foods Amerikai legnagyo...
2018-06-17 06:10:30
Közép- és kelet-európai országok közös nyilatkozata az agrárinnováció fejlesztéséről
... vidékfejlesztési miniszterhelyettes, Csicsai Gábor rámutatott, mivel a termőföld területét nem lehet növelni, a fejlődés érdekében több hozzáadott értéket kell megjeleníteni a mezőgazdasági termékekben.
Pavel Sekác, cseh mezőgazdasági miniszterhelyettese elmondta, erős verseny zajlik az Európai Unió 15 fejlett tagállama és a közösség kevésbé fejlett tagjai között, és összefog...
2018-06-13 14:52:09
Hőhullámok ellen
... izzadás - is csökkenti tud, és javítja a kedélyállapotot is. Továbbá bebizonyosodott, hogy a poloskavész a vérnyomásra és a koleszterinszintre is jó hatással van. A menopauza elleni termékekben gyakran más gyógynövényekkel - ilyen lehet az édesgyökér - együtt alkalmazzák.

A Gotu Kola nem csupán hőhullámok, hanem hüvelyszárazság esetén is bevethető, ame...
2018-06-08 16:17:32
Természetes megoldások hőhullámok ellen
... izzadás - is csökkenti tud, és javítja a kedélyállapotot is. Továbbá bebizonyosodott, hogy a poloskavész a vérnyomásra és a koleszterinszintre is jó hatással van. A menopauza elleni termékekben gyakran más gyógynövényekkel - ilyen lehet az édesgyökér - együtt alkalmazzák.

A Gotu Kola nem csupán hőhullámok, hanem hüvelyszárazság esetén is bevethető, ame...
2018-06-08 16:01:53
Határérték alatt talált növényvédőszer-maradványokat eprekben a Tudatos Vásárlók Egyesülete
... vegyszermaradványok hatása együttesen megsokszorozódhat, kiszámíthatatlanná válik.
A laboratóriumi vizsgálat során a Tudatos Vásárlók Egyesülete arra volt kíváncsi, hogy kimutatható-e a termékekben az a 14 hatóanyag, amelyeket az előző évek európai uniós hatósági vizsgálatai a leggyakrabban találtak meg a földieperben. A tesztben primőr és szezonális eper is szerepelt.
A...
2018-06-04 13:19:51
Édesítőszer, egy új fajta betegségokozó
... élelmiszereket mint a férfiak. Szinte minden rágógumi és lehelet frissítő tele van mesterséges édesítőszerekkel.

A népszerű mondás, hogy "nincs elég mesterséges édesítőszer a termékekben ahhoz, hogy az egészségügyi problémákat okozzon" egy nagy hazugság. Különösen most, hogy 2012-ben az összes élelmiszer, ital, rágógumi és cukorka több mint 25%-ában vannak szintetikus é...
2018-05-06 19:30:03
Csak jelölési hibákat talált a Nébih a laktózmentes tejfölök vizsgálatánál
... megfelelt az előírásoknak, és csak két esetben találtak jelölési hibát - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Kiemelték, a laboratóriumi vizsgálatok szerint az ellenőrzött termékekben a laktóz nem érte el a kimutatási határértéket, így valóban laktózmentesnek tekinthetők.
A hivatal a két jelölési hiba miatt azért figyelmeztetett egy-egy vállalkozást, mivel nem táblá...
2018-05-03 09:21:13
Tallóztam
...
A diófa levele nagy mértékben tartalmaz jódot és cinket, ezeket az ásványokat nem igazán találjuk meg így együtt más termékekben. Valódi kincs, amit nagyon sok mindenre használhatsz.
A diófalevél a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

frissítő hatású,
összehúzó hatású,
izzadás ...
2018-04-27 12:02:03
Hello, röfik: veszélyben a teljes magyar sertésállomány
... környezeti hatásokkal szemben annyira ellenálló, hogy az ólak padlóján, a szalmában napfénytől védett helyen hetekig fennmarad, ugyanúgy, ahogy a nyers vagy félkész sertéshúsból készült termékekben. Még lefagyasztva is évekig megőrzi fertőzőképességét.

A vírus mind a vad-, mind a házisertésre halálos, az állatok a testváladékaikkal közvetlenül fertőzik egymást. Az ember...
2018-04-27 09:51:42
Tallóztam
... lévő antioxidáns hatású karotinoidok óvnak bennünket. Emiatt a tulajdonsága miatt, a hidegen sajtolt neemolajat gyakran használják kozmetikumokban, például szappanokban, hajápolási termékekben és kézkrémekben.

A neemolaj esszenciális zsírsavakban - sztearinsav, linolsav, olajsav, palmitinsav - gazdag, de trigliceridek, E-vitamin és kalcium is van benne. Az E-vitamin az ...
2018-04-22 23:09:57
1 2 3 ......24 25 ...37 38 ...48 49 50 
Címkék: Tudatos Vásárlók Egyesülete, Tyson Foods Amerikai, Csicsai Gábor, Pavel Sekác, Európai Unió, Gotu Kola, agrárinnováció fejlesztéséről, laktózmentes tejfölök, teljes magyar, adalékanyagok hiperaktivitást, termőföld területét, fejlődés érdekében, mezőgazdasági termékekben, közösség kevésbé, menopauza elleni, édesgyökér &#8211, laboratóriumi vizsgálat, előző évek, leggyakrabban találtak, tesztben primőr, népszerű mondás, termékekben ahhoz, egészségügyi problémákat, nagy hazugság, összes élelmiszer, hivatal csütörtökön, laboratóriumi vizsgálatok, ellenőrzött termékekben, kimutatási határértéket, diófa levele, következő tulajdonságokkal, ólak padlóján, szalmában napfénytől, nyers vagy, vírus mind, házisertésre halálos, testváladékaikkal közvetlenül, tulajdonsága miatt, hidegen sajtolt, neemolaj esszenciális, tulajdonságokkal, gyógynövényekkel, édesítőszerekkel, vidékfejlesztési, hüvelyszárazság, figyelmeztetett, hiperaktivitást, bebizonyosodott, antibiotikummal, kedélyállapotot, laktózmentesnek,
© 2013 TVN.HU Kft.