Regisztráció  Belépés
Teafaolaj
... hüvelygomba), az ínygyulladás.

A teafaolajjal érdemes óvatosnak lenni: nincs ugyanis tudományosan meghatározva, hogy mekkora mennyiségek biztonságosak. A teafaolaj kozmetikai termékekben található koncentrációja 5 és 10 százalék közötti, attól függően, hogy milyen problémára javasolják: a pattanások ellen például alacsonyabb koncentráció is elegendő lehet. A tiszta, 10...
2018-01-01 20:50:03
Viszlát, lángos és sült krumpli – hatályba lépett az E
... hogy az Európai Unió az élelmiszerek akrilamid-tartalmának korlátozását tervezi. Az akrilamid egy olyan rákkeltő anyag, amely elsősorban az olyan, magas hőfokon, bő olajban sütött termékekben jelenik meg, mint a lángos, a hasábburgonya, a rántott hús vagy éppen a fánk.

A Népszava hétfői cikkében pedig már arról számol be, hogy ma hatályba lépett, áprilisban pedig k...
2017-12-11 16:11:42
A kamillaolajról
... antioxidáns és nyugtató hatása van, így megérdemli, hogy helyet kapjon otthon a gyógyszeres szekrényben.

A kamillaolajat használják teákban, szájvizekben és más kozmetikai termékekben. Megtalálható még szappanokban, testápolási termékekben és egyéb kozmetikai készítményekben.

A kamillaolaj megnyugtatja a bőrt, hiszen gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelke...
2017-12-03 22:05:04
Sárga köröm - okai - kezelése
... fluorid bevitel, mely a fogkrém lenyeléséből származik.

A titánnal való érintkezés a sárga köröm szindróma egy másik lehetséges oka. Titán található naptejekben, kozmetikai termékekben, gyógyszerekben, ételekben, fogtömésekben és implantátumokban, valamint az ízületi implantátumokban.

A szakirodalom leírja egy 56 éves nő esetét, akinél krónikus orrmelléküreg ...
2017-12-03 21:56:13
Katalán népszavazás - Londoni elemzők: mérsékelt gazdasági hatása lesz a válságnak, ha Katalónia nem válik függ
... válság hatására - jósolták a Capital Economics londoni elemzői.
A ház szerint úgy tűnik, hogy a piaci szereplők nem áraznak túl nagy politikai kockázatot a spanyol befektetési termékekben, és mivel a reálgazdasági hatások várhatóan csekélyek lesznek, a Capital Economics elemzői nem is várnak meredek és tartós árfolyamzuhanásokat a spanyol piacokon.
Nem zárják ki ugyanakk...
2017-10-11 18:04:09
Élelmiszerek megmérgezésével fenyeget egy zsaroló Németországban
... zsaroló tízmillió eurót (3,1 milliárd forintot) követel.
A közlemény szerint a fenyegetést "nagyon komolyan kell venni".
Az ismeretlen mérget helyezett el kisüveges kiszerelésű termékekben, amelyeket a múlt héten Friedrichshafenben elhelyezett több üzletben. Ezeket sikerült időben eltávolítani - ismertették.
Az ügyről tartott sajtótájékoztatón elmondták, hogy öt ü...
2017-09-28 13:42:14
A diófa levele
A diófa levele nagy mértékben tartalmaz jódot és cinket, ezeket az ásványokat nem igazán találjuk meg így együtt más termékekben. Valódi kincs, amit nagyon sok mindenre használhatsz.
A diófalevél a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

frissítő hatású,
összehúzó hatású,
izzadás gátló,
gombaölő,
gyógyító hatású,
fére...
2017-09-26 21:18:36
Olasz nagykövet: Olaszország lesz Magyarország harmadik legnagyobb üzleti partnere
... kivitel tavaly 4,5 milliárd euró volt, míg Olaszország 4 milliárd euróért exportált Magyarországra, a magyar többletet elsősorban a járműipari exportból származott.
A kézműipari termékekben Olaszország a második legnagyobb exportőr Európában, míg az idén várható 450 milliárd euró teljes ipari exporttal, a világ tíz legnagyobb exportálója között van - részletezte Massimo Rusti...
2017-09-12 17:34:00
Szennyezett tojás - A gyanús termékek visszahívását kérik a baromfitartóktól
... bármilyen mennyiségben Fipronilt találnak, és megállapítják, vissza kell-e hívni a kereskedelemből vagy akár a fogyasztóktól.
Vizsgálják a tojásból készült termékeket is, de ilyen termékekben eddig nem találtak a veszélyes szerből - tette hozzá.
Azt még nem tudják biztosan, hogy került be Magyarországra a Fipronil. Azok a gyártók, amelyek Hollandiában és Belgiumban érint...
2017-08-27 10:51:34
Szennyezett tojás - Újabb termékekben talált fipronilt a hatóság Magyarországon
...
A hivatal csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a tojás és tojás termékek laboratóriumi vizsgálatai során az eddigi mintegy 100 mintából 75 mérését zárták le a szakemberek. A friss eredmények közül teljes tojáslében, valamint egy étkezési- és egy ipari tojás tételben igazolták a növényvédőszer hatóanyag, fipronil határérték feletti jelenlétét. A termékek azonosító adatai e...
2017-08-24 19:03:51
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Európai Unió, Capital Economics, Massimo Rusti, zsaroló Németországban, diófa levele, gyanús termékek, hatóság Magyarországon, teafaolajjal érdemes, teafaolaj kozmetikai, pattanások ellen, olyan rákkeltő, gyógyszeres szekrényben, kamillaolajat használják, kamillaolaj megnyugtatja, fogkrém lenyeléséből, titánnal való, sárga köröm, másik lehetséges, ízületi implantátumokban, szakirodalom leírja, piaci szereplők, spanyol befektetési, reálgazdasági hatások, spanyol piacokon, közlemény szerint, ismeretlen mérget, múlt héten, ügyről tartott, következő tulajdonságokkal, magyar többletet, járműipari exportból, kézműipari termékekben, második legnagyobb, idén várható, kereskedelemből vagy, tojásból készült, veszélyes szerből, hivatal csütörtökön, eddigi mintegy, friss eredmények, ipari tojás, növényvédőszer hatóanyag, termékek azonosító, implantátumokban, tulajdonságokkal, baromfitartóktól, megmérgezésével, készítményekben, kereskedelemből, németországban, magyarországon, koncentrációja, magyarországra,
© 2013 TVN.HU Kft.