Regisztráció  Belépés
H.Kohut Katalin:A nő
... pipickedik,
holott csak magának akar ő tetszeni,
alkatára tökély, érzelmében zseni.

Hallgatja már korán a tiszta dalokat,
miközben a szíve ragyogást adogat,
mindenkinek árad csodálatos hangja,
elvarázsol bárkit, angyali a rangja.

Nem képzel szerelmet, mert ő nem ismeri,
egyenrangú vele Jancsi, Pista, Feri,
nem tudja, kire vá...
2018-09-25 18:53:09
A gyömbérről


Az agy segítője; gyömbérrel a szklerózis multiplex ellen, az Alzheimer-kór kockázatának csökkentésével és a memória javításával.

Napjaink felgyorsult világában a megfelelő kognitív képességek elengedhetetlenek. Szerencsére a gyömbér kiváló szövetséges az eml...
2018-09-22 20:38:15
A Nemzeti Múzeumban látható az idei World Press Photo kiállítás
... azonban egy új kategória is, amely elsősorban a természeti környezetet fenyegető veszélyeket mutatja be - közölte Révész Tamás.
Erik Jager, a kiállítás kurátora hangsúlyozta, hogy csodálatos otthonra talált Magyarországon a World Press Photo anyaga, melyet a világ 45 országában több négymillióan látogatnak évente.
A kiállítás célja, hogy a független újságrásra leselkedő ...
2018-09-20 16:53:10
Szép estét kívánok mindenkinek! szép írások
... tulajdonképpen minden ember vágyik. A természet rendje jelenti azt a romlatlan világot, amelybe minden ember szeretne visszakerülni. (...) A természetben mindennek megvan a maga helye, csodálatos egyensúly ez, amit az ember csak felborítani képes."

(Korzenszky Richárd)


...
2018-09-13 20:11:44
Kulturális örökség napjai - Vaskori kalandozások Keszthelyen
... Zalaszántóról indul a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkon át vezető túra. A látogatók bebarangolhatják és megtekinthetik a Tátika vár környékének vaskori emlékeit és megismerhetik a térség csodálatos természeti környezetét - mondta el az MTI-nek Havasi Bálint, a Balatoni Múzeum igazgatója.
Keszthely környékének legizgalmasabb, legnagyobb kora vaskori lelőhelye Zalaszántó mellett...
2018-09-13 08:31:01
Nagy Nrárvégi Kirándulás
NAGY NYÁRVÉGI KIRÁNDULÁS


Észak Magyarország az ország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Kulturális és természeti ...
2018-09-09 21:45:34
Ipolytarnóc
... rendkívül színvonalas XXI. századi látogatóközpontban, ahol 4D moziban idézhetjük fel a több millió évvel ezelőtti világot, de a mai fák lombkoronájában is tehetünk egy sétát.

Csodálatos környezet, különleges program és kikapcsolódás az egész családnak!


...
2018-09-07 17:15:51
Szép napot mindenkinek!
A Duna-deltát mindenkinek látnia kell!
A történelmet kedvelőknek Sulina egy igazi csemege. A XX. század elején 9...
2018-09-06 07:56:14
Tallóztam
... tökéletes mechanizmus. Sajnos, ezekre a testünkben a mindennapokban végbemenő rendkívüli folyamatokra nem szentelünk megfelelő figyelmet.

A szerkesztőség most megmutat 22 olyan csodálatos dolgot, ami nap mint nap végbemegy a testedben anélkül, hogy különösebben feltűnne neked. Ez maga a csoda! Sokat egészen biztos, még csak nem is sejtettél...

1. A szemmo...
2018-09-02 18:45:55
Szép napot mindenkinek!
... ahol a nap sugarai átmetszik a fák lombjait.
Kedvenc madaraim is búcsút intettek , gyerekoromba a fecskék gyülekezőhelye a villanyvezetékekre ülve szép sorjába. A tegnapi nap egy csodálatos élmény volt, ép kint voltam az udvaron ,mikor nagyon sok fecske a fejem felett mintha csak elköszöntek volna tőlem, hogy elinduljanak hosszú útjukra.
Némelyik annyira közel repült ho...
2018-08-30 08:32:58
1 2 3 ................589 590 ........883 884 ........1177 1178 1179 
Címkék: Kohut Katalin, Nemzeti Múzeumban, World Press Photo, Nagy Nrárvégi Kirándulás, Révész Tamás, Erik Jager, Korzenszky Richárd, Balaton-felvidéki Nemzeti Parkon, MTI-nek Havasi Bálint, Balatoni Múzeum, NAGY NYÁRVÉGI KIRÁNDULÁS, Észak Magyarország, idei World, tiszta dalokat, szíve ragyogást, szklerózis multiplex, memória javításával, megfelelő kognitív, gyömbér kiváló, természeti környezetet, kiállítás kurátora, kiállítás célja, független újságrásra, természet rendje, romlatlan világot, természetben mindennek, maga helye, ember csak, látogatók bebarangolhatják, térség csodálatos, ország egyik, több millió, egész családnak, történelmet kedvelőknek, igazi csemege, mindennapokban végbemenő, szerkesztőség most, testedben anélkül, fecskék gyülekezőhelye, csodálatos élmény, fejem felett, bebarangolhatják, lombkoronájában, legizgalmasabb, csökkentésével, tulajdonképpen, mindennapokban, gyülekezőhelye, magyarországon, megtekinthetik, visszakerülni, legnépszerűbb, megismerhetik, zalaszántóról, szerkesztőség,
© 2013 TVN.HU Kft.