Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... keserű, a fokhagyma és a kén keveréke. Bár nem olyan szimpatikus első olvasatra és szaglásra a neemolaj, annál hasznosabb a szervezetünk számára. Az egyik pozitív tulajdonsága, hogy természetes szerként használhatjuk a bőrünkre, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns vegyületeket, amelyek segítik megvédeni a bőrt a környezeti ártalmaktól. A szabad gyök okozta károsodástól...
2018-04-22 23:09:57
Kilencvenkilenc éve alakult meg a Rongyos Gárda
... állt össze a gárda. A politikai programjukban az alsó középosztály és a parasztság érdekeit tartották szem előtt. Elsősorban radikális földreformot szerettek volna, de mindenekelőtt természetesen az ország határainak megvédését tűzték ki célul. Ezeken kívül a kommunistaellenesség is markáns szerepet kapott a programjukban, a Tanácsköztársaság idején különböző pártfunkcionáriusok e...
2018-04-22 16:34:10
Narancsos arcpakolás házilag
... narancsos hidratáló pakolásokról, pedig ez a mediterrán gyümölcs minden olyan tápanyagot tartalmaz, amivel rendbe szedhető a fáradt, fakó bőr. Mivel megtalálható benne a citromsav, természetesen hámlasztó, fehérítő hatása is van, mely megszabadítja a bőrt a foltoktól, felületi ráncoktól és apróbb bőrhibáktól.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a citrusfélékben rengete...
2018-04-22 16:30:04
Szemszárazság kezelése - otthon
... található béta-karotin és A-vitamin kiválóan alkalmas a látás javítására, nagy szerepük van a szemideghártya védelmében. Egyaránt alkalmazható a szemhéjakra kenve és belsőleg fogyasztva. Természetes ellenszere a szem kifáradásának, csökkenti a kapillárisok áteresztőképességét és törékenységét, ezzel élesíti a látást, és megelőzheti a különféle szemproblémákat.

Felhaszná...
2018-04-22 12:47:59
Dr. Papp Lajos professzor üzenete
... erekben, nincs szívroham és nincs stroke. Gyulladás nélkül a koleszterin szabadon áramlik a testben, és kiürül. Ez a gyulladás okozza a koleszterin lerakódását. A gyulladás a szervezet természetes védekezéseként alakul ki az idegen anyagok: a baktériumok, toxinok vagy vírusok megjelenésekor.

Ha a szervezetben állandóan jelen vannak ezek a toxinok vagy él...
2018-04-22 12:14:05
Szemszárazság kezelése Otthon
... található béta-karotin és A-vitamin kiválóan alkalmas a látás javítására, nagy szerepük van a szemideghártya védelmében. Egyaránt alkalmazható a szemhéjakra kenve és belsőleg fogyasztva. Természetes ellenszere a szem kifáradásának, csökkenti a kapillárisok áteresztőképességét és törékenységét, ezzel élesíti a látást, és megelőzheti a különféle szemproblémákat.

Felhaszná...
2018-04-22 10:41:00
A Zrínyi Kiadó kiváló katalógusa
... Hadtörténelem és hadtudomány, Naplók és visszaemlékezések, Fegyvernemek története, Katonák békében és missziókban, Egy ezredév hadban, Repülés, Haditechnika, Oktatás, Egyéb.

Természetesen '56-os könyveik is szerepelnek a katalógusban:

Remény és Pokol 1956 - dobozkönyv
Hadsereg és fegyverek 1956
In memoriam 1956
Budapest 1956

Nekem m...
2018-04-22 06:24:56
Fenyőrügy szirup - köhögésre ettől jobb nincs
... fenyőrügyek összeestek, kifakultak, szűrjük le, és töltsük üvegekbe. Hűvös helyen sokáig eláll - hűtőben akár egy évig is!

Mire használjuk? Kiváló nyákoldó hatásúak, így remek természetes köptető. Magas a C-, B2-, K-vitamin tartalma, valamint az ásványi anyag tartalma is.

Hogyan használjuk? Meghűlés, köhögés esetén étkezések előtt együnk belőle egy kanállal. ...
2018-04-22 06:09:48
Ma vasárnap van! (húsvét 4. vas. B év)
... övéihez:
,,Én vagyok a jó pásztor.
Ismerem enyéimet és enyéim is
ismernek engem." (Jn 10, 14)

Az nem kérdés, hogy
aki az Övé, azt Ő ismeri.
Ez teljesen természetes
és magától érthető.
A kérdés az,
hogy én, - az Övé vagyok-e teljesen?
Hogy Jézus övéit ismeri-e,
mennyire ismeri,
e fölött nekünk nem kell...
2018-04-22 00:26:43
Lehúzza a szemduzzanatot, és eltünteti a sötét karikákat
... kitaláltunk volna egy ilyen alapanyag-kombinációt, de remek ötletnek tartjuk. Hiszen minden eleme fokozza a sejtek vérellátását, táplálja, illetve vitalizálja a bőrt, ráadásul még a természetes méregtelenítő folyamatait is elősegíti.

Hozzávalók:

½ evőkanál kókuszolaj felmelegítve
2 evőkanál jó minőségű kakaópor
2 evőkanál őrölt kávé...
2018-04-22 00:26:20
1 2 3 ................4991 4992 ........7487 7488 .........9982 9983 9984 
Címkék: Rongyos Gárda, Papp Lajos, Zrínyi Kiadó, Hogy Jézus, sötét karikákat, szervezetünk számára, egyik pozitív, környezeti ártalmaktól, szabad gyök, politikai programjukban, alsó középosztály, parasztság érdekeit, ország határainak, mediterrán gyümölcs, citrusfélékben rengete, látás javítására, szemideghártya védelmében, szemhéjakra kenve, szem kifáradásának, különféle szemproblémákat, koleszterin szabadon, gyulladás okozza, koleszterin lerakódását, szervezet természetes, idegen anyagok, szervezetben állandóan, toxinok vagy, ezredév hadban, ásványi anyag, sejtek vérellátását, természetes méregtelenítő, kilencvenkilenc, szemproblémákat, szemideghártya, citrusfélékben, szemduzzanatot, megjelenésekor, védekezéseként, mindenekelőtt, természetesen, programjukban, szemszárazság, törékenységét, megfeledkezni, megszabadítja, méregtelenítő, kifáradásának, használhatjuk, hadtörténelem, alkalmazható, kapillárisok, fegyvernemek, vérellátását, felmelegítve, megtalálható, haditechnika, pakolásokról, szervezetben, katalógusban,
© 2013 TVN.HU Kft.